I samarbeid med Buzzador har jeg fått prøve Fjordland BOX

Reklame | buzzador, Fjordland

Jeg har vært så heldig at jeg har blitt plukket ut til å få teste tre retter fra fjordland. Dette er små bokser med ett lite måltid. Jeg har fått i oppgave å teste Yellow Curry, Cheese & bacon og Thai Curry soup, jeg har nå fått testet to av tre.

Det var vanskelig å vite hvilken jeg skulle starte med, men jeg gikk for yellow curry da denne fristet meg mest. En boks hadde ca. 350 kcal og passet til en varm lunch. Denne syntes jeg var god og det er stor mulighet for at jeg kjøper den for et lite varmt måltid.

Så testet jeg pasta box cheese & bacon. Den har hele 517 kcal og den metter virkelig. Jeg klarte ikke å spise opp hele boksen. Den så ikke så fristende ut når den var varmet opp, men smaken var helt grei. Selv om bacon bitene var veldig små, smakte man dem godt. Tror ikke jeg kommer til å kjøpe den.

 

Soup box thai curry har jeg ikke fått testet ut enda, men jeg er spent. En boks inneholder 351 kcal og passer fint til lunch.

Boksene er lette å tilberede. Ta av pappen, åpne plastfolien på toppen halvveis og sett i micro i 2 min (800w) rør om når den er ferdig varmet.

#fjordlandboxbuzz #fjordlandbox #buzzador

Kiel tur

Vi var 5 på Kiel tur, da jeg var yngstemann i reisefølget hadde jeg bestemt meg for å ta med meg stolen min og kjøre eget løp innimellom. Det ble en koselig tur med show og middager sammen og Kiel og spa for meg selv. Siden jeg hadde med meg stolen fikk jeg rullestol lugar og den var stor og fin. Selvfølgelig falt en liten del av stolen av i det vi kom om bord i båten, tror stolen min er allergisk mot kiel båten. Men de var så søte og snille i resepsjonen når jeg kjørte ned og spurte om de hadde gaffa teip. De hadde ikke, men de ringte en kabel mann som hadde og jeg fikk teipet den sammen igjen.

Første kvelden spiste vi middag på restauranten og hjem igjen spiste vi på buffeen. Var god mat begge steder og et kjempe fint utvalg på bufféen.

På båten kjøpte jeg en treningsbukse og litt godteri i taxfree butikken. Ellers gikk pengene mine til spa og internett. Handlet ikke noe i Kiel, men kjørte litt rundt på senteret og tittet. Regnet så jeg ville ikke kjøre rundt ute.

Det var en koselig og avslappende tur, noe som kommer godt med for på turen fikk jeg mail om at de er klare til å ta kjøkkenet mitt. Så blir mye arbeid og fult kaos fremover nå.