første skoledag

I dag hadde jeg første skoledag. Det er lenge siden jeg gikk på skolen og jeg gledet meg virkelig til å starte med noe igjen. Starten var ikke helt problemfri, for selv om jeg kan planlegge for mye, kan jeg ikke planlegge for alt. Regnet som kom da jeg syklet til skolen var jeg forberedt på og hadde overtrekks dress med meg, jeg hadde god tid, så det gjorde ikke noe at jeg måtte stoppe å dra den på meg.

Jeg hadde også god nok tid til å håndtere lastebilen som sto og sperret sykkelstativet, slik at jeg ikke fikk låst sykkelen. Hadde til og med tid nokk til å få av meg alle de våte klærne før jeg gikk på klasserom jakt. En lærer plukket meg opp, mens jeg lette etter klasserommet mitt og viste meg hvor jeg skulle. Problemet var bare at klasserommet var allerede fult.

Læreren fortalte meg at det ikke var matte før klokken 12:45 og nå var klokken 10.30, så hun ba meg gå i kantina å vente. Jeg følte ikke for å sitte i kantina, så jeg sjekket timeplanen jeg hadde fått tilsendt igjen og der sto det at jeg skulle ha matte i det klasserommet klokken 10.30. Jeg bare snudde og gikk mot resepsjonen for å si i fra om at det var noe galt med timeplanen min, da plukket en rådgiver meg opp og fortalte at vi skulle i et annet klasserom. Så det løste seg, men ble ganske stresset.

Ellers gikk første skoledag fint, vi var to elever som møtte opp.

jeg har fått meg nytt keyboard

Det er vel ca. ett år siden jeg hentet ned keyboardet mitt og startet å spille igjen. Jeg er ikke veldig flink, men jeg koser meg. Jeg hørte på første noten at noe var galt med det, men siden det var alt jeg hadde stoppet det meg ikke fra å øve. Men jo bedre jeg ble, jo mer merket jeg de sure tonene. Jeg kunne heller ikke ha headsett på, da kom ulydene klart frem. Jeg kunne bare spille på lav, lav lyd.

Jeg vet at keyboard ikke kan bli ustemt, men de kan gå i stykker. Og det er ikke så overaskende at et elektrisk instrument på godt over 20 år, som har hvert med på mange flyttelass og ligget på mange loft og i mange kjellere, kan ha fått litt problemer.

Det har tatt meg mye tid, jeg har prøvd å spørre om hjelp fra mange. For jeg ville kjøpe et godt keyboard når jeg først brukte penger på ett nytt. Men ikke ett som kostet for mye, for jeg er fortsatt nybegynner føler jeg.

Tilslutt satte jeg meg ned og leste og leste. Jeg fant meg først ett keyboard jeg likte, men ble litt usikker så jeg ringte butikken. De hjalp meg med å finne ett litt billigere ett som de trodde jeg ville få mer glede av.

Så lurer du på hvorfor du ikke ser meg på campingen? Parsellen? Lange turer? Ute og spiser? Jo jeg sitter inne og lærer meg helt nye sanger på mitt nye keyboard.