pride uke

Denne uken har det bare handlet om en ting, Pride.

Jeg hadde planlagt med familie og venner om hundepass slik at jeg kunne få med meg så mye som mulig. Søndag, tirsdag, onsdag, torsdag og fredag har jeg hvert ute på treff eller i parken. Noen dager begge deler. I går var jeg på den eneste festen jeg har hvert på og jeg storkoste meg. Merker at jeg savner det gamle miljøet mitt veldig.

I Pridepark har jeg prøvd å prate med folk på de fleste standene, meldt meg inn i fri og samlet masse godteri og informasjon.

Treffene har foregått litt på pridehouse og litt på utesteder i nærheten.

liten pridemiddag med familien, så koselig når familien vil være med å feire.

stort å gå på første pridetreff på søndagen. var ganske skummelt å dra, men koste meg.

Tirsdag var det andre treff, også en  oppvarming til festen på fredagen.
(ingen bilde)

Onsdag var jeg og Ida på kino. vi sparte ikke på noe. ( Is this the real life?
Is this just fantasy?)

torsdag var det Pridepark og treff i pridehouse ( fått litt lilla farge i håret i løpet av natta)

fredag var det noen timer i Pridepark og fest på kvelden.

Akkurat nå føler jeg at jeg har sosialisert nok for flere år, men skal prøve å bygge videre på det lille nettverket jeg har startet på nå, til høsten.

Når jeg kom hjem i fra fest i går var jeg så sliten at jeg ikke klarte å legge meg. Kramper og hjertebank satt så i kroppen at jeg måtte hvile med netflix noen timer. Jeg innså da at jeg ikke klarte paraden i dag.

Men kanskje til neste år.

 

første natt på solvik 2019

Kanskje er det det dårlige været, eller alle problemene med spikerteltet, men denne våren har det ikke fristet med campingtur. Men etter at man har fått i seg første kurv med Norske jordbær, sett mai forsvinne og opplevd første «høst» storm, er det på tide å innse at dette kanskje blir sommeren i år.

Jeg klarte å finne to dager med lite meldt regn og pakket sammen meg og Lykke og kjørte ned. Mens jeg gjorde klart for luna og pakket føltes det ut som om en kjempe byrde, men så fort stolen hadde passert Karlsrud t-bane lettet alle følelsene og jeg gledet meg.

I det jeg kjørte ned bakken til campingplassen åpnet skyene seg og sola lyste over alle vognene, bare for å understreke det gode humøret som hadde vokst i meg på vei ned. Dette er ditt sommerparadis. Selvfølgelig holdt ikke sola lenge, men effekten av velkomsten var ikke mindre.

Det ble litt jobb å sette opp de siste tingene, men jeg koste meg. Gikk tur med Lykke i regnet og spilte pokemon GO . Pratet en del med folk som var der nede og tok ting med ro. Var en liten krise da jeg slet med å få toalettet til å virke, men viste seg at det bare var litt lirking som skulle til.

Vi hadde en koselig kveld da vi så på HBO, heklet og spiste kiwi. Spilte litt dont starve før jeg la meg.

Det var en Iskald natt og minner meg om å ikke reise ned uten å kunne ha lykke på dyna.

Neste dag var solen kommet frem og selv med litt vind var det godt der nede. Jeg og Lykke gikk strandstien før vi spiste middag på cafeen og pakket oss ut igjen.

Campingsesongen har nå startet.

prosjekt for tiden

venninnen min startet på et baby teppe da hun hørte søsteren var gravid. man føler man har så lang tid, men plutselig kom datoen for babyen for fort og hun spurte meg om hjelp til å bli ferdig. så nå sitter jeg på kveldene og hekler mollyflowers.