the sims 3: Barbee legacy 24.05.19

Lenge siden jeg har skrevet om Barbee familien og jeg tenkte det var på tide med en oppdatering. tror dette er det lengste jeg har kommet på en legacy familie, har hatt noen små bugs, men klart å jobbe rundt dem.

Chill Barbee bodde med familien så lenge de trengte han. når han ble gammel syntes han at maset med alle ungene i familien ble for mye så han flyttet ut. han gjennomførte livs ønsket sitt become an astronaut. og fikk 250 lh poeng. Mario malte portrett av han: 4 legacy poeng.

Adrian Barbee døde dagen før Mika skulle føde, sorgen ble veldig kort for familien som plutselig fikk et nytt par med tvillinger å passe på. Adrian oppfylte livsønsket sitt lifestyle of the rich and famus, mario malte portrett av han og han hadde 300 lh da han døde. 5 legacy poeng.

Mika Barbee holder seg fortsatt frisk, må være all den løpingen etter de 7 barna sine. hun sliter med å få oppfylt livsønsket da det er en bugg der, men tror jeg endelig har klart å finne en vei rundt.

Mika Barbee: socially awkward, commitment issues, dardevil, light sleeper, easly impressed

LW: Heartbreaker

Thor har blitt voksen og jobber på sitt livsønske, han ligger litt etter da han brukte mye av tiden som ung voksen til å  hjelpe med småsøsknene sine.

Thor Barbee: light sleeper, friendly, ambitious, genius, savvy sculptor

LW: Ceo of a mega-corporation

Sia barbee kastet seg ut på øy jakt så fort hun ble gammel nok, men en bug gjorde at hun fikk godkjent livsønsket sitt lenge før det var møtt. prøver nå å fullføre alikevel, vurderer også å bruke de poengene på å kjøpe nytt livsønske. Hun valgte å bli en havfrue slik at dykkingen gikk fortere, hun jobber også som livvakt.

Sia Barbee: Discilined, friendly, sailor, vegetarian, schmoozer,

LW: Grand explorer

Giovanni barbee har levd livet på sin måte. sliter litt med å holde kontakten med familien, han er familiens sorte får.

Giovanni Barbee: insane, easily impressed, evil, bookworm, Adventurous

LW:Deep see diver

Falcon Barbee har akkurat blitt voksen og jobber som forfatter.

Falcon barbee: Absent minded, looner, clumsy, Dramatic, dog person

LW: Illoustrious author

Payton Barbee: teen – hate the outdoors, athletic, family oriented, easily impressed

Able Barbee og Bing Barbee er barn på bildene, men rakk akkurat å bli tenåringer før jeg stengte spillet.

Able Barbee: loves the outdoors, light sleeper, artistic, green thumb

LW: seasond traveler

Bing Barbee: slob, clumsy, over-emotional, daredevil

20 registrerte legacy poeng

 

17 mai 2019

Ting var nøye planlagt. Mamma skulle komme og hente Lykke ti minutter før toget skulle starte, så fikk jeg tid til å sette ut flagg og gjøre meg klar. Hun tok med seg hunden hjem, og jeg skule følge korpset ned til henne, for å så ta med Lykke hjem igjen og legge oss igjen.  Slik kunne jeg få med meg morgen korpset uten å ødelegge for mye søvn.

Jeg gikk bort og hilste på de jeg kjente i korpset før de startet og sto klar med kamera da de startet å gå. Som de siste 10 årene på rad var jeg på plass. Dessverre ble første klipp så dårlig, at jeg ikke kunne ta det med, men jeg har lagt ut fra nasjonalsangen og videre.

Hvert år står jeg på samme sted og filmer, på toppen av noen bergknauser. Siden bakken går nedover er dette det beste stedet å stå å filme. Men i år satt jeg meg ned og det slo meg hvor idyllisk det egentlig var. På bergknausen, under det blomstrende epletreet, i sola på morgningen 17 mai, mens korpset spilte nasjonalsangen.

Det var en god start, på det som skulle bli en fin dag.

Jeg fulgte korpset ned og følte jeg hadde energi til å følge dem hele veien, men jeg hadde en avtale med mamma, så jeg forlot dem i Lambertseterveien. Lykke var litt urolig på vei hjem, men det var mest den store stygge hunden vi passerte. Jeg prøver å fortelle henne at den er snill, men hun tror ikke på meg.

Vi la oss igjen og våknet litt over 11 av at Karlsrud skole musikkorps gikk rundt blokka mi. Jeg hadde sjekket når de skulle gå i år og kom frem til at det ble for tidlig for meg, jeg måtte velge korps. Men det var koselig å våkne til og jeg fikk god tid til å pynte meg og gjøre meg klar til selskapet hos Mormor. Lykke var ikke så glad for at vi måtte gå fort, jeg bar på iskake, men jeg lovet henne ny tur om under en time.

Når iskake og marengs var levert hos mormor tok vi en rask tur opp til Venninnen min som eier lillesøsteren til Lykke. Familien hennes var der og de hadde med seg faren til Lykke.

Så var det tilbake til Mormor for mat, is og kake

Etter noen timer med å være sosial, gikk vi hjem og la oss igjen. Lykke vekket meg klokken 18.00 for da var det middagstid, og bare å stå opp. Jeg ringte mamma og hun var ute og plukket blomster til mormor, så vi møtte henne ute. Hun tok med lykke inn slik at jeg kunne kjøpe meg en softis på Narvesen (den var ikke god) og så satt vi å så på nyhetene der. Plutselig ramlet enda flere familiemedlemmer inn og vi tullet med at det ble den andre 17 mai festen for dagen.

Lykke fikk gå i flokk hjem, noe det beste hun vet. Og fikk en lang tur på kveldstid.

Det var en rolig og perfekt 17 mai.

grønn dag

På mandag hadde jeg en dag med planter og blomster.

Først var jeg og luket og plantet ut litt i parsellen. Selv med alt arbeidet jeg la inn, føler jeg ikke at jeg kom så langt. Det jeg trodde var 12 purre løk, viste seg å være ett helt bedd fult, så blir mye løk på meg i sommer om alt overlever.

Jeg fokuserte på å luke og rydde rundt pallene. Alt tilbehøret satt jeg opp i dem så lenge, siden det ikke er sådd noe der enda.

Så var det hjem og til blomstene på verandaen. Jeg fikk satt ut de spanske margerittene i blomsterkassene, mens det spirer og gror både inne og ute nå. Alltid noe som må såes om, bindes opp eller stelles. Men det er kos da.

ser det ut som om noen har spist på plantene mine? det er bare Luna, har sådd eget kattegress til henne nå.

Sitrontreet mitt overlevde vinteren med ett nødskrik.