Ingen dag som Loppe dag

hostet meg nesten frem og tilbake, men fikk kjøpt noe.

de starter å bli dyre spillene på loppemarked. 120 kr for disse 3 spillene.

bok avdelingen er litt bedre. ble mye latter da jeg syntes han sa 750 kr, men etter prisene på spillene, overasket det meg ikke. selvom jeg selvfølgelig ikke hadde betalt det.

alle fargeleggingsbøkene var ubrukte. 7 bøker 150 kr

brettspill, 90 kr

malejobb i påsken

i isende kulde på morgenkvisten fikk Mamma, Britt og Nancy vasket ned spikerteltet med husvask. På lørdagen var jeg og Mamma og Britt nede i stekende sol og malte første strøk. ble litt tull med fargene rundt vinduene, men da fikk vi sett hva vi likte best før neste strøk skal på.

 

En dag i sola

I morgen skal jeg ned å gjøre klar campingvognen for i år, jeg gleder meg. Men siden det er så mye som skal ned ditt, tenkte jeg at jeg tok meg en kjøretur med rullestolen i dag, og fikk ned noen av tingene. Det ble også årets første langtur for stolen, og den klarte det akkurat. Lærte meg at det er en alarm når den går tom for strøm, det har det ikke vært før.

Vi var nede å så på spikerteltet tidligere i år, men grunnet kulden hadde treet slått seg og vi klarte ikke å åpne ytterdøra, men nå sklir den lett opp og jeg kom meg inn. Jeg har litt blandede følelser om spikerteltet. Det skulle ha hvert ferdig i slutten av fjor sommer og fortsatt er det så mye som må gjøres på det, men tror det blir bra når det er ferdig. Vogna var samme gamle trygge hjem 2 og det var godt å føle.

Det tok ikke så lang tid å pakke ut det jeg hadde fått med meg på stolen, men jeg viste at turen hjem kom til å bli hard for stolen, så jeg lot den stå å lade litt. Jeg tok med meg en flaske brus og litt sjokolade og gikk opp til kafeen. Her satt jeg i solveggen å koste meg og spilte litt Pokemon go mens jeg så på arbeidet på det nye badeanlegget vi skal få.

Det var varmt i solveggen, og det var bra for kjøreturen hjem var iskald. Men fikk med meg noen blomster til Mormor da.

En god dag som gir ett hint om hva jeg kan glede meg til i sommer.

mitt første hekleprosjekt. Påskekanin

Jeg startet med å hekle litt i sirkler og firkanter uten å egentlig ha noe planer om hva det skulle bli, bare for å lære meg masker. Det ende opp med to grytekluter til Mormor. Men når jeg følte jeg behersket maskene, ønsket jeg å prøve meg på en oppskrift, og jeg bare forelsket meg i påskekaninen fra drops.

Litt skeiv og andre farger, men jeg er veldig fornøyd.

Link til oppskrift her

 

Stille uker

Det ble plutselig stille fra meg, vel uten om dagens sang da. Jeg har rett og slett hvert for stresset og urolig til å klare å sette meg ned å skrive noe. Heldigvis har ting begynt å falle på plass rundt meg og mobilen min som har hvert på reparasjon er tilbake.

Jeg har blitt innkalt til møte på skolen og fått vedtak om hjelp fra psykisk helse.

Har slitt veldig med hodepine de siste ukene, den er dessverre ikke blitt borte enda.

Her går mesteparten av tiden til å forberede seg på våren. Jeg har sådd en del, fått ut sykkelen av sykkel boden og rydder i skap og hyller. Har en hel haug med ting jeg skal gi til loppemarked.