Film: Ant-man and the Wasp

Etter å ha kost meg med Ant-Man filmen, gledet jeg meg litt til oppfølgeren. Noe jeg må lære meg til å slutte med. Glede seg til oppfølgere er sjeldent en god ide, bli heller positivt overasket om de er gode.

Det ble ganske fort klart for meg at denne filmen er etter civil war. Vår hovedperson sitter nemlig i husarrest etter å ha blitt avslørt som deltager her. Hans 2 år i husarest er ferdig om 3 dager, men Ant-Man trengs nå.

Hope, som nå har fått sin egen dragt og har kalt seg opp etter moren, og faren hennes Hank Pym har lagd en portal inn til kvantum universet og håper på å kunne redde moren, kona originale vepsen. De tror siste ledetråd for å finne henne er i hodet til Scott og vil ha han til å hjelpe dem.

Samtidig har vi ghost, en kvinne som er delvis i kvantum universet g delvis i denne, hun tror energien til Hope sin mor vil kunne redde henne og gjør alt for å stjele portalen.

Og ikke glem våpen handleren som vil ha en del av kaka eller politiet som prøver å bevise at Scott ikke er hjemme i huset sitt.

Jeg vet ikke helt hvorfor, men denne filmen klarte ikke å engasjere meg. Det er aldri et godt tegn når du sjekker klokken flere ganger i filmen, for å se hvor lenge du har orket å sitte der. Kanskje var det feil film på feil dag, eller ikke film humør. Eller så var filmen ikke noe for meg, humoren traff ikke og senene bare fulgte hverandre uten at jeg egentlig fryktet eller forventet noe.

Siste sene etter rulleteksten er forresten satt til samme tid som slutten av infinity war…

Film: Ant-man

Dette var en av marvel filmene jeg egentlig hadde bestemt meg for å ikke se, men da jeg bestemte jeg for å ta igjen det tapte før Endgame, var det bare å prøve å huske hvem som var med på civil war og starte å se. Jeg har en del Marvel filmer å se, og jeg startet med Ant-Man.

En tidligere kriminell som ønsker å få livet sitt i orden, for å få samvær med datteren sin, finner dette nesten umulig. Noen venner av han overtaler han til å bli med på ett innbrudd, han skal bare bryte seg inn i ett hus og stjele noe som er i en safe. Det han ikke vet er at dette er en test satt opp av eieren i huset. Han trenger hjelp til å stoppe en forsker fra å finne ut hemmeligheten hans, hvordan krympe mennesker.

Han stjeler en drakt og et helt nytt liv med masse innsekter, kjærlighet og slåsskamper møter han når han tar på drakten.

Det overasket meg veldig hvor godt jeg likte denne filmen.

tilbake til skolen?

I dag tok jeg første skritt i den store og lange planen om å få fullført skolen. Jeg dro ned på Helsfyr og søkte meg inn på voksenopplæringen. Om de kommer frem til at jeg har rett til undervisning, starter jeg på skolen igjen til høsten.

Først tenkte jeg at folk ville se litt ned på meg for dette valget, å gå grunnskolen om igjen. Men alle jeg har pratet med har hvert så støttende og fått meg til å føle meg så stolt.
Jeg prøver å ta tilbake livet mitt, ikke med maraton steg som kan gi store og skadelige fall, men bit etter bit.

Jeg håper alt går i orden.

Spill kveld med LAW gruppa

I godt over ett år har jeg hvert medlem i Law gruppa, men aldri turt å ta steget ut å møte dem i virkeligheten. Jeg hadde planer om å gjøre det under pride i sommer, men en bursdagsfest dukket opp og jeg fikk ikke mulighet. Siden jeg forandrer så mange ting i livet mitt nå, tenkte jeg at det var på tide å ta meg sammen og prøve å være mer sosial, komme meg vekk fra datamaskinen litt.

Jeg spurte Ida om hun kunne passe Lykke, pakket med meg ett brettspill, cola light og sjokolade, og dro på brettspill treff. Heldigvis for meg var det ikke så mange som dukket opp, så det ble ikke så overveldende.  Jeg møtte noen hyggelige og flotte damer og koste meg i flere timer med brettspill.

Først spilte vi 7 wonders, siden jeg kom ganske tidlig fikk jeg god tid på å lese meg opp på reglene. Noen av spillerne forsvant midt i, men vi fikk det til å gå og det var morsomt å lære seg. Når vi telte opp poengene for dete spillet kom siste man og vi byttet over til ticket to ride europe. Også ett morsomt spill jeg måtte lære meg denne kvelden.

Så ikke så veldig overaskende var hodet mitt veldig surrete når jeg kom hjem, men jeg hadde hatt en fin søndagskveld.