kose seg i sola før stormen kommer

Jeg har egentlig vært dårlig på å sjekke værmeldingen i det siste. Hatt litt, får jo ikke gjort noe med det uansett holdning til det hele. Men på søndag tok jeg faktisk en titt og så med skrekk på hva som skulle komme. Det er ikke så farlig om det er iskaldt ute om man kan holde seg ute, men om man må ut 4-5 ganger om dagen for å lufte hunden, frister ikke -14 særlig.

Det eneste jeg kunne trøste meg med, var at jeg så det komme og i går var jeg og Lykke og løp i skogen mens det enda bare var 4 minus. Så når kulden kom på kvelden var hun mer enn fornøyd med ild i peisen og turer rundt blokka innimellom.

 

 

Dog vs me

Så når det kommer til hundens mentale helse eller din fysiske, hva velger du?

Mitt lille herlige monster er ikke veldig til å leke, hun får perioder hun vil leke, men kan gå måneder hvor hun ser på lekene sine som noe av det rareste som fins. I disse periodene vil hun heller ikke leke med andre hunder, men om du virkelig jobber med det ute kan hun jage snø eller pinner ute, i ett minutt.

Hun hadde en favorittleke som kunne få henne til å løpe en hel sirkel i leiligheten på stille perioder, eller drive meg til vanvidd med piping i gode. Men rett før jul bet lille søster favorittleken i stykker. Siden hun er i en aktiv periode nå var det ingen krise, hun har mange leker, men mammaen til lillesøster hadde litt dårlig samvittighet og gikk på pipeleke jakt.

Under juletreet i år lå det en blå pipete kanin som Lykke har elsket fra første pip. Her går det opp og ned av senga, rundt stolene og etter bena mine mens jeg prøver å gjøre husarbeid. Kjempestor glede. Problemet er bare at den er 100% latex, og jeg er veldig allergisk mot latex.
Så nå har det blitt øking av allergi tabletter, dobbelt så mange håndvasker og leking med fot når det starter å svi i hendene, men en veldig lykkelig hund.