rydding i bloggen

Siden jeg har fått nytt blogg design, følte jeg det var på tide å rydde opp litt også. Jeg flytter litt på kategorier så en del gamle innlegg blir lagt ut på nytt. Er ikke helt sikker på om alle gir mening, men de blir liggende i historien der de var. Det er bare et fåtall av innlegg som blir slettet. Skal fjerne en kategori og legge til minst en ny en.

rope på regn er som rope på en venn

Det gjør litt vondt i halsen når du puster, den sterke varmen i den fuktige lufta svir forsiktig luftveiene dine. Svetten renner nedover ryggen og du er bare halvveis på veien hjem. Du vet at du ikke tåler mer enn 15 min i en badstue, men hva skal man gjøre i slik varme, jeg kan jo ikke bare gå ut og ta en pause. Heldigvis skal jeg en tur innom butikken og der lindrer deres air kondisjon alle plagene mine for noen få minutter. Jeg takker for avkjølingen i det jeg betaler og samler viljestyrken for å gå resten av veien hjem.

Allerede er vinden blitt sterkere og de sorte skyene dekker nesten hele himmelen, men jeg ser ikke noe regn fra dem. Optimistisk starter jeg å synge på sangen fra skuespillet vi hadde i 3. klasse. Rope på rein er som å rope på en venn om og om igjen, jeg husker bare ett vers. I det jeg kommer til venninnen min sin blokk kjenner jeg de første dråpene og jeg jubler der ute i gata, folk på verandaene titter ut og lurer på hva som skjer, de under tak, så de kjenner det ikke enda, men regnet er endelig på vei.

Folk rekker akkurat å sende meg rare blikk før det sier pang og det blir fart der oppe. Noen pakker sakene inn i full fart, men de fleste kommer løpende ut, for de som meg er glade for å endelig se litt vann fra himmelen. En jente roper ned og spør om jeg vil låne paraply, men jeg takker nei mens jeg tar hunden min over skulderen og går hjem.

(Lykke satte ikke pris på regnet og la seg rett ned som død når det startet)