Julekalender 2016 1. desember

Cupcake bok med silikonformer

For å delta, legg igjen navn og mailadresse i kommentarfeltet før 23.59 samme dag.

Om du legger igjen mailadresse i delen for mailadresse, vil denne bare bli synlig for meg. Legger du den ut i kommentarfeltet blir den synlig for alle. Det kan ta litt tid før kommentaren blir synlig da jeg må godta alle før de blir lagt ut.

Vinneren vil bli trukket en av de nærmeste dagene av appen the hat (som tidligere år)

Det er ikke noe poeng å delta etter 23.59 da jeg vil se at kommentaren kom inn etter/på midnatt. Ny luke legges ut 00.01 hver dag.

Liste over alle premier i år, det er 25 gaver ( to på julaften)

Vinneren blir kontaktet på mailadressen som er oppgitt og får 7 dager fra trekning, til å svare. Hvis jeg ikke har fått svar etter disse 7 dagene trekkes ny vinner. Premiene sendes ut fortløpende. jeg skal gjøre mitt beste å få alle premiene trukket før 16.desember send ut senest denne dagen. De trukket etter 16. desember blir mest sannsynlig sendt etter jul.

Bloggen og kalenderen er IKKE sponset. De som deltar har selv ansvar for aldersgrenser og bruk av premiene. Alt godteriet i bloggen er skaffet i 2016. tar forbehold om at posten leverer som den skal. 

bok: Anne of the island (Anne of Green Gables -3)- L.M. Montgomery

Anne of the Island (Anne of Green Gables, #3)

Dette er første bok i serien hvor jeg føler at vi går inn i de voksnes rekker. Vi følger Anne igjennom årene hun går på college, de nye vennene hennes og kjærligheten. Hun vokser med sine nye venninner mens hun først leier hos noen og senere leier hus sammen med vennene sine. Vi får oppleve hennes overraskelse når menn begynner og fri til henne og øyeblikket da hun møter mannen fra drømmene sine. Men hvorfor blir hun sjalu på jenta som går med Gilbert Blythe når hun endelig har funnet drømme prinsen sin?

Vi får selvfølgelig også oppdateringer om de som har blitt igjen hjemme. Både ved hjelp av besøk i jule og sommer ferie og brev fra forskjellige folk i avonlea.

Boken var fortsatt en fin reise i tid, men denne gangen følte jeg at noe manglet. Jeg klarte aldri helt å sette fingeren på det, men noe fikk meg til å føle at jeg hadde svevd forbi på en sky. Hvor var komplikasjonene? Vanskelighetene? Føler kanskje at historien begynner å tynne ut. Den barnslige magien blir lengre og lengre borte, mens Anne fortsatt ikke er klar til å bli voksen.

Julemarked på gnisten 2016

Fem minutter på elleve kastet jeg meg ut av døra og håpet jeg hadde fått alle klærne på meg denne gangen. Jeg hadde glemt buksa forrige gang jeg var på vei ut. Selvfølgelig hadde ingen dødd av at jeg dukket opp i joggebukse, men min erfaring er at man selger mer om man ser frisk og ordentlig ut. Med andre ord sminken på plass og joggebukse og bh.

To minutter over elleve var jeg på plass og jeg løp opp trappen til mitt lille hjørne, foran meg gikk en dame som allerede hadde plukket ut hva hun skulle ha. Jeg smiler og beklager for at jeg er litt sen og hun smiler tilbake og sier hun var alt for tidlig. Jeg var jo bare 2 minutter forsinket. Hun plukker ut det aller dyreste jeg har å selge og slik starter julemarkedet.

Det var veldig koselig og med veldig mange folk som kom innom. Jeg må strikke som et mareritt de neste dagene da jeg solgte alle luene mine, og jeg hadde planlagt å bruke noen av de som var til overs i julepresanger.

Jeg solgte for hele 2500 kroner i dag. Jeg gikk før det stengte så jeg vet ikke hele resultatet enda.

da må jeg oppdatere facebook siden med tingene mine igjen Jiijiscorner

forhåndsregistrering på julekalendere 2016

Julekalendere med forhåndsregistrerings premier

Being trendy –   klokke i rustfritt stål med automatisk urverk

Christiania glassmagasin – automatisk med i trekningen av årets råeste kjøkkenpakke som trekkes på julaften! Verdi til over 10.000 kroner!

Europris – gavekort til kr 5.000 i november

It`s a date – gavekort på 500 kr til mat, drikke og aktiviteter på et It’s a date-arrangement!

Kid – gavekort på 1000,-!

Kondomeriet –  en pirrende premie

Mekk –  Tiny Audio C5 DAB/DAB+ radio/adapter til bil verd 1999,- kroner!

Norgesenergi – 10.000,- i gavekort på Elkjøp

Riffraff – flotte premier

Get/ tdc – “early-bird” premie

Gjerrigknarken – du er med i trekking om julegodteri om du registrerer deg tidlig. Får også ekstra lodd.

Indusia – gavekort 500 kr ( takk for tips)

Kalendere med en registrering for trekninger (registrer deg nå for å være med på 1. desember)

Blivakker.no

CCDame’s frisør (må registrere deg før 1. desember)

Dermaspa

 Varm design (trekning hver fredag, første trekning 2. desember)

makeupmania.no

netthandelen

(oppdatert 30.11.2016)

bok: Anne of Avonlea (Anne of Green Gables 2) – L.M. Montgomery

Anne of Avonlea (Anne of Green Gables, #2)
bilde fra goodreads

Anne har nesten blitt voksen, i hvert fall voksen nok til å starte jobben som lærer på skolen i Avonlea. Det er litt skummelt med tanke på at hun har gått på skole med mange av barna hun nå skal ha kontroll over, og noen av dem er bare året yngre enn henne.
På gården dukker det opp to nye barn som Anne må hjelpe til å passe på, tvillinger som skal bo der etter at moren deres døde, til onkelen deres kan hente dem. Dessverre dør onkelen etter hvert også og barna får bli boende på gården.

Anne får en ganske stor rolle i det lille samfunnet Avonlea er. Hun blander seg inn i gamle kjærlighets historier, prøver å gjøre område vakrere og finner flotte forlatte steder. Hun og Gilbert studerer sammen for å gjøre seg klar til høyere utdanning, og kanskje det ligger noe mer i lufta der også?

Nok en koselig bok om foreldreløse Anne, som nå har fått seg et stort hjem. Den viser styrket en ung kvinne kan ha både til seg selv og i troen på andre. En riktig feel good bok.

Til Pappa

Et år er 52 uker, 365 dager, 8760 timer, 525 600 minutter, 31 536 000 sekunder.

Dette er alle definisjoner av tiden det ar gått mellom dagen jeg mistet deg og nå. Et år som har gått fort, men med en bitter bismak av noe som mangler. For selv om det har vært gleder, mestring, håp og styrke, har ikke du fått se det.

Du fikk ikke oppleve at jeg endelig ble bedre, at jeg kunne løpe 100 meter igjen. Når jeg må stoppe og vente på hunden min på tur fordi hun går for sakte. Du fikk ikke oppleve den dagen jeg våknet opp og bestemte meg for å ta kontrollen over livet mitt igjen. Ja det er som å balansere på isflak enda, men jeg har kommet så utrolig langt.

Det finnes også så mange dager jeg vet du skulle ha vært med på, men som ikke er mine. Dager som har vekket savnet sterkere enn de daglige, følelser som har vært vanskelig å svelge.

Og det kommer dager i fremtiden hvor savnet vil være like stort, hvor gode følelser vil bli blandet med triste fordi du mangler. Det er livet, og det er hardt.

Men allikevel føler jeg du er her å passer på meg, enda en skytsengel mellom meg og det svarte. Kanskje nå som jeg trenger det mest, nå som jeg tar opp kampen, nå som jeg møter mørket rett på.

For selv om du ikke er her, er du der.

Har alltid og vil alltid elske deg