fine gaver fra lesere

I år har jeg vært så heldig å motta gave fra to lesere.

Billettene som jeg fikk tilsendt fordi hun som vant dem ikke kunne bruke dem, gikk til en flott dag på kino med lillesøster. Selv om jeg hadde sett filmen før var jeg mer enn villig til å se den igjen. Lillesøster som er stor fan hadde ikke sett den. (dette var ikke kino opplevelsen jeg skrev om i forrige innlegg) du gjorde en 14 år gammel jente som akkurat har mistet faren sin lykkelig for en kveld, og det er jeg veldig takknemlig for.

Denne pakken ankom på julaften og ble en ekstra julegave. Spesielt rørt ble jeg av musen til Luna Felis. Det er så lett at hun blir glemt nå som det er kommet valp i huset, så godt at noen husket på henne. (det er ikke slik at hun blir oversett eller har hatt mangel på julegaver i år, det er bare det at Lykke oppsøker oppmerksomhet og det gjør ikke hun)

Tusen Takk til begge to og håper dere får et godt Nytt år

det skal ikke mye til for å ødelegge en dag

Jeg har hatt litt blandede følelser rund saker som blir blåst opp der de som er andelenes blir behandlet feil. Noen ganger står hårene mine opp på armen og jeg freser mens jeg leser, andre ganger tenker jeg stille for meg selv at noen må vokse opp og ta seg sammen. For ja jeg har opplevd mye rart og vet at man aldri skal vente at noen forstår.

Men plutselig står man i det selv, den ene sleipe kommentaren kastet etter deg som sårer så mye at du ikke aner hva du skal gjøre. For det du vil gjøre er virkelig ikke en god ide?

Alt jeg ville var ut av en kino sal uten ekstreme smerter i knærne og helst uten anfall. Men når de ansatte slenger etter meg at de kan se på gangen min at jeg bare er lat, da knuste noe inni meg. Utenom et ekstremt sinne, fikk jeg et ekstremt anfall også. Ja jeg har vel sagt at følelsene mine kan påvirke anfallene mine.

Nå slapp jeg unna med en knekt negl, ekstreme smerter noen timer og en hodepine som enda ikke har gitt seg. Og jeg har ingen planer om å dra på en av små salene på Colosseum kino igjen. 

julekalender ferdig trukket

Da har jeg fått trukket resten av kalender lukene mine og alle vinnere er kontaktet. Har du lyst til å se hvem som har vunnet må du gå i kommentarfeltet til den luken du lurer på. Jeg skriver som svar til vinneren der at de har vunnet. Må innrømme at det ble veldig mange god jul svar på 24. så jeg annonserer vinneren av luken her også.

Vinneren av luke 24 var LISE

Håper dere har hatt det morsomt i adventstiden og kommer tilbake neste år. Har allerede startet å spare opp til premier.

God Jul fra Linn Helene (Jiiji) , Lykke Polaris og Luna Felis

Jiiji`s julekalender 24. desember 2015

Legg igjen en kommentar med navn/nick og mailadresse i kommentarfeltet før 00.00 for å delta. Kun en deltagelse pr navn/mailadresse. Legger du igjen mailadresse i rubrikken for dette vil kun jeg se den. Jeg tar ikke ansvar for eventuelle aldersgrenser.

Dagens Premie: fargeleggingspakke :
Malebøker:
– tgr mini 30 sider
– tgr malebok 40 sider
– på havets bunn
50 fargeblyanter
blyantspisser
Harney & sons white christmas tea

Jeg skal prøve å trekke vinner dagen etter, men forbeholder meg retten til å utsette dette om resten av julestyret eller helsen gjør dette vanskelig. Vinner blir i pr også, trukket ut av iphone appen: the hat.
Om jeg ikke får kontakt med vinner innen 1 uke fra trekning, vil det trekkes ny vinner. Vinneren vil bli gratulert som svar til kommentar og få tilsendt mail. Det publiseres ikke egen vinnerliste.
Premiene blir sendt fortløpende med posten og jeg har som mål å få sendt unna alle det er mulig å sende før postens leveringsfrist før jul. De etter postens leveringsfrist kan bli sendt etter julaften.

Denne kalender og blogg er IKKE sponset

For å se fullstendig gaveliste trykk her

Ta gjerne en titt på facebooksiden til smykkene mine ved å trykke her ( ikke noe krav)

GOD JUL