Jiiji`s julekalender 1. desember 2015

Legg igjen en kommentar med navn/nick og mailadresse i kommentarfeltet før 00.00 for å delta. Kun en deltagelse pr navn/mailadresse. Legger du igjen mailadresse i rubrikken for dette vil kun jeg se den. Jeg tar ikke ansvar for eventuelle aldersgrenser.

Dagens Premie: 

Dr. Lykke Bodylotion og dusjkrem

Jeg skal prøve å trekke vinner dagen etter, men forbeholder meg retten til å utsette dette om resten av julestyret eller helsen gjør dette vanskelig. Vinner blir i pr også, trukket ut av iphone appen: the hat.
Om jeg ikke får kontakt med vinner innen 1 uke fra trekning, vil det trekkes ny vinner. Vinneren vil bli gratulert som svar til kommentar og få tilsendt mail. Det publiseres ikke egen vinnerliste.
Premiene blir sendt fortløpende med posten og jeg har som mål å få sendt unna alle det er mulig å sende før postens leveringsfrist før jul. De etter postens leveringsfrist kan bli sendt etter julaften.

 Denne kalender og blogg er IKKE sponset

For å se fullstendig gaveliste trykk her

Ta gjerne en titt på facebooksiden til smykkene mine ved å trykke her ( ikke noe krav)

noe jeg ikke har gjort før

I kveld gjør jeg noe jeg ikke har gjort før, jeg drar på kino alene.

For noen er det å dra på kino alene en tabu, jeg har alltid sagt at jeg ikke er redd for at folk skal se meg gjøre ting alene og alltid ment det. Grunnen til at jeg ikke har gått på kino alene før er faren for anfall og at jeg derfor skal ha med ledsager.

Men nå har det seg slik at de vennene som skulle være med har vært for opptatt og støttekontakt ordningen fungerer ikke. Jeg skal se filmen og jeg må se den før 1. desember. Så siden den nå går på kinoen her oppe, bestemte jeg meg for å prøve å gå alene.

Selvfølgelig faren for anfall er der, men jeg skal kjøre rullestol hele veien bort, den står rett utenfor døra og jeg kan kjøre den hjem igjen. Så dette skal gå bra.

Er kjempe glad for å ha en kino i nabolaget #Symra #hungergames

svar på julekalendere 29.11.15

Norli
Premie: gavekort på 1000 kr
spørsmål 1: Hiv o’hoi! Jon Michelet har utgitt bind 4 “Blodige strender” av sitt romanepos “En sjøens helt”. Serien er elsket av både kritikerne og leserne, og har solgt over 500.000 eks i Norge. Bind 4 starter i april 1942, og avsluttes med….
svar: D-dagen “Operasjon Overlord” 6. juni 1944

Filmweb
se 27.11

julemarked på gnisten 28.11.15

I dag var det julemarked på aktivitetshuset gnisten og oppe i hjørnet satt jeg som vanlig med smykkene mine. Fra klokken 10.00 til 14.30 satt jeg der før utmattelsen tok overhånd og jeg reiste hjem igjen (det stengte 15.00)

Jeg har solgt smykker og diverse ting for 860 kr og pratet med mange koselige mennesker. Fikk en vaffel av tanta mi da hun kom innom og kjøpte meg et sjokoladekake stykke litt senere.
Jeg hadde lykke på besøk en times tid og hun fikk hilst på mange. Men det var litt kjedelig når ikke all oppmerksomheten var på henne.

Etter julemarkedet var det opp til mamma og slappe av der til middag.

Gleder meg til å kunne legge meg til å sove nå.