bok: Dust (Silo 3) – Hugh Howey

Er sannheten virkelig alltid hvert å søke etter? Og hvor mange liv må gå tapt for å nå den? 2 forskjellige siloer, i begge sitter det noen som vender hver stein for å finne ut av sannheten om hvorfor de er der. En har vært med fra starten og innser at alt som har blitt fortalt har hvert løgner, den andre er født under jorden og sett med egne øyne at det er mange løgner.

Mens Jules graver mister hun fort den støtten hun hadde på starten. Det er innebygd i overlevelses instinktet til menneskene at man ikke skal spørre spørsmål og la ting være som de er. Vil hun hjelpe dem, eller ta livet av dem?

Donald våkner opp og finner fort ut at de tror han er en av sjefene. Dette gir han en unik mulighet til å finne ut av hva som egentlig er planene og å ta hevn over de som har såret han. Men er svarene han finner tilfredsstillende, og hva skal han gjøre med dem?

En spennende avslutning av silo serien

 

film: Hotel Transylvania

 

Hvorfor jeg likte denne filmen er jeg ikke helt sikker på. Kanskje fordi jeg er glad i vampyrer og glad i intet anende mennesker som får seg et sjokk. Jeg liker filmer med sterke tenåringsjenter og hvor faren har feil. Tegnefilm jeg koste meg med.

Dracula har bygget seg et hotell dypt inne i ødemarken for at datteren hans skal kunne vokse opp trygt langt fra de forferdelige menneskene som drepte hans kjære og hennes mamma. Hotellet tilbyr et sted for alle monsteret som ønsker å gjemme seg fra verden og i dag samles de for å feire jenta sin 118 års dag. Dracula planlegger å skremme datteren fra å prøve å ta kontakt med mennesker og glemmer en riktig regel for å holde seg skjult, ingen brann.
Så det blir store problemer da en ung mann kommer inn på hotellet og forelsker seg i datteren hans.

film: Fallen

Dette må ha vært en mislykket pilot til en tv serie og siden serien ikke ble noe av ga de den ut som film. Oii den var visst ment som film, ikke veldig imponert.

Det er 18 årsdagen til Aaron og den ser ut til å starte fint hos adoptiv foreldrene hans. Han plages av hodepine hele dagen, men han får nok da firfirslene i naturfag timen starter å advare han om farer. Han flykter hjem til sin nå pratende hund og legger seg. Det er engleblodet i han som starter å våkne til live og samtidig som han skal håndtere å få disse nye evnene blir han jaktet på av engler som prøver å utrydde disse blandingene av menneske og fallene engler