Syk katt igjen

Min første harde avgjørelse i dag var om jeg skulle dra på legevakta eller ikke. Jeg har fått en gigantisk betennelse i ansiktet og når jeg våknet kunne jeg nesten ikke smile og halve synet var dekket av en klump. Selv om det skremte meg hadde jeg ikke tid til å være syk, så jeg smørte meg med fusidin og håpet at det roet seg ned i løpet av de første timene, noe det heldigvis gjorde. Det er smertefullt og irriterende, men kan leve med det om det ikke blusser opp igjen. Jeg skal selge i morgen og må rett og slett fungere til det.

Jeg fikk satt opp de fleste tingene mine til salgs, glemte strikketøyet men det er nok greit siden det er sommermarked og jeg har luer og skjerf. Fikk assistent på besøk og vi renset og prøvde å reparere det store akvariet mitt. Jeg var nå så sliten at jeg skalv, men viste at resten av kvelden skulle jeg slappe av og forberede meg til i morgen.

Helt til jeg gikk ut i stua og så at Sirius hadde kastet opp blod utover stuegulvet mitt. Da var det bare å starte å ringe dyrleger og prøve å ikke havne i anfall.

God fredagskveld?

Decoupage til sommermarked på lørdag

Det har vært lite spilling og skravling på nett for meg de siste ukene. Jeg har rett og slett vært opptatt med dette prosjektet. Jeg skal selge på sommermarkedet til gnisten (det hvite huset på Lambertseter) på lørdag og på Solvik camping sitt sommermarked den 13-14 juni. Selvfølgelig skal jeg selge strikketøy, perledyr og smykker også, men har utsatt disse prosjektene en stund og de må stå å tørke så jeg måtte bli ferdig i dag.

Katten er selvfølgelig ikke decoupage. 

lite papphjerte – 15 kr

liten treboks 50 kr

 Luna fra Sailor Moon 100 kr

stor treboks 100 kr

liten treboks 50 kr

liten treboks 50 kr

medium treboks 75 kr

to stk treskrin, topp og front avbildet. 50 kr stk.

serviettholder 30 kr

trepenal 100 kr

trepenalet inni

medium treboks 75 kr

 

Film: Pitch Perfect 2

Heldigvis er det slik at film nummer to er bedre enn film nummer 1. jeg håpet veldig på at det var tilfellet her og jeg ble ikke skuffet. Altså jeg vil ikke påstå at dette var en genial film. Jeg satt flere ganger og irriterte meg over detaljer, ting de sa eller gjorde og tilslutt ville jeg bare reise meg opp å gå da de brukte kjenningsmelodien til glee. Ok ikke akkurat kjenningsmelodien, men det er en av de sangene du forbinder mest med glee serien. Men kopierer du en suksess er det like greit å være ærlig om det.

Det var så mange glee perioder i filmen at jeg rett og slett skammet meg på deres vegne. Heldigvis var utdaterte oppkast sener borte, men kommentarene til den mannlige reporteren ble bare idiotisk. Ja han er en idiotisk mannegris, men når det går for langt.

Men jeg hadde koselige folk å se den med, og jeg var veldig lettet over at den var bedre enn det jeg fryktet. Og ja det var perioder i filmen jeg lo.

Plotet i filmen går ut på at de ved et uhell skaper et dårlig rykte for hele acapella verden. Noe jeg alene syntes var en idiotisk start. Hvis noe slikt skjer i virkeligheten håper jeg de har mer respekt for den stakkars kvinnen enn det de viser i filmen.

For å kunne la koret fortsette må de vinne vm, noe USA aldri har gjort før fordi verden hater USA?

Jeg satt og så på denne konkurransen og lurte veldig på hvorfor ikke alle lagene ble diskvalifisert. De sier det i starten av film 1. a capella er å synge uten instrumenter. 

Film: Ironman 2

Vel om ikke noe annet er jeg sta. Har jeg lyst til å få med meg hele serien er det bare å komme seg igjennom disse filmene. Greit nok tok det meg tre forsøk på å komme igjennom denne filmen. Og det gikk bare fordi jeg hadde en fargeleggingsbok til å ta mesteparten av oppmerksomheten min.

Tony Stark har ikke blitt mye bedre, fortsatt en voksen bortskjemt drittunge. Men nå holder han på å dø av sitt nye «hjerte» og gjør derfor bare som han vil. Å være verden sin superhelt og bare gi F? passer ikke godt sammen.
Men shield klarer å sette han på rette tanker.

Det beste med filmen var når den nye assistenten kom inn og jeg sa til skjermen min, det er black widdow. Hun liker jeg veldig godt. Når hun slang bokseren i gulvet smilte jeg bare for meg selv og var sikker. Så jeg var ikke så overasket når det ble avslørt senere i filmen. 

Film: Ironman

Ja jeg ser mønsteret I mellom filmene og har bestemt meg for å få med meg alle. Men jeg må innrømme at jeg ikke er like stor fan av alle superheltene. Tony Stark er en bortskjemt drittunge av en mann som opplever å bli kidnappet i et krigsrammet land. Kidnapperne ønsker at han skal lage en av sine super våpen til dem, men i stedet lager han en jern drakt han kan bruke til å rømme. Selvfølgelig må hans partner i dette dø for han.
Når han kommer hjem har han forandret seg, han vil ikke lenger lage våpen til militæret og konserterer seg om å spesialisere drakta si. Selvfølgelig har hans første forsøk havnet i feil hender og det opprettes en fiendtlig robotmann. Stark må bekjempe denne og redde liv, når han er ferdig står han frem som superhelten han er. Litt vel selvgod.

Om du ble spoilet av at jeg sa at det gikk bra, har du sett alt for lite amerikanske filmer. 

Film: Thor – The Dark World

Denne filmen er satt til etter den første avengers filmen. Alle verdenene plasserer seg etter hverandre og dette åpner for kaos. De mørke alvene som fantes før vernende ble skapt vil benytte denne muligheten til å legge alt i mørke igjen og ikke så veldig overraskende blir jorda et kamp område. Det er opp til Thor og Loki å fikse ting. Og selvfølgelig en hel del mennesker som roter seg borti alt.

Jeg liker denne marvel serien, og håper det kommer flere filmer ( noe de legger opp til)

Film: Thor

Jeg har litt blandede følelser om å gjøre en gud om til en superhelt, det er ikke helt rett i forhold til mitt syn av verden. Men det skal også sies at han er en super superhelt. I denne filmen blir han kastet ut hjemme i fra fordi han er for selvsikker og stolt. Han havner på jorden uten krefter og må prøve å overleve på vanlig måte. Han er veldig heldig med de første menneskene han møter og det dannes et vennskap/ kjærlighetsforhold. Selvfølgelig er det noen fiender og monstre her også, men vil ikke avsløre alt heller.