film: Avengers: Age of Ultron

Avengers: Age of Ultron (2015) Poster

Hva passer vel bedre når man føler seg sliten, tung og følelsesløs. Jo en relativ rask film med lite følelser og mye knusing. Og nei jeg syntes ikke filmen var dårlig, i dag rett og slett elsket jeg den. Den var akkurat det jeg trengte og så forutsigbar på de fleste komiske linjene at jeg kunne si dem før de kom. Og du forsto ganske tidlig at det ikke var tilfeldig, de var lagt inn slik med vilje.

Gode gamle helter som gjør menneskelige feil, kjærlighet som ikke passer inn og tvillingsøsken som er fylt av hevn og ønsker rettferdighet for alle mennesker. Jeg likte forresten tvillingene veldig godt.

 

Jeg kunne nok ha sett filmen om igjen, den var underholdende.

 

det tyngste jeg har gjort på lenge

I dag returnerte jeg art stand billetten min til desu. De som kjenner meg vet at jeg har elsket desu i mange år, men de gangene jeg har hatt kontakt med dem har gjort meg utrygg.

Det var veldig hardt for meg å se igjennom øynene på den svindelen av en konkurranse de hadde i fjor. Jeg brukte mye tid på den, men på slutten av dagen trakk de ingen vinner. Jeg gikk inn og sjekket og så at det var ingen tvil om at jeg vant, jeg hadde 56 bilder og andreplass hadde 4, så de må ha diskvalifisert 53 bilder for at jeg skulle tape. Enda når jeg kontaktet dem sa de at det var kåret en vinner og at denne var kontaktet. Jeg spurte om hvordan de hadde kommet frem til vinneren, men fikk ikke noe svar.

Men jeg bet tennene sammen fordi en liten ting skulle ikke ødelegge det jeg elsket mest å gjøre. Men så kom desucon fantasy og deres plutselige strenge regler og truende oppførsel. Dagen som ble ødelagt og min klage jeg aldri fikk svar på.

Nå tar jeg kontakt med dem igjen og prøver å møte alle deres ønsker om bekreftelser og vilkår, men jeg møter visst ikke et de ikke har skrevet opp. Når jeg prøver å møte deres krav får jeg sinte og sårende meldinger tilbake og ingen svar på spørsmålet mitt.  Jeg er ikke tankeleser, jeg kan ikke lese hvilke krav dere tenker på for dere selv.

Så nå klarer jeg ikke mer, jeg har ikke mer tillit å gi. Dere ødela det hele for meg. Og kan jeg ikke være trygg der vil jeg bare gå rett i anfall, så nå er det slutt.

Selv om jeg gråter nå skal det gå greit, jeg kan være nerd på egenhånd jeg. Som med alt annet, det er her vi asbergere er dømt til å være.

 

Bye bye desucon

Storytel

Reklame | Trybe

Jeg har fått prøve tjenesten storytel i 30 dager igjennom Likenshare. Senere har jeg funnet ut at denne kampanjen kan man kaste seg på om man er med i enkelte bokklubber også. Ellers kan man teste ut tjenesten i 14 dager gratis.

Storytel.no er en tjeneste hvor du betaler en sum i måneden og da får tilgang til alle lyd og e-bøker de har. De har bøker på Norsk, Engelsk og Svensk og du kan lete igjennom bøkene etter språk, sjanger eller bare søke på navn.

Når du er medlem har du mulighet til å laste ned 5 bøker om gangen som er tilgjengelig på offline modus. Dette fungerer bra, men vær klar over at om du sier opp abonnementet og det går ut, mister du tilgang til alle bøkene også de i offline modus, det har ingen betydning om du er midt i en bok. Man kan selvfølgelig gå rundt dette ved å laste ned bøkene og slå av nett tilgangen, men hvor mange har en ekstra smart telefon eller pad de kan slå av nettet på i lengre tid.
Du kan høre på bøkene igjennom nettsiden deres (da er det ingen offline modus) eller med en smarttelefon/ pad. har du ikke smarttelefon eller pad vil jeg virkelig ikke anbefale tjenesten.

Jeg var ganske overasket over utvalget av bøker å høre på og koste meg med å lete frem bøker jeg skulle høre på den frie måneden min. jeg satt til og med opp en liste her på bloggen over hvilke bøker jeg skulle prøve å komme meg igjennom. Jeg må innrømme at jeg ikke kom meg igjennom alle, men fikk med meg 7 bøker. Ja jeg hører mye på lydbok?

 Men selv om jeg synes utvalget var bra og app fungerte som den skulle, er ikke dette en tjeneste for meg. 169 kr måneden er faktisk ikke så ille for tjenesten, med tanke på hvor mye en lydbok kan koste. Men Siden jeg er medlem i NLB og får låne de fleste gratis igjennom der, er det ikke et stort nok utvalg til å betale ekstra for. Kanskje de kan gå inn i et samarbeid med NLB slik at vi brukere der kan få tilgang til dem billigere, for NLB er ikke veldig gode på engelsk fantasy.