Veltet cola glass

Det er nesten utrolig at det ikke har skjedd før, men somregel sitter jeg her ved skrivebordet når Sirius legger seg ned og har mang en ganger nappet opp glasset i siste liten.  Men i dag skjedde det som en gang måtte skje. Jeg var oppe og gikk og følte for noe å drikke. Sirius hadde akkurat hoppet opp på skrivebordet og lagt seg til og jeg tittet inn og så ingen glass. Da jeg ikke så noe glass på kjøkkenet gikk jeg inn på rommet for å ta en bedre titt og fant glasset liggende bak dataskjermen min. først så det ut som at det hadde vært tomt når det veltet, men det var nok bare fordi jeg ikke orket å se.

Men blikk to viste kaoset og jeg fikk tatt katta og løftet han vekk. Så var det å flytte tastaturer og smykker og få skylt opp alt. Brusen rant over skrivebordet og ned på gulvet. Under dataskjermen og beveget seg faretruende mot datamaskinen. Siden jeg har ventet på at dette skulle skje, setter jeg alltid glasset på motsatt side av der datamaskinen står og gjerne litt bak dataskjermen. Somregel har dette holdt, men i dag skjøv Sirius på smykkeposen som så skøyv på tastaturet, som veltet glasset.

 

At en så stor katt som sirius kan få en plass i en minimal pappeske tror jeg nesten ikke noe på, siden han tar så ekstremt stor plass på skrivebordet mitt. Minitastaturet og smykkene ligger til tørk på badet og sirius ligger nok en gang så lang han er over skrivebordet mitt.

her ligger han å furter og lurer på hvorfor jeg flyr immellom kjøkken og soverom med våte dryppende ting. 

Bok: Little men (little women 2/3)

Bok to I USA og bok 3 i Engeland.

 

Oppfølging av historien om de fire March søstrene. Alle de tre gjenlevende har giftet seg og vi starter sirka der boken avsluttet, et hopp frem i tid. Jo har skolen sin og den er full av barn. 2 egne sønner 2 jenter og 12 gutter. Noen sendt ditt av familiene sine og andre plukket opp fra gata. Selv om vi følger historielinja til Jo er det guttene barna på skolen denne boka handler om. Vi følger dem i 6 måneder fra de 2 siste kom. Fra vår til vinter. Det er ikke grense på hva disse barna klarer å finne på av rampestreker. Jo velger bevist å fjerne litt skillen mellom gutter og jenter ved å ha to kvinnelige elever på skolen. Du har samme koselige følelse når du leser denne boka som de før. 

78950

arbeids dag

Jeg startet å laste ned et stort spill fra Orgin og forsto at det ikke kom til å bli noe internett på meg med det første. Men jeg er ikke flink til å ikke gjøre noe så jeg tok mobilen som lå på ladning og derfor ikke kunne flyttes mange metere og satte meg ved perlebordet. Jeg har lagt det opp slik med kabler at både høretelefonene til dataen og iphonen min skal rekke til begge bordene, slik at jeg fritt kan kjøre stolen min i mellom dem. Men med litt skjelvende hender måtte jo noe tippe og min plan om å rydde litt på bordet ble til flere timer prosjekt på gulvet med pinsett. Men nå har jeg fått ryddet igjennom alt garnet som lå under bordet og alt utstyret. Tørket en del støv også.

1000 pickup kaller jeg det.

 

Jeg tok en liten matpause før jeg bestemte meg for å starte med de enkleste oppgavene før desucon fantasy, så det gikk godt over en time på å måle opp bånd og klippe dem til. Noe som er grei jobb når man er litt skjelven. Men jeg kan ikke å gi meg så jeg brukte de neste tre timene på å sette ringer på anheng, en litt tyngre jobb for fingrene. Men fikk gjort unna 50 mokingjay og 25 dødstalismaner. Har ikke klart å telle hvor mange tråder jeg klippet til.

 

hørte på lydbok eller så på tv serier til prosjektene. 

Nye klær

Jeg er ikke den som handler mest klær. Det at 99% av klærene ser forferdelig ut på deg om du i det heletatt får dem på deg er ikke akkurat motiverende. Men jeg trengte noen basis klær så jeg bet tennene sammen, gikk på H&M fant en joggebukse og to tights og kjøpte dem uten å prøve dem.  Fordelen med basisklær på H&M er at de er så billige at du kan ta denne sjansen. Grunnen til at jeg ikke prøvde dem var at jeg var for sliten.

 

Men i natt prøvde jeg dem før jeg la dem bort og kan lettet bekrefte at de passer. Jobbebuksa er veldig lang i beina, men det er jeg vant til.

Når hodet ikke slår seg av

Det er når du trenger å sove som mest, at du garantert ikke klarer å sovne. Du vet du må opp tidlig og at hvert minutt er verdifullt, men samme hvilke triks du prøver vil ikke hodet roe seg ned. Du ligger å tenker litt på verdens problemene og mangel på løsninger der, så starter du å skrive blogginnlegg i hodet ditt. Hadde sikkert vært genialt om jeg skrev ned noen av disse fordi de er gode, men jeg prøver jo å sove så å sette seg å skrive er ingen god ide.
endelig klarer du å legge fakta bort og bevege deg inn i fantasiene, men det tar ikke lang tid før du innser at du faktisk har startet å skrive en roman i hodet ditt og nå sitter fast på den store utfordringen om du skal skrive i første eller andre perspektiv. Ideen er god den og nok en gang burde jeg nok ha satt meg ned og skrevet, men det er meningen jeg skal sove.

 

Tilslutt gir jeg opp og innser at jeg må slå av hodet med litt hjernetrim. Jeg finner frem noen ordlek spill på mobilen og irriterer meg over hvor lette de er. Endelig er alle bøker og blogginnlegg ute av hodet og jeg kan sove i hele tre timer før vekkerklokka ringer.