Svar på julekalender 29.nov 2014

 

Startour
hovedpremie: reisegavekort på 30 000
dagspremie: reisegavekort på 2000 kr
spørsmål: Hvor er Mors kollega?
svar:
I bilen

gavekorttorget
premie: supergavekort på 300 kr
spørsmål: hvilket gavekort gir mottaker valgfrihet til å selv velge hvilket gavekorg han/hun ønsker?
svar:supergavekort

Citroën Norge
premie: goodibag
spørsmål: Citroën C1 kommer i 2015 i en “luftig” variant. Hva heter denne?
svar: C1 Airscape

Svar på julekalendere 28.nov 2014

 

 


Filmweb
Hovedpremie: TV og Hjemmekinoanlegg
dagspremie: ps4, spill og børning på dvd
spørsmål 1: Hvor går billøpet i Børning?
svar: fra Oslo til nordkapp
spørsmål 2:Hvem spiller rollen som Roy i Børning?
svar: Anders baasmo Christiansen
spørsmål 3: hvem er dette?
svar:  Jenny skavlan

Startour
Hovedpremie: reisegavekort på 30 000
dagspremie: reisegavekort på
spørsmål: Hva har Mor rundt midjen?
svar: En rumpetaske

 

julekalendere med premie ved forhåndsregistrering – stor oppdatering.

 

XXL ? registrer deg før 1 des og bli med i trekning om et gavekort på 1000 kr.

White-Away ? startet kalenderen sin i dag ( fb)

Til bords ? startet å trekke ut premier

Familiebutikken.no ? registrer deg og bli med i trekningen om et gavekort på 1000 kr.

Font forlag ? bli med i trekningen om biografien «charlie Chaplin» av Peter Ackroyd ved forhåndsregistrering.

Gjerrigknark ? 10 ekstra lodd til hovedtrekningene (iphone 6, ps4, ipad mini) fortløpende trekkes det vinnere som får godtepose.

Telinet ? registrer deg før 1 des og bli med i trekningen av en ipad mini 16 gb.

Norgesenergi ? registrer deg før 1 des og bli med i trekningen av en Pinell Supersound II internettradio.

Aftenposten ? registrer deg før 1. des og bli med i trekningen av en Geneva Model s dab+ radio og en ipad mini 3 16gb wifi.

Blivakker.no ? registrer deg å få en overraskelse med en gang (rabattkode på 100 kr ved kjøp over en viss sum)

Gourmet ? meld deg på innen 27/11 og bli med i trekningen av et portrett av din katt.

Stenaline ? forhånds registrer deg og bli med i trekningen av et nyttårscruise.

Om min katt var en pokemon

Kanskje jeg har spilt for mye pokemon i det siste, eller kanskje savnet etter spillet når jeg ikke spilte det på to dager ble for stor. Uansett lå jeg og tenkte på pokemon da Sirius kastet seg opp på brystet mitt når jeg la meg og skulle ha kos. Koseangrep var min første tanke og innen jeg hadde stått opp i dag var alle angrepene til Sirius ferdig plassert.

HugAttack – angrep når han er I desperate behov for kos eller kroppskontakt. Skader kan være knust elektronikk, merker etter klør på huden og opp spiste bøker/blader.

Sleep – angrepet alle katter er eksperter på

Defense – Sirius er den eneste av hankjønn i leiligheten og han vet det. Han aksepterer for det meste at jeg er sjefen, men det er helt klart han sin oppgave å passe på jentene sine.

ScreamAttack – selv dyrelegen kommenterte over hvor skravlete katt jeg hadde. Skader er hodepine, livredd Luna Felis, irriterte naboer ( de påstår at de ikke hører han, de er egentlig ganske snille) ? motangrep er kos, da glemmer han at han klager over noe ( somregel luna som gjemmer seg eller gjør noe ulovlig eller en flue i taket han ikke når)

 

min første lue ( som jeg har strikket selv)

 

Jeg satte meg ned en kveld og tenkte jeg skulle prøve meg på en lue. Det var på tide jeg testet ut den nye quicknit formen min og jeg valgte ut mine favorittfarger og satte meg til å lese bruksanvisningen. Ca 4 timer senere og langt etter leggetid var jeg ferdig med luen min og jeg ble kjempe fornøyd. Kommer nok til å gå i luer en stund fremover nå.

Bok: the last hero ( discworld 27) Terry Pratchett

 

Cohen the barbarian liker ikke å bli gammel, så han bestemmer seg for å ta med seg mennene sine på et siste eventyr. De skal reise opp på fjellet til gudene og betale tilbake det menneskene stjal fra dem for lenge siden, med renter.

Lord vetinari blir spurt om han kan finne en måte å stoppe de gamle heltene, for om de virkelig klarer å sprenge opp fjellet til gudene vil de ødelegge all magi og verden vil ikke kunne eksistere lengre. Han får hjelp av den smarte/idiotiske oppfinneren Leonard of Quirm. Han lager et slags fly som skal slenges over verdens ende og reise under verden for å så havne på den andre siden av verdenen slik at de kan stoppe heltene. Men han må ha noen til å reise med seg og de (u)heldige blir captein carrot og trollmannen Rincewind.

34503

bok: Unsouled( unwind 3) – Neal Shusterman

Conor og lev er på flukt etter av kirkegården ble tatt over av ungdoms politiet. Men de har et mål, de må finne sonja og lære seg hva som egentlig skjedde under borgerkrigen og hvorfor mannen hennes er slettet fra verden. Etter en bilulykke skal Connor inn til en liten by for å finne ny bil og velger å gå inn å handle litt mat, han blir kjent igjen av mannen bak kassen og kidnappet av han. Mannen bak kassen har ingen planer om å overgi han til politiet, men er en syk fan som tror han kan vinne Connor over ved å holde han fanget i kjelleren. Idiotisk nok tar han et bilde av seg selv med Connor og legger det ut på nettet.

Mannen har en søster han liker å herse med, hun fremstår som litt tilbakestående, men viser seg å ha en utrolig hjerne for strategi. Connor klarer sakte men sikkert å få henne over på han sin side og ved hjelp av hennes plan klarer de å flykte når ungdomspolitiet dukker opp. Lev som var på vei for å redde Connor prøver å ta igjen bilen de flykter med, men ved en feiltagelse havner i gata rett foran bilen og blir påkjørt. For at Lev skal få den hjelpen han trenger kjører de til et reservat og vi får vite litt mer om Lev sin historie før de må reise videre.

Risa har vært på rømmen igjen og føler seg selvsikker da hun havner i en piratfelle. Hun klarer å ta livet av mannen som kommer for henne, men trenger hjelp til å komme seg løs. Hun ringer Lev sin gamle venn Sci-fi og får et kort opphold på et privat reservat før hun reiser videre. Etter en stund reisende rundt blir hun angrepet i en bakgate av flere gutter, de aner ikke hvem de har med å gjøre. Men selv om hun sparker godt fra seg er det når en dør åpner seg og hun får ta tilflukt i en frisørsalong at hun først er trygg.

Starky har tatt med seg ungene han reddet fra kirkegården og skapt en liten gjeng av terror. Først raner de bensinstasjoner og små butikker langs veien, men starky har større planer og ønsker å ødelegge innhøsting leirene. Han går frem voldelig og henretter folk som han føler for å henrette, han skaper mye frykt og endelig det bildet han ønsket av seg selv i media.

Cam har det ikke lett med sin plan om å ødelegge firmaet som har skapt han. Men ting tar en ny retning da han lærer at han har blitt solgt som en ting til militæret og at han er nektet retten som et menneske. Han flykter og oppsøker Connor og Lev fordi han tror Risa er der, det er hun ikke og han får et umildt møte med forloveden til flere av delene hans.

Alle har samme mål, å få slutt på unwinding. Men alle har forskjellige måter å gå frem på og det ligger andre undertoner å styrer ting også. Min fiende sin fiende er min venn?

UnSouled (Unwind, #3)