sims 2 hope 29.08.14

Uke 3

Uke tre var fin. Mike konsentrerte seg om å få inn penger ved å jobbe og skrive noveller, Asia konsentrerte seg om å klatre i rang på jobben. De avsluttet uken med å bygge på en 3. etasje på huset sitt.

Uke 4

 

Denne uken skjedde det mye. Asia nådde toppen av politi karrieren og adopterte kattungen Luna. Luna ble voksen bare dagen etterpå og fikk seg jobb. Asia ble også gravid og lille Angela kom til verden. Livet ser veldig lyst ut akkurat nå.


sims 2 hope 28.08.14

Uke 1

Etter den fine skolen var det trist å komme hjem til det nedfalte nabolaget. Med lite penger siden det bare var en stor tomt å velge fra og det ble bare tatt med en seng fra skolen, ble den første uken veldig vanskelig. Først fikk Mike seg jobb med å gjøre små kriminelle handlinger, men så fort han fikk muligheten gikk han over til medisin.  Om alt annet i huset er slitent og gammelt, så sover han som en konge.

Uke 2

 

Denne uken var helt klart bedre enn den forrige. Mike nådde toppen av medisin karrieren og fikk endelig kjøpt seg en dusj. Det andre han gjorde etter forfremmelsen var å ringe kjæresten sin Asia og gifte seg med henne. Hun startet rett i politi karrieren og har vist seg å ha et utrolig talent til å lære seg ting fort. 

min egen skytsengel

I natt møtte jeg bestefar igjen. Dette er vel fjerde gangen han har dukket opp i drømmene mine. 2 ganger fordi jeg roper på han når marerittene ble for sterke og nå to ganger for å fortelle meg at han passer på meg. Den første gangen han dukket opp i en slik drøm var det mer som en varsel eller krangel over drømmene mine, han stoppet en drøm å komme igjennom til meg og jeg takket han.

I natt gikk jeg igjennom leiligheten til han og mormor og han var også på vei igjennom. Jeg stoppet han og spurte om jeg kunne spørre han om noe som kunne virke rart. Han smilte og tok igjennom noe for å vise meg at han viste han var død og at jeg bare kunne spørre. Passer du virkelig på meg bestefar spør jeg, han bekrefter og jeg får en virkelig stor klem før jeg våkner opp.

 

Eter at bestefar døde har jeg bare hatt to besøks drømmer og begge to har han avbrutt, siste besøks drøm var den natten jeg takket han for hjelpen. 

oppe alt for tidlig

De fleste vil vel tenke at dette er et normalt tidspunkt å stå opp på, men jeg er virkelig i problemer om jeg ikke sover minst til 11. siden jeg la meg sent i går burde jeg ha sovet til 1-2 tiden. Men jeg har ingen valg, for en uke siden fikk jeg et brev fra noen som skal sjekke strømmen hos meg som sa jeg hadde plikt til å være til stede når de kom. Selvfølgelig en gang imellom 4 timer. Så nå må jeg bare tvinge kroppen til å delvis fungere frem til han kommer, så kan jeg legge meg igjen. Ikke bra for døgnrytmen, men noen ganger har man ikke noe valg.

Kjære fugler her utenfor

Vi lever i en skummel verden fylt med farer, og det er en god følelse å kunne sitte litt opp fra bakken med en vegg bak seg og holde utkikk etter farene. Men hva, etter alle disse årene, har fått dere til å velge vinduskarmen min. ikke misforstå meg, jeg setter pris på dere, synes dere er vakre og mesteparten av dagen liker lydene dere lager, det er derfor jeg ikke kan forstå valget deres av sitteplass.

Det må være et instinkt i dere som ikke fungerer lengre, for i de 8 årene jeg har bodd her har dere hatt vett til å holde dere unna vinduskarmen min. hvorfor i år? Er lukten av kattene blitt svakere? Er det dukket opp en større fare på bakken og alle de andre vinduskarmene i nærheten? Utfordrer dere hverandre?

Ja jeg kan se at persiennen som er nede kan forvirre litt, men det har aldri vært et problem før, og det er antageligvis det eneste som har reddet livet til flere av dere i år. Ser ikke ut til at Luna klarer å stupe igjennom dem.

 

Men hva om vi lager et kompromiss. Jeg holder persiennene nede slik at kattene møter et hinder før de når dere, og dere slutter å kvitre når dere sitter på vinduskarmen og forteller kattene at dere er der. 

the sims 2 Hope 23.08.14

 

År 1

Siden det var så mange områder som slet med å komme seg etter katastrofen, bestemte verden å opprette en skole hvor nabolagene fikk sende en person som skulle få ekstra opplæring de kunne ta med hjem.
Mike ble valgt ut og fikk tilnavnet Hope av folket og han startet stolt på universitetet.
det første året gikk veldig bra, han var veldig motivert og jobbet hardt med både studier og å bygge ferdigheter. Han fant seg en stor glede i natur her hvor den eksisterte og bestemte seg for å få med seg så mye av dette før han reiser hjem til sin døde verden.

År 2

Mike valgte å studere biologi og klarte både første og andre året med topp karakterer. Det er fint å bo i et bofelleskap med lite utgifter og Mike har ingen planer om å flytte herfra med det første. Pengene har får inn på stipendet sitt går til å gjøre dagene enklere. I løpet av år to har han oppdaget tre hemmelige plasser hvor han kan møte folk med samme hobbyer som han og til disse stedene drar han ofte for å slappe av litt. Han startet med ambisjonen kunnskap, men den forandret seg til vennskap og familie etter dette året.

År 3

Studiene går veldig bra og Mike gleder seg til han kan reise hjem og vise nabolaget alt han har lært. Selvfølgelig blir det trist å skulle forlate denne fine verdenen hvor ting fungerer som det skal, men han har en plikt. Han har brukt dette året på å nå toppen i hobbyen natur og har tenkt å dele dette meg familien han får en gang.

nå starter vi å nærme oss hjemturen og nå er det viktigere enn noen gang å få opp kunnskapene sine.

År 4

 

Det var ingen problemer å komme igjennom studiene med topp karakterer. Selv om ikke all kunnskap var på topp føler Mike at han har fått et godt utgangspunkt til å klare utfordringene som møter han. Han brukte de siste dagene på skolen til å tilbringe litt ekstra tid med kjæresten sin. Han vet han har en tøff utfordring å møte før han får muligheten til å se henne igjen og håper hun venter på han.


ny buzzador pakke

Reklame | buzzador

I går fikk jeg pakke i posten, og det morsomme med buzzador pakkene er at du ikke vet hva som ligger i pakken. Du vet produktet for det har du sagt ja til å teste, men ofte er det tilleggs pakker man kan gi bort til familie og venner og det er spennende å se hva de har tenkt.

 

I pakken jeg fikk nå lå det en original pakning til meg og hele 10 poser jeg kan dele ut.  5 Tabletter i hver pose.

 

Så i dag får jeg sjekket om jeg får mer glansfulle og renere ting på kjøkkenet.