sims 2 doten 31.07.2014

Uke 1: apokalypse now

Her satt jeg på vei på bussen hjem og plutselig hørt e jeg et kjempe smell. Hele jorden ristet og bussen veltet av lufttrykket som kom mot oss. Vi forsto ikke helt hva som hadde skjedd, men da ingen andre dukket opp for å hjelpe oss forsto vi at vi måtte hjelpe oss selv. Vi kom til nærmeste by og den var helt blåst vekk. Noen av oss slo oss ned her for å finne mat og drikke, andre fortsatte videre for å finne hjelp. De kom fort løpene tilbake og sa noe om at området var omringet av zombier, ser ut til at vi er på egenhånd.
jeg hadde planlagt en jobb innenfor sport, men dette var ikke tid og sted. Området trenger litt struktur da, så jeg startet å leke politimann. Tror jeg gjør en god jobb og folk ser ut til å høre på meg.
fant meg en liten plass å slå meg ned på og fikk hjelp til å bygge et lite zombie sikkert hus.

 Uke 2:

 

Man skulle tro at når man tok på seg jobben som politimann ville tyvene holde seg unna, men slik er det ikke. Selv om de respekterer meg som prøver å holde orden på egenhånd, kan jeg ikke hanske opp med den organiserte kriminaliteten som har oppstått. Velger å heller betale forsikring enn så lenge og så får vi se senere hva vi kan få gjort med denne gjengen. Det er egentlig ikke så farlig at pengene jeg tjener går til forsikring, det er ikke som om det er mye annet å bruke dem på akkurat nå. Har virkelig fått bygd meg opp et rykte som politimann, men det er alt for mye å gjøre for meg alene.

 

sims 2: Dotten 30.07.14

År 3:

Med bolig og skole i orden var det på tide å tenke på kjærligheten. Sirius tuller ikke rundt og startet et forhold med den første kvinnen han møtte. Han ville nok gjerne hatt et forhold til dem alle, men det er bare ikke nok tid. Fortsatt a+.


År 4:

 

Tenk at å miste en eksamen skulle ha så stor påvirkning på karakteren, nei nå gidder jeg ikke å jobbe så hardt for karakterene lenger. Ikke misforstå, jeg skal fortsatt jobbe med å stå, men sjansen for topp karakter er borte og da er det bedre å bruke tiden på å bygge opp skills som blir viktigere i livet. Egentlig ikke så ille å komme ut fra skolen med nesten 10 000 +, i dette tilfellet mye bedre enn gode karakterer.

bringebær tur

Det begynner å nærme seg slutten på bringebær sesongen, noe som er rar så tidlig. Det er noen få som kommer frem enda, men de fleste er svartbrente etter den kjempe varme uka. Nå handler det å vite om hvor bæra blir sist moden eller hvor de vokser i skyggen. Mitt favoritt bringebær sted har akkurat blitt moden og jeg koste meg der sammen med alle insektene i dag. Vel helt frem til jeg telte 10 jordveps rundt meg og bestemte meg for å gå rolig ut av krattet. Jeg tråkket ikke på noe bol, men med så mange rundt meg tenkte jeg at det var et i nærheten og jeg ville ikke utfordre skjebnen. Gjett hva jeg spiste til kveldsmat i kveld.

noen insekts bilder:

det finnes verre steder å falle ned

for etter noen bilder finner jeg et nytt hjem til deg.

bestefar lærte meg å ikke være grådig i skogen og plukke alt, la alltid noe stå til fugler og insekter
Jeg kan ta de rundt og så får du sitte i fred 

norwaycup

Har man barn i familien som spiller fotball er det nesten en selvfølge å besøke Ekeberg Sletta på denne tiden av året. Jeg lar ikke min redsel for folkemengder stoppe meg fra å stille opp for dem og det er jo sunt å utfordre seg litt innimellom. Fikk med meg slutten av nrj konserten før kampen startet.


badetur til huk

Damene på tur. Vi var 6 flotte kvinner som dro på badetur til huk. Først slo vi oss ned ved badedammen og spiste litt og koste oss. Vi ga damene litt vin og jeg og mamma skulle ut og bade, men jeg likte ikke hvor gjørmete det var der så vi valgte å gå opp til det store vannet og bade der i stedet, det var herlig. Vi hadde latt damene sitte ved badedammen og etter en rask svømmetur gikk vi ned for å kose oss med litt ost og kjeks før det ble på tide å dra hjem igjen.

 

Det var veldig mange folk her oppe og det var umulig å finne parkeringsplass. Heldigvis er mamma lommekjent og kunne finne et greit sted å parkere.

sims 2: Dotten 24.07.14

År 2:

Det er virkelig ikke lett å skulle klare seg helt alene, det var jammen på tide at foreldrene hans innså at han forsto verdien av penger og kjøpte opp litt ting til det nye hjemmet hans. Dessverre syntes foreldrene det var å kaste bort penger å oppgradere et midlertidig hjem og Sirius måtte jobbe enda hardere for å få råd til det han ønsket seg. Det har hvert lange dager fylt med skole og arbeid, noen ganger ble han så utslitt at han endte opp med å sovne på sofaen på felles tomter. Det var veldig overaskende å komme ut av året med topp karakterer og en bolig man kunne overleve i. noen som er litt stolte av seg selv?

År 3:

 

Hva gjør man når man har det man trenger? Skaffer seg mer selvfølgelig. Det er fristende å kjøpe alt i butikken, men Sirius har innsett at det er viktigere å spare pengene til etter skolen, det han kjøper her er jo egentlig bortkastede penger. Vedsiden av skolearbeid, arbeides det med skills og interesser. Om det er litt tid innimellom litt arbeid også, men må innrømme at det er fint med konkurranser med penge premier. Sirius har blitt en super kokk.