desucon dag 3

Dag 3 på desucon ble kort. Jeg kom litt senere enn åpningstid og ble bare noen timer før jeg måtte innse at jeg ikke hadde mer krefter og måtte hjem. Litt trist for de som hadde ventet med å handle hos meg, men deres tap. Jeg var så sliten at kroppen sluttet å produsere varme, fikk såkalt frysninger og satt under tre tepper og et sjal og fult påkledd og fortsatt frøys så jeg hakket tenner. Det er heller ikke så lett å oppfordre folk til å kjøpe hos deg når du ser ut som om du er kjempe syk.

Mamma var så snill å kom og hentet meg og vi kjørte frem og tilbake i Lillestrøm før vi fant veien ut.

Jeg har hatt en kjempefin helg og har klart langt mer enn det noen hadde trodd, tror mye av det skyldes rullestolen som avlastet meg veldig. Den ene gangen jeg prøvde å gå til toalettet på lørdagen holdt på å ende med stup i bakken tre ganger, og det var ikke lang strekning. Forsto da at jeg var mye mer sliten enn jeg trodde.

 

Jeg gikk forresten i pluss etter jeg hadde trukket fra stand, hotell og utstyr. Ganske fornøyd. 

desucon dag 2

Jeg kan nesten ikke tro det, en dag igjen og jeg er tom for dødstalismaner og flyvende nøkler. Har en snitch som er hold av og en igjen til salgs. Noen hintet om at siden harry potter tingene solgte så bra, burde jeg øke prisen, men dette er jeg ikke enig i, føler ikke jeg kan ta mer enn jeg føler det er verdt. På mange av de andre smykkene tar jeg langt mindre enn det jeg føler de er verdt, men de selger ikke like bra fordi de koster litt mer. Men jeg har fått solg flere av mine egne design og det varmer så i hjertet når noen velger dem. Dette er smykker jeg har lagt mye tanke, tid og kjærlighet i.

For de få som har innstram navnet mitt og følger har kanskje lagt merke til den ekstreme mengden med Pokémon bilder som hoppet ut i løpet av dagen. Dette er den eneste delen av selve deucon jeg har deltatt i og jeg har deltatt for 50 (telte 52 pokemonbilder) enda er jeg usikker på om jeg blir godkjent som vinner, jeg tar ingenting for gitt.

Hvis jeg trodde det var mye folk på fredag, ja da var jeg dum. Men jeg var forberedt og jeg koste meg men stand, 3ds og instagram. Det var morsomt å jakte på Pokémon.  Jeg fikk ikke med meg så mange av postene på programmet fordi det var gjevnt besøk på standen, men noen snille venner tok over innimellom slik at det var mulig å få spise og bare ta en pause. Til og med en venn dukket opp, noe som overasket og gledet meg veldig.

Som vanlig var det utrolig mange fine kostymer og flere ganger man bare må stoppe noen for å gi en tilbakemelding. Vg tv ruslet rundt på området og filmet og intervjuet besøkende, tror de passerte meg 3 ganger (jeg var ikke med på filmingen deres). Når diskotek startet fant jeg ut at det var på tide å pakke ned sakene for i dag, slik bass er ikke bra for anfallene mine. Telte opp pengene og kom frem til at jeg går i pluss, det medregnet hotellet, jeg er veldig imponert.

Har tilbrakt de siste timene av kvelden på hotellrommet og sett på netflix, nå er det legge tid, tidlig opp i morgen. Men jeg må innrømme at det kan bli hardt med alt bråket utenfor. Det var stille i går (tror jeg)

Andre ting jeg føler jeg burde få med er:

          Folk på Lillestrøm er flinke til å reise seg opp fra stolen og hjelpe en som trenger hjelp. Enten det er dører eller at man nesten flyr ut av rullestolen siden den bratte fortauskanten kjører fast stolen i bakken.

          På rema 1000 er de kjempekoselige og hjelpsomme

 

          Maten på norgesvaremesse er forferdelig

frokostbuffe

Jeg har sovet relativt godt her på hotellet, men selv om senga er myk som en sky og stor nok til å dele, er det ikke det samme som å sove hjemme. Nok en gang våknet jeg en time før vekkerklokka og det betydde tidlig frokost.
min erfaring med frokostbuffe er at det blir dårligere og dårligere utvalg i løpet av morgningen, så å komme tidlig ned var ikke så ille.

Jeg tok meg først en runde for å se hva de hadde, før jeg valgte meg ut litt mat. De var tom for speilegg og bacon når jeg gikk rundt, men til min store glede var det fylt på igjen da jeg hentet meg mat. 2 brødskiver en med servelat og en med egg og bacon, vedsiden av hadde jeg litt eggerøre jeg hadde tatt før jeg innså at speileggene var tilbake. Eple juice fra maskin til drikke. Frokostene er en av de beste fordelene ved å bo på hotell.

 

Jeg har god tid før desu åpner så jeg blir nok sittende å spille litt på steam før jeg kjører bort. Håper dag to blir like bra som dag 1.

Desucon dag 1

Nå sitter jeg trygt på hotellrommet mitt og koser meg med en villa brus og ro rundt meg. Dagen i dag har vært lang og startet klokken 07.00. Egentlig skulle jeg ikke stå opp før klokken 08, men siden jeg bare sov 30 minutter av gangen valgte jeg å stå opp når klokken ble 7. den ekstra timen viste seg å være bra å ha og jeg kunne slappe av med å gjøre meg, leilighet og katter klare.

Jeg ble hentet litt over ni og hvordan vi klarte å stable alt inn i bilen er et mysterium for meg. Men jeg og Linn (som tegner månedens tegning) klarte å pakke oss inn og en veldig snill onkel kjørte oss frem og ventet til vi var trygt på plass før han kjørte videre.

Vi fikk plass vedsiden av hverandre og ved et hjørne slik at jeg kunne plassere rullestolen min der. Så var det å starte med å sette opp standene våre, det ser ut som om vi har en gigantisk lang stand siden vi har latt dem overlappe litt. Vi brukte to timer på å dille og prate før vi gikk ut en tur så Linn kunne få kaffe og jeg fikk se hvor hotellet mitt lå. Vi fant ut at rullestolen min ikke kjører bra på fortauene i Lillestrøm og at de har en kjempe fin bruktbokhandel i hovedgata. Når vi kom tilbake ble det enda mer dilling før vi gikk på Peppes og spiste, vi måtte ta med oss resten av maten siden vi ikke rakk å spise den opp, Peppes er grei slik.

Sakte men sikkert ble det liv på desucon. Først kom vip folket og så resten, det tok ikke lang tid før folk startet å kjøpe ting. Jeg fikk solgt det ene harry potter skjerfet og ametyst halskjedet mitt + mange småting. Som vanlig var det mange som hadde kledd seg ut og det er morsomt å se på kostymene. Jeg satt og spilte på 3ds maskinen min innimellom frem til den gikk tom for strøm.

Mot slutten startet jeg å få hodepine og jeg forsto det var på tide å trekke meg mot hotellet. Denne turen igjennom Lillestrøm var den vanskeligste hittil, siden jeg hadde en trillekoffert med. Greit å vite at de unge hopper opp og er villig til å hjelpe til når du stuper utafor en fortauskant og ut i veien. Det er et veldig fint og søtt hotell, men kan være komplisert og komme opp trappene ved inngangen med rullestol, jeg fant en omvei igjennom Peppes og bruker den.

Slet litt med å komme på nett så jeg gikk ned i resepsjonen og pratet med damen der, hun sa noe så søtt som «om det var con for harry potter fans», tror jeg fikk overbevist henne om å ta en tur i morgen. Hun har forresten en nydelig katt.

 

Nå skal jeg klikke litt på steam og sørge for at alt som skal fikses her er i orden før jeg går og legger meg.  Blir en enda tøffere dag i morgen selv om jeg kan sove lengre.

desucon start

jeg har ikke hvert veldig aktiv de siste månedene og det er fordi jeg har jobbet hardt med å bli klar til desucon som starter i dag.

nå er det bare noen minutter til jeg blir hentet og kjørt bort til varemessen, det er med skrekkblandet fryd jeg går på desu i år. først år med stand på hoved desucon.

drømmehotellet

Likenshare har en kampanje på siden sin hvor de søker etter noen som vil teste ut hoteller for star tour. En slik kampanje blir nesten som å delta i en konkurranse, men jeg satte meg ned og leste om hotellene som var med i kampanjene. Det er jo ikke som om jeg ikke deltar i konkurranser allikevel.

Det første hotellet jeg tittet på ble avslått med en gang siden det ikke hadde heis, godt mulig at hotellet var på en etasje, men den måtte ikke ha hatt en eneste trapp i felles arealene for at jeg skulle kunne vurdere å dra dit. Så dette ble første sjekkpunkt på de neste hotellene.

 På det aller siste hotellet jeg sjekket ble jeg veldig overasket. Det var allerede plassert på toppen av hotellene siden den hadde sandstrand, basseng, boblebad, heis, internett, bassenghåndklede, trimrom og du trenger ikke strømadapter. Men når jeg så på listen over rommene kom det frem at de hadde rom til rette lagt handikappede. Dette er en sjelden luksus på utenlandsturer og jeg ble overbevist om at dette var et sted jeg mer enn gjerne ville ha tilbragt en ferie. 

stort og flatt fellesareal, stort basseng. 

rom/leiligheter med egen utgang til basseng om man har penger til det. ikke mangel på bassenger her.

BADEPARK INKLUDERT ( ligger ved siden av hotellet)

dette er :ATLANTICA AEGEAN PARK   på Rhodos
 

lite livreddningsforsøk

I det jeg åpnet inn glaseringen på verandaen i dag, fløy det en humle inn. Jeg tenkte jeg skulle fange den og vise den veien ut, men kattene kom først til og da lot jeg de ha den, selv om det gjorde vondt å se på. Jeg trodde de hadde spist den og ble derfor overasket da jeg fant den kravlende på gulvet noen timer senere. Det var et vanskelig valg om jeg skulle ta livet av den eller prøve å hjelpe den, og jeg vet ikke om jeg gjorde riktig valg da det virker som om den var hardt skadet. Jeg kunne ikke se at den var skadet da, jeg telte ben og vinger og håpet den bare var sterkt svimeslått. Jeg tok en av matskålene til kattene og blandet ut litt sukker i vann, så plasserte jeg den på et trygt sted på utsiden av glasset, men innenfor balkongen slik at ingen fugler kom til. Skålen sto litt skrått så da jeg så til den første gangen holdt den på å drukne, jeg grep inn og helte av det lille vannet som var til overs og hadde samlet seg i et hjørne.

 

Sjekket på den senere og da var den død, så det hadde kanskje vært bedre å bare avslutte smertene dens når jeg fant den, men jeg følte jeg måtte gi den en sjanse.

bytur 23.06.14

I går fikk jeg besøk av bestevennen min, han dro meg opp av senga. Det er ikke så ofte vi møtes siden vi bor på hver vår side av landet, så det var veldig koselig. Jeg har ikke evnen til å sitte stille å prate så det tok ikke lang tid før jeg satt på gulvet med tenger og prøvde å lage meg et smykkestativ til desucon.

Jeg var litt usikker på hvordan jeg skulle komme meg til desucon på fredag og jeg trengte stoffbiter til duker, så jeg fikk lurt med han ned i byen. Vi tok med den lille elektriske rullestolen for at jeg skulle kunne være med på ting, og for å teste ut hvordan den var å ta med i drosje.

Siden vi slet litt meg hvordan vi skulle få den inn i drosjen, fikk sjåføren 50 kroner i tips som takk for hjelpen. Det gikk, men det var klart at dette var første gang. Det å få tak i det svarte stoffet var enkelt og kameraten min måtte skrive til en venn og si at han var men en venninne på grønland og kjøpte stoff.

Vi planla å legge igjen varene på jobben til mamma og så bevege oss videre ned mot aker brygge. Vi skulle spise på peppes, noe som ikke er så overaskende for de som kjenner meg, jeg elsker cesar salaten der. Når vi passerte oslo city hadde jeg satt fast stolen flere ganger, noen gang i trafikken, kammeraten min sa at ordføreren i oslo burde ha vært med på turen etter at han dro meg ut av veien og opp på fortauet for femte gang.

Maten min var god og vi koste oss, jeg ba om regningen og ble sjokkert når de ga den til kammeraten min. overasket at de regner med at mannen skal betale, og de tok feil, jeg hadde fått penger av mamma til å betale for maten.

 

Vi gikk tilbake mot Jernbanetorget igjen, jeg avtalte å møte mamma på arkaden siden hun skulle sitte på hjem med meg. Kammeraten min ville sørge for at jeg kom trygt frem, jeg var ekstremt sliten og hadde småanfall. Inne på arkaden kjørte jeg innom godtebutikken og plukket med meg to bokser moutain dew og noe amerikansk godteri, hun i kassa var kjempe hyggelig. Utenfor godtebutikken hang det noen sommerfugler og før jeg forlot senteret hadde jeg 1000 kroner mindre på konto. 

en liten haiker

På vei til senteret i går reagerte jeg på at noe beveget seg på styret til rullestolen min, jeg skvatt litt først men så syntes jeg det var søtt. En nattsvermer hadde lagt seg til å sove for dagen under presenningen til stolen og ble veldig forvirret når den plutselig var ute i dagslys.
den holdt seg fast, men når jeg hadde kommet et stykke bortover veien startet vinden å rive i den og jeg la hånden min på baksiden for å skjerme den for vinden. Den satt på hele veien til senteret og jeg lurte litt på hva jeg skulle gjøre når jeg kom frem. Men rett før jeg måtte ta en avgjørelse ble den lei av sola og klatret inn i et hulrom på stolen. Jeg lot den være og kjørte den hjem igjen etter en rask handletur.

pakke fra likenshare

Reklame | Trybe


 

Det har skjedd mye denne uka og dagligdagse ting som produktprøver i posten har blitt skjøvet litt ut av fokus. Men selv om jeg ikke skrev om det så fort jeg fikk pakken, så tok jeg meg tid til å sette meg ned å lese bruksanvisningen. Dette er vel første produkt jeg har sagt ja til å prøve hvor jeg ikke hadde en anelse om hvordan man skulle bruke den.

Jeg ble ganske glad når jeg forsto at den var lindrende for sår og tørr hud. Selv om produktet kan brukes til mer en huden, er det akkurat det jeg trengte. Noe til å stoppe irritasjonen på bena etter jeg har barbert meg.
jeg har ikke prøvd den ut nok til å kunne skrive anmeldelse enda, men jeg kan si at om du har klødd deg en time og så sprayer deg svir det en stund, men det stoppet å klø. Saltvann i sår er som kjent ikke så veldig behagelig.

 

Produktet skal hjelpe til med å lindre tørr hud, utslett og eksem, etter barbering og lignende situasjoner. Det sto en liste over bruksområder jeg tenkte jeg skulle skrive ned, men den forsvant under en av de fanatiske rydde periodene den siste uka.