premie i posten

Da kom en av pakkene jeg har ventet på. Jeg var ikke så veldig overasket over at det var premien jeg vant for ikke så lenge siden påvidunderpappa.no en pakke med tegneserier. Tror egentlig ikke jeg kommer til å få kalendergavene fra skittfiske lengre.

Men å få pakken var veldig koselig og i morgen skal jeg ta med bladene opp til barna og la dem velge ut hvem de vil ha. Blir en koselig lørdags overraskelse. 

får prøve Nuxellence Jeunesse

I dag fikk jeg en koselig melding fra likenshare, de har et nytt produkt jeg får prøve. Produktet denne gangen er det: nuxellence Jeunesse. Produktet skal hjelpe til med å holde huden frisk og ung, la den beholde fleksibiliteten den har når den er ung og forsterke virkningen av andre produkter du bruker. Siden jeg sakte men sikkert begynner å nærme meg en tid hvor man burde være observant på forandringer i huden, passet dette veldig bra.  

Bilde

lyst å prøve produkter og dele dine erfaringer om dem? meld deg inn på <a href="/“>likenshare her: 

kose tid

Det er den følelsen du har når du går ut av dusjen på kvelden. Du føler ikke for å ta på deg klærne du brukte på dagen, selv om de kanskje ikke er det føles de litt møkkete og stive. Du ønsker heller ikke å ta ut helt nye og rene klær fra klesskapet, bedre å spare dem så du føler du tar på deg helt rene klær i morgen. Løsningen er åpenbar ? pysjen. Det er jo ikke som om du skal ut av døra mer i dag og selv om det er ulemper med pysjen kan disse løses så det blir enda mere kos. Kulde og kattepuser er problemet. Det er ikke så kaldt at jeg ikke kan gå i pysjen inne, men skal man sitte å se på film som jeg har planlagt kan det bli litt kjølig i den lille trekken fra vinduet. Setter jeg med ned i godstolen er det 98% sjanse for at jeg får Sirius på fanget, noe jeg setter veldig pris på, men har jeg tynne bukser gjør det vondt. Han tråkker når han koser seg og selv med nyklipte klør ville de ha gått igjennom den tynne pysj buksa. Det er en enkel løsning på begge problemene, et godt og varmt teppe. Da mangler bare kakao og boller, men har planlagt å bake noen mais og drikke cola light, man kan kose seg uten godteri og ha det like godt.

bytur

Jeg kjedet meg litt i dag så jeg tok en lyntur ned i byen. Var ikke meningen å bruke mye penger, men å komme meg ut av leiligheten, ganske stolt over å ikke ha tatt av inne på panduro som jeg pleier. Det ble noen produkter på lush, godtebutikken i arkaden og platekompaniet.

Deodorant og tørr sjampo  

Denne filmen har jeg lett etter og ble kjempe glad da jeg så de hadde fått den inn. Lader til ps move ? nå har jeg alt utstyr til den uten selve move…

amerikansk hamstring 

 

test av lush produkt – Bubble Gum Lip Scrub

En merkelig liten greie, sukker med tyggegummi smak. Jeg forstår ikke helt poenget med dette produktet. Ja du får skrubbet leppene, men føles mer som en god unnskyldning til å spise sukkeret. Slik skrubb kunne man ha laget hjemme med en teskje sukker og litt vann. Men de er åpne om hva produktet er ? en liten rar og morsom greie som hun sa da jeg fikk prøven. Smaker godt.

 Bubble Gum Lip Scrub

sier de om produktet på hjemmesiden sin:

 Sukkerskrubb til leppene med tyggegummismak. Gni litt av det forsiktig på leppene dine for å gjøre dem glatte og myke.

25g

 

Ingredienser: Castor Sugar, Organic Jojoba Oil (Simmondsia chinensis), Methyl Ionone, Flavour, Colour 45410, Colour 45380

Vegan

#lushnorge #lush #sukkerskrubb #leppeskrubb #dyrevennligsminke #naturlige produkter

test av lush produkt – The Greeench – deodorant

Jeg ble faktisk overasket over hvor effektiv denne deodoranten var, jeg var vel egentlig kanskje litt for skeptisk. Hvis du tar på deg deodoranten før du legger deg må du være forberedt på en sterk men frisk lukt, lukter litt som om du har en åpen eske frisk tabletter i nærheten. På dagtid merker jeg ikke noe til den ( med unntak av at jeg ikke bruker annen deodorant og ikke lukter vondt) den største ulempen er når du kommer på at du har glemt deodoranten i det du skal løpe ut av døra, siden den er i pulver form og ikke roll on er det en fordel å ikke ha på seg klær, eller veldig løse klær for å få den på plass og ikke utover alle klærne. Men det er en vanesak.

  The Greeench

hva de sier om produktet på hjemmesiden sin:

Med naturlig effektive urter absorberer dette pudderet hekser og troll fra dine armhuler (og andre stinkede områder).Greenchen er den beste deodoranten Lush har laget noen gang. Denne er i pudderform, men ikke hvilket pudder som helst: pulverisert rosmarin, salvie, kråkefotmose og tea tree blader, blandet med mikrofint magnesium trisilicate. Forfrisker og mykgjør huden. Den er ikke tilsatt konserveringsmidler, ikke spor av aluminiumsalter. Den inneholder ingenting som kan på noen måte kan gjøre noe skade. Urtene vil få armhulene dine friske som en vårdag.
100g
 
Ingredienser: Talc, Sodium Bicarbonate, Magnesium Trisilicate, Lycopodium Powder, Perfume, Water (Aqua), Thyme Oil (Thymus zygis), Tea Tree Oil (Melaleuca alternifolia), Benzoin Resinoid (Styrax tonkinensis pierre), Powdered Sage (Salvia officinalis), Powdered Tea Tree (Melaleuca alternifolia), Powdered Rosemary (Rosmarinus officinalis), *Limonene, *Linalool, Chlorophyllin (CI 75810).

*Occurs naturally in essential oils

Vegan
 

#lushnorge #lush #dyrevenneligsminke #deodorant #naturligeprodukter