Tårer

mamma sier hun ikke forstår det, og jeg ser at det kan være vanskelig å forstå for en som reagerer anderledes. Jeg ønsker bare å krype inn i et hjørne og få være i fred, tårene kommer uansett og jeg klarer ikke å stoppe dem. Tror jeg kan sitte i timer og bare gråte og det uten grunn, jeg er sliten, så utrolig sliten.

 

Noen ganger kjemper jeg mot tårene, men det beste er å bare la dem komme, for det tar krefter å kjempe i mot dem, og kroppen har allerede sagt at den ikke klarer mer. Jeg har ikke vondt, jeg er ikke deprimert, jeg er ikke engang lei meg.

film: Grusomme meg

herr gru er en skurk, men kanskje ikke en veldig velykket skurk, noe familien hans er raske til å minne han på da det viser seg at noen har stjålet en pyramide. Men alt dette skal forandre seg når herr gru sin plan om å stjele månen blir en suksess. Å stjele krymperen som skal hjelpe han er ikke vanskelig, men en annen skurk stjeler den fra han igjen. Denne skurken bor i en festning hvor ingen slipper inn, uten om tre foreldreløse jenter som selger småkaker. Herr gru bestemmer seg for å adoptere jentene for å få tilgangen til fortet. Det er slik med unger at de fort vokser på deg, og da står man der med valget mellom barn og det perfekte kupp.

Jeg ble overasket over hvor godt jeg likte denne filmen, og det er godt å bli positivt overasket innimellom også. Den er nok ikke på nivået med de aller beste animasjonsfilmene du kan se om og om igjen, men jeg overlever nok noen ganger til om barna ønsker å se den med meg en gang.  

 

 

12 bøker

Da har jeg 12 lydbøker å velge i mellom, men hvor skal jeg starte?

 

I dag falt jeg for fristelsen å kjøpe humblebumble sin audiobok pakke, kanskje jeg bare liker en eller to av bøkene der, men for 6.25 dollar er det verdt å ta sjansen på + halvparten av pengene går til veldedighet ( jeg valgte 50/50 alternativet)
i tillegg vant jeg jo en lydbok i julekalenderen til lydbok forlaget, så jeg har 12 bøker tilsammen. Noen av bøkene i pakken var fantasy bøker, men de fleste er ikke det, noe som er en utfordring for meg som til nå bare har hørt på fantasy. Men jeg har bestemt meg for at det er på tide å ta en utfordring og se om jeg klarer noe litt tyngre eller virkeligere. I dag står valget mellom disse bøkene:

HB:

 the satanic verses ? salman rushdie
stolen ? lucy christopher
abandon ? meg cabot
junky ? william s. Burroughs
haddix ? margaret peterson
a heartbreaking work of a staggering genius ? dave eggers
blood meridian ? comac mcmarthy
on a pale horse ? piers anthony
true grit ? charles portis
vampirates: demons of the ocean ? justin somper
the orange eats creeps ? grace krilanovich

LBF:
barfotdronningen ? ildefonso falcones

Barfotdronningen  

 

snow mobile

Legen min måtte le da han hørte at jeg hadde kjørt rullestolen til timen i dag. Klarte du det i denne snøen sa han og jeg måtte innrømme at jeg var på nippet til å kjøre meg fast flere ganger, men jeg hadde lege time og jeg måtte komme meg frem. Tror jeg ønsker meg beltehjul til stolen min. Mot de fleste odds kom jeg meg frem til legesenteret, til senteret og så hjem, størsteparten av suksessen er min evne til å vurdere hva stolen klarer ,og til tider godt måkte fortau.
Nå er jeg glad jeg kan holde meg hjemme resten av dagen, og at det kommer matvarer på døra. Det er veldig tungt å holde stolen rett i denne snøen og jeg er sliten.

ny buzzador kampanje

I dag fikk jeg mail om at jeg er trukket ut til å delta i en ny buzzador kampanje. Denne kampanjen handler om tannbørstehoder og jeg gleder meg egentlig litt. Jeg tror det var en stor fordel å ha elektrisk tannbørste når man søkte om å få delta, nor jeg faktisk har to stykker av. Nå bruker jeg det helt klassiske og billigste børstehodet og det blir interessant å se om jeg føler noen forskjell på de forskjellige hodene.

lyst å prøve produkter og skrive om dem? prøv ut buzzador

 

// <![CDATA[
var code ="buz-09531";
var unique = get_cookies("buzzadoruser");unique = (unique)?unique:"";
document.write("”);
// ]]>