fresh treningsenter åpnet, røde ballonger over alt.

I dag var det ingen tvil om at noe skjer på Lambertseter, hele veien fra senteret og bort til fresh var dekket av røde ballonger. For ikke å snakke om selve bygget hvor treningsstudioet ligger.

Det var vist premie til de første 500 som meldte seg inn, og grunnet dette var det mye folk ved inngangen som sto i kø for å få betalt. Selv meldte jeg meg inn for noen uker siden og er glad jeg slipper det maset. Jeg gikk bare rett inn siden dørene var åpne, skulle gjerne vist hvordan man fikk tak i slikt bånd som åpnet garderobene og inngangsdøren, men siden alt var oppe i dag gikk det greit. Jeg har ikke fått slikt bånd eller noe kort i posten, så jeg tenkte jeg skulle spørre hva jeg måtte gjøre, men umulig å få hjelp i det kaoset så jeg ga opp og gikk hjem.

Selve treningstudioet var greit da, ikke så veldig stort og det meste i ett rom. Klare bruksanvisninger på alle apparatene og små å greie garderober. Tre dusjer så ikke lagt opp til at mange skal bruke stedet samtidig, men varmekabler på gulvet inne i dusjen.

Fikk meg en liten kake bit og kan si at jeg gleder meg til å starte å trene der, må bare finne ut hvordan jeg kommer meg inn.

grått hår?

I sommer kom samtalen om grått hår opp tilfeldig i familien min, og noen spurte meg om jeg hadde oppdaget noen enda. Så ble det stille fordi dette var vist ikke noe man bare spurte om, men jeg bryr meg lite og sa nei, i hver fall ikke i håret. Men jeg har fått noen merkelige øyenbryn hår som plutselig en dag er tre ganger så lange som de andre å grå i enden. Disse napper jeg bare ut, for det ser litt rart ut med en veldig lang øyenbryn.

Vi fortsatte å prate om temaet og kusina mi innrømmet at hun hadde oppdaget noen grå hår, hun er tre år yngre enn meg og mørkhåret. Da inn så jeg hvor stor forskjell det må være å få noen få grå hår når man er blond og når man er mørkhåret, for alt jeg vet et det mange grå hår på hodet mitt, men de skiller seg ikke ut fra mitt sølvblonde hår.

Skal til frisøren på mandag og får spørre der om de legger merke til noen. Det hele er bare komisk grått hår og føle seg som en i starten av 20 årene ( ja jeg ser vist slik ut også) men kanskje med grått hår vil de slutte å være så aggressive på polet når jeg ikke viser legitimasjon automatisk.  

teknisk oppdatering dag

I dag har jeg hatt en liten teknisk oppdatering hom meg og mamma. Først og fremt har jeg hatt en ipad å sette opp, og for å få de gamle programmene mine måtte jeg koble de andre dingsene til maskinen og da ville de selvfølgelig oppgradere seg til ios 7. jeg jobber fortsatt med dette, nedlatinger tar litt tid.

Jeg satt å surfet på gjerigknark.com da jeg kom over tilbudet om å prøve viasat kanalene gratis en måned. Siden jeg måtte inn på get sidene for å gjøre dette, tenkte jeg at jeg skulle ta meg av alle problemene til mamma, og samtidig oppdaterte jeg boksen min. Ingen ting er mer effektivt mot en full boks enn å bare bytte den ut. Har jeg ikke sett på det de 3 årene de har ligget der, kommer jeg nok ikke til å savne det heller.

Så nå er både jeg og mamma oppgradert.

Synes det er sykt av get å ta 500 kr i etableringsgebyr når du oppgraderer.