legemareritt

Ja jeg har hvert hos legen i dag, og ja det var et mareritt uten like.

Jeg skulle egentlig til legen for å få en grundig allergitest. Etter å ha ventet i 40 minutter over tiden kommer legen endelig å roper meg opp, jeg blir satt i en stol, får spørsmål om jeg er plaget og skrevet ut en resept på allergitabletter.

Selvfølgelig skal de teste meg, men siden han ble så forsinket var sykepleierne gått ut til lunsj. Ca 15 minutter til lunsjen er ferdig, bare sett deg ute og vent.

Man skulle tro at de hadde respekt nok til å ta meg med en gang lunsjen var ferdig, men nei da her var det bare å sitte og vente mens den ene etter den andre ble ropt inn, sett på og forlat stedet.

90 minutter etter timen min blir det endelig min tur, det tar noen sekunder å ta blodprøven og jeg får beskjed om å sette meg ute og vente på risp prøvene. Sykepleieren tenkte høyt at hun kanskje skulle gå og si i fra at jeg var klar, noe jeg oppfordret henne til da jeg hadde ventet så lenge.

Det tok ikke lange tiden før hun kom ut igjen og måtte fortelle meg at den andre sykepleieren ikke kunne ta meg på minst 30 minutter, ville jeg heller ha en ny time. Siden det var denne testen jeg originalt hadde bestilt time til sa jeg at jeg ikke orket å gå igjennom alt dette enda en gang, og jeg ville ta begge prøvene for å få ordentlig svar.

Flere ganger prøvde de å si at det egentlig var de samme prøvene, men egentlig samme prøver betyr lite for meg, jeg har tatt blodprøvene før og jeg vet de ikke forteller sannheten. Den sier jeg ikke har allergier, noe jeg vet jeg har (skalldyr og latex er 100% sikkert)

10 minutter inn i ventetiden min kommer det en sykepleier og ropte meg opp, jeg kommenterte at det var korte 30 minutter og hun mumlet noe om at den sykepleieren som kan dette også videre. Så spurte hun om jeg hadde tatt medisiner den siste uka, jeg sa ja på søndag og fikk da klar beskjed om at jeg ikke kunne ta prøven, og forresten var det ikke noe poeng å fortsette å ikke ta medisinen og komme tilbake å ta den heller.

Så jeg får ikke ta den ene delen av testen, jeg brukte to timer der inne, måtte selvfølgelig betale full pris og hadde minst 10 anfall mens jeg var der. Det var forresten ingen som reagerte på anfallene mine, ikke det at det var så farlig for jeg hadde kontroll der jeg satt, men når en gammel dame som ville ha en av stolene innenfor meg, klatret over meg og ba pent om jeg kunne flytte bena, da mistet jeg all tålmodighet jeg hadde.

Ps: jeg har oppført meg som en engel hele tiden, nesten utrolig at jeg klarte å kontrollere temperamentet mitt

starter dagen med legebesøk

I dag er jeg oppe tidlig, jeg skal til legen klokken 11.10 og forhåpentligvis ta noen allergi tester. Jeg må finne ut av hva jeg reagerer på når jeg spiser, spesielt siden reaksjonene blir kraftigere og oftere.

Jeg kjører bort og drar innom senteret og handler mat på tilbakeveien (om jeg orker) så får vi se om jeg orker å holde meg oppe eller om jeg må legge meg for å få den siste timen med søvn.

sengetyv

Var oppe fra senga i natt for å besøke toalettet, da jeg kom tilbake lå Sirius godt plassert midt på dyna mi. jeg prøvde å krype forsiktig inn under dyna slik jeg gjør når luna ligger der, men om sirius kunne hadde han himlet med øynene. I stedet hoppet han over meg og satte seg til rette vedsiden av der jeg skulle sove, jeg kunne nesten høre han si jeg ventet jo bare på deg mamma.

Når jeg hadde lagt meg ned krøp han inn i armkroken min og ble der til jeg sto opp mange timer senere.

kosepus