Nettie`s Legacy regler (det er ikke store forandringer fra pinstar sine)

REGLER

1: det er ikke lov å bruke juksekoder (med unntak av oppsett, fiksing av bugs, grafiske ting som ikke påvirker spillets gang)

2. ingen moods eller andre nedlastede ting som gir fordeler i spillet. ting fra sims 3 store teller ikke da dette blir sett på som en del av spillet. ( ting som er malt om eller har samme funksjon og pris som vanlig i spillet kan brukes)

3. du teller poeng i løpet av 10 generasjoner

4. ikke lov å restarte (ikke lagre) spill for å påvirke handlingen i spillet.

5. det er kun de med blodlinje til start simmen din og foreldrene til barna som fører generasjonen videre som får lov til å samle poeng.

Det er lov å adoptere barn og dyr, eller å flytte inn kjærester men disse får ikke tjene poeng. Du kan kun bruke flytte inn, gifte seg med eller adoptere mulighetene. Ikke lov å gå inn i edit town og flytte inn simmer eller dyr på denne måten)

6. ikke lov å bruke premier/ eliksirer/mat/ objekter til å gjøre simene yngre igjen eller stoppe død.

7. ikke lov å gjenopplive simmer

Start

Start med å lage deg en sim I cas, hvordan den ser ut, hva slags opphav, personlighet og ønsker velger du fritt.

Velg tomt du skal spille på, den må være tom. ( om du ønsker å plassere familien din på et område uten tomt kan du lage tomt plass inne på edit town)

Gå inn på edit town før eller etter du har plassert familien, men før du starter å spille. Sett opp nabolaget slik at den dekker alle utvidelsespakkene du ønsker å spille med. Dette kan du kun gjøre før du starter å spille, med unntak av nye utvidelser som kommer underveis. Du kan kun legge til familier i nabolaget på starten.

Bruk koden: testingcheatsenabled true og så familyfunds (etternavnet på familien) (1800) for å sette mengden penger ned på 1800 simlioner.

Sett så inn koden testingcheatsenabled false for å slå av avansert kodefunksjon, står denne på når du spiller har spillet større sjanse for å få bugs.

Trykk på tilbake til spill og du er i gang.

Husk at du ikke kan bytte tomt under spillet så det lønner seg å starte på den største tomten.

POENG:

Generasjon: du får ett poeng for hver generasjon som blir født inn i familien. Startsim er generasjon 1 og du starter derfor med ett poeng. ( det er kun barn som er i direkte blodlinje med startsimmen din som teller)

Maling: for hver sim i familien du maler portrett av og henger opp på veggen får du 1 poeng.

Livsønsker (LW): for hvert livsønske simmene klarer å gjennomføre får du 1 poeng. Maks 1 poeng pr sim og pr ønske.

Livslykke (LH) : for hvert 100 livslykke poeng simmen din får, får den 1 poeng ( man kan ikke slå sammen poeng fra flere simmer)

Penger: 1 poeng for hver 300 000 familien har i verdi når spillet slutter.

SLUTT

Utfordringen slutter når det første barnet i generasjon 10 blir født, når alle simmene i blodlinja er døde, eller at man velger å slutte grunnet problemer eller at man går lei.

UTVIDELSES PAKKER

Jeg spiller med at alle fordeler og ulemper i pakkene du spiller med teller, unntaket av dette er regel 6 og 7

Ønsker man å kunne bruke disse funksjonene anbefaler jeg 1 minuspoeng pr bruk/ gjenopplivning

film: Flight

En pilot som både er full og rusa, havner i et fly som er ødelagt. Kun hans utrolige egenskaper som pilot får flyet til å nødlande istedenfor å styrte med nesen først. 6 personer omkommer i ulykken og han blir vekselvis sett på som helt og skurk av media og overlevende.

 

Problemet var at han var full og dette er ulovlig, det blir satt inn advokat for å hjelpe han, men jo mer han føler de presser skylden av ulykken over på han, jo mer drikker han. Noe som ikke er så bra når han må på høring om ulykken.

En fin dramafilm som handler om å finne veien til sannheten og ærligheten. En film uten slemme, men som viser at livet kan by på påkjenninger.

Det er kun starten av filmen som har noe action i seg, da flyulykken er en viktig del av historien.

Syntes filmen var fin nok, skulle nok heller ha ønsket meg mer flyulykke og mindre drama, men nå er jeg fasinert av flyulykker da.

Ps: sitter med en liten ettertanke om at det kanskje var rusen som gjorde at han klarte å redde flyet, for selv om han er en genial pilot gjorde han valg som man edru kanskje hadde tenkt litt mer over.

 

noen nye enkle smykker

bergkrystall –
Universalkrystallen som inneholder alle farger og kan brukes til all slags arbeid. Den simulerer klarhet og innsikt, skaper energi og åpner for det positive.
Chakra: alle
fysisk: generelt healende

 

Turmalinkvarts-
 Alle turmaliner gir forvandling. Når turmalinen er omgitt av kvarts, blir dens egenskaper forsterket. Kvartsen gir strukturen som turmalinen balanserer.

Rosenkvarts –
Gir lyst på livet, mildhet, glede og forløsning. Den lærer oss om tilgivelse, gir oss kontakt til kjærlighetens kilde, og knytter glade bånd mellom kropp og sjel.
Chakra: hjerte
fysisk: til å bli gladere av, god ved stress, motløshet og depresjoner.

 

film: tower of terror

Jeg viste dette var navnet på en attraksjon i Disney world, og når jeg så link til denne på youtube trodde jeg det var filmen de viser inne i attraksjonen jeg skulle se. Jeg forsto det var en hel film med en gang siden jeg så den varte i godt over en time. Problemet var at det var 30 minutter til legge tid, men jeg tok en rask vurdering mens filmen startet, jeg må jo se den.

En Disney skrekk film sier jo i seg selv at den ikke kan være så ekstremt skummel, men her har nok vanen med å se skrekkfilmer mye å si, for den er god, selv om den er langt fra the ring eller eksorsisten.

For 60 år siden skjedde det en ulykke på Hollywood tower hotel, fem personer forsvant da heisen låste seg i 11. etasje. Ingen vet hva som skjedde med dem.

Når en journalist som jobber hardt med å få bygget opp en knust kariere får det som virker som hele historien rett i hånden, drar han og niesa hans til hotellet for å ta bilder. Her oppdager de fort at spøkelser er ekte og journalisten strever med valg om han skal hjelpe spøkelsene eller om han skal skrive historien sin.

Dette er en Disney familie film så det er vel ikke så overraskende at den har en happy, happy ending

dette er hele filmen!!!