Nettie`s Legacy regler (det er ikke store forandringer fra pinstar sine)

REGLER

1: det er ikke lov å bruke juksekoder (med unntak av oppsett, fiksing av bugs, grafiske ting som ikke påvirker spillets gang)

2. ingen moods eller andre nedlastede ting som gir fordeler i spillet. ting fra sims 3 store teller ikke da dette blir sett på som en del av spillet. ( ting som er malt om eller har samme funksjon og pris som vanlig i spillet kan brukes)

3. du teller poeng i løpet av 10 generasjoner

4. ikke lov å restarte (ikke lagre) spill for å påvirke handlingen i spillet.

5. det er kun de med blodlinje til start simmen din og foreldrene til barna som fører generasjonen videre som får lov til å samle poeng.

Det er lov å adoptere barn og dyr, eller å flytte inn kjærester men disse får ikke tjene poeng. Du kan kun bruke flytte inn, gifte seg med eller adoptere mulighetene. Ikke lov å gå inn i edit town og flytte inn simmer eller dyr på denne måten)

6. ikke lov å bruke premier/ eliksirer/mat/ objekter til å gjøre simene yngere igjen eller stoppe død.

7. ikke lov å gjenopplive simmer

Start

Start med å lage deg en sim I cas, hvordan den ser ut, hva slags opphav, personlighet og ønsker velger du fritt.

Velg tomt du skal spille på, den må være tom. ( om du ønsker å plassere familien din på et område uten tomt kan du lage tomt plass inne på edit town)

Gå inn på edit town før eller etter du har plassert familien, men før du starter å spille. Sett opp nabolaget slik at den dekker alle utvidelsespakkene du ønsker å spille med. Dette kan du kun gjøre før du starter å spille, med unntak av nye utvidelser som kommer underveis. Du kan kun legge til familier i nabolaget på starten.

Bruk koden: testingcheatsenabled true og så familyfunds (etternavnet på familien) (1800) for å sette mengden penger ned på 1800 simlioner.

Sett så inn koden testingcheatsenabled false for å slå av avansert kodefunksjon, står denne på når du spiller har pillet større sjanse for å få bugs.

Trykk på tilbake til spill og du er i gang.

Husk at du ikke kan bytte tomt under spillet så det lønner seg å starte på den største tomten.

POENG:

Generasjon: du får ett poeng for hver generasjon som blir født inn i familien. Startsim er generasjon 1 og du starter derfor med ett poeng. ( det er kun barn som er i direkte blodlinje med startsimmen din som teller)

Maling: for hver sim i familien du maler portrett av og henger opp på veggen får du 1 poeng.

Livsønsker (LW): for hvert livsønske simmene klarer å gjennomføre får du 1 poeng. Maks 1 poeng pr sim og pr ønske.

Livslykke (LH) : for hvert 100 livslykke poeng simmen din får, får den 1 poeng ( man kan ikke slå sammen poeng fra flere simmer)

Penger: 1 poeng for hver 300 000 familien har i verdi når spillet slutter.

SLUTT

Utfordringen slutter når det første barnet i generasjon 10 blir født, når alle simmene i blodlinja er døde, eller at man velger å slutte grunnet problemer eller at man går lei.

UTVIDELSESPAKKER

Jeg spiller med at alle fordeler og ulemper i pakkene du spiller med teller, unntaket av dette er regel 6 og 7

Ønsker man å kunne bruke disse funksjonene anbefaler jeg 1 minuspoeng pr bruk/ gjenopplivning

velkommen til Angela wind ( sims 3)

Angela er min første sim til å gå på universitetet, for å gjøre dette startet jeg spillet som normalt, satte ned pengesummen og så søkte på skolen.

Det satte noen begrensninger, men det er vel hele poenget med denne måten å spille på?

Angela er en fariy og har som livsønske ? magic makeover

Personligheten hennes: social butterfly, party animal, genius, charismatic, diva.

bye bye winter family (sims 3)

Da skjedde det som alltid skjer, familie filen blir så full av bugs at det er umulig å spille videre på den. Denne gangen krasjer spillet om jeg prøver å åpne filen, så er nok ikke noe å redde der. Har startet ny Legacy, men før jeg forteller om denne. Poengopptelling

Winter family:

Points: 13
Gen: 3
LH: 2
LW: 4
paint: 3
money: 1

Dette setter denne familien på andreplass etter at jeg startet statestikk over familiene

Zero -23 p
winter- 13 p
tropo- 9 p

hodet i do?

I dag var det bare flaks eller raske reflekser som hindret meg å falle med hodet først ned i toalettskåla.

Jeg hadde akkurat stått opp og gått inn på badet, jeg gredde meg og koste litt med Luna som satt på toalettet. Jeg måtte småprate litt med henne for å få henne til å flytte seg slik at jeg kunne bruke toalettet og hun forsto fort og flyttet seg.

Akkurat i det jeg bøyer meg ned for å løfte av lokket gir høyere lårmuskel seg. Det føles ut som om noen bare fjerner benet under deg når dette skjer og veien ned til bakken er så å si umulig å unngå. Heldigvis bor jeg i en trang leilighet og instinktivt grep hendene fast i både døra og vasken.

Jeg slapp unna med skrekken, men innså også at i dag holder jeg meg inne.

påskeaften

Påskeaften hos oss er så full av små tradisjoner at det ikke er mange cm å forandre på.

Lam til middag, alle barna får et lite påskeegg (samme hvor voksne de er) og familien møtes for en rask og koselig middag.

Rask fordi vi ikke er en familie som haler ut ting, maten skal spises og kakene også, ikke noe poeng å bruke ekstra lang tid på det. som oftest drar besteforeldrene mine først, men det har hent at jeg har dratt først. Det er vel jeg og bestefar som har mins energi for tiden.

Siden storebroren min har bursdag i dag (søndag) feiret vi denne samtidig. Feiringen gikk ut på en skål og pakker.

Både jeg og kusina mi hadde bakt muffins versjoner, hun hadde lagd ekte muffins med sjokolade og appelsin jeg hadde lagd muffins kake formet som kylling og med sitron.

Det v ar veldig koselig, men jeg kjenner at jeg ikke var klar for dette enda. Trenger nok fortsatt litt tid på å komme meg.