Ett slag i ansiktet (isolert)

Jeg burde bli vant til det, men det gjør ikke følelsen noe bedre. Følelsen av å vite at det er et annet sted du burde være, ett sted du hørte hjemme, ett sted du vil. Men du må bite i det sure eplet å innse at du ikke har krefter til det, selv om du skulle ta i bruk alt av resurser og hjelpemidler.

Aldri føler du deg så isolert som når slike ting skjer, men man må bite tennene sammen og komme videre, for selv om jeg ikke kan være der i år. Kanskje jeg kan være frisk nok til å dukke opp til neste år.

Er hjemme

Vil være her:

spillexpo_illu

dw12dt

sailor moon sesong 5 (sailor stars)

Ja jeg er fullstendig klar over at jeg har hoppet over en sesong, jeg viste bare ikke dette når jeg så den. Jeg la merke til at jeg hadde hoppet ett år frem i tid og det var to ganger jeg lurte på hva jeg hadde gått glipp av, men ikke før jeg satte meg for å se det jeg trodde var siste sesong, fant jeg ut av feilen. ser sesong 4 nå.

I sesong 5 har usagi blitt 16 år og det kan se ut til at forholdet mellom henne og mamo-chan holder på å ta ett skritt videre. Dessverre blir alt ødelagt av en ond dronning som har kastet sin forbannelse over jorden ved hjelp av et speil. De første episodene av sesongen er en non stop historie om henne.

Men når hun er slått dukker det opp en ny ond dame, eller ny er hun ikke fordi du vet det var hun som vekket dronningen til live. Hun leter etter stjernefrø (star seed) som hun samler på og ved hjelp av dem skal hun ta over hele universet. Problemet er å finne ekte stjernefrø, og hun er ikke veldig tålmodig.

Mamo-chan reiser på skole i usa og under hele sesongen skriver usaki brev til han, men får ikke noe svar. Det vi vet og ikke hun, er at flyet hans ble truffet av en av galaxia sine stråler.

Det dukker også opp mange nye krigere, de fleste slemme men også tre stykker i svarte klær som virker å være gode. Hva har disse tre jentene til felles med de tre guttene i det super populære bandet.

Her dukker også alle krigerne opp igjen, alle er der for å passe på prinsessen dems, men prinsessen ser ikke ut til å ville bli paset på, hun vil bare elske alle.

Min utrolig store skuffelse over introen ble lettet med avslutningen, og jeg satt da og tenkte at dette var den perfekte avsluttingen på serien, ikke viste jeg at det var avsluttingen, da hadde jeg nok nytt den litt ekstra.

Dette var i mine øyne helt klart den beste sesongen

 

 

dw12dt

Sailor moon sesong 3 (sailor moon super)

En mann I forsker drakt har onde planer og nok en gang må Usaki og vennene hennes redde verden. Først en og en merkelig fiende om gangen. Jakten er etter rene hjerter og den første som blir angrepet er Rei.

Når alt håp er ute og alle krigerne er fanget, da dukker det opp to nye krigere. De har sterkere krefter en våre jenter og spørsmålet om de er venner eller fiender er noe som går igjen i sesongen. Dette blir vel avgjort i siste episode da de utfordrer sailor moon og hun slår dem, slik vinner hun dems allianse.

Halvveis inn i sesongen dukker også chibi-usa opp, hun har blitt sendt tilbake i tid for å få trening og venner. Hun forandrer seg nå til sailor chibi moon og har en liten stav som slår rosa hjerter på fienden.

Hun blir venn med en sykelig ung pike som viser seg å være besatt av fienden, men usaki og chbi-usa nekter å gi opp troen på jenta og prøver nok en gang å redde verden ved å vise kjærlighet.

De to nye krigerne sailor Uranus og sailor Neptun kjemper mot jordas undergang. De er en del av sol systemet sitt ytre forsvar og føler at noe har kommet igjennom forsvaret og skal ødelegge jorden, for å hindre dette trenger de å finne de tre talismanene som er i 3 mennesker sitt rene hjerte før fienden.

Disse talismanene skal få frem den hellige gral som dems messias må få hånd i før fienden, ellers blir jorden angrepet av stillheten. Problemet er at de ikke vet hvem messias er. Pluto dukker også opp.

Den siste krigeren dukker opp i den lille sykelige jenta, hun er sailor saturn.

Det er litt vanskelig å forklare nøyaktig hva som skjer i serien da det skjer mye og de forskjellige historiene overlapper hverandre litt, selvfølgelig viser det seg at alt har en sammenheng til slutt, men som vanlig blir du ikke overasket i denne serien, mer frustrert over hvor lang tid det tar heltene våre å finne ut av ting.

Men må si jeg elsker denne serien nå.

 

 de er ikke like, bare virker slik på starten

dw12dt

sjokkerer virkelig antipirater?

Da jeg leste saken om den 9 år gamle jenta som fikk maskinen sin konfiskert, løftet jeg ikke et øyenbryn. Det overasker meg ikke et sekund at disse anti pirat folkene gjør som de vil og tråkker på hvem de vil. Og det overasker meg ikke et sekund at de klarte å fange en 9 år gammel jente i fella. For slik som dems feller er lagt opp er det akkurat de som prøver å laste ned for første gang, eller som ikke aner hva de holder på med, som blir tatt.

Alle tankene rundt dette har hvert der mange ganger før, og derfor er det lite reaksjoner å få ut av meg. Selvfølgelig synes jeg synd på jenta og familien hennes og jeg håper de tar det til retten og vinner.

Men så lå jeg i senga og ikke fikk sove da en del av artikkelen dukket opp i hodet mitt.

           I tillegg måtte han signere et dokument hvor han lovet å holde tett om saken.

Er dette egentlig lov? Det virker lite sannsynlig at i vestlige land kan politi og myndighet kreve at du skriver under på at du aldri skal nevne saken du er tatt i.

Jeg forstår hvorfor de vil ha det slik, ellers vil ryktet om hvile filer som var falske spre seg fort.

Og selv om det kan virke som en liten sak her å nå er det et stort skritt i feil retning, vi kan ikke ha et lovverk som ikke kan diskuteres åpent, vi kan heller ikke ha oppfordringer av myndighetene som sier at om du betaler oss litt penger og holder skjeft, skal vi leke som om dette aldri skjedde.

Fullt mulig de kan vinne en rettsak på den delen alene.

dw12dt

jeg har lært noe nytt

Noen ganger må man lære den harde veien, men jeg vet nå at det er mulig å besvime grunnet at man snyter seg for mye.

Ingen skade skjedd, måtte bare sitte rolig lenge etterpå grunnet svimmelhet.

Tips til andre, husk å få noe av luften du tar inn ned i lungene, ikke bare ut nesa.

dw12dt