singstar på aktivitetshuset

I går satt jeg helt alene på internett caféen og pratet med hun som jobbet der, i dag klarte jeg å dra med meg to til. Det at det var flere i selve aktivitetsrommet gjorde jo bare ting bedre.

Først hjalp jeg til litt med dataen, før vi fikk på spillet og sang litt. Etter en sang gikk jeg inn på hobby rommet for å lære meg å lage smykker, jeg lærte ikke så mye og da jentene kom og etterlyste flere å synge med, ble jeg med dem inn igjen.

Det ble også en koselig mann som het Kristian, så nå var vi fire som sang for fulle lunger.  Jeg er veldig imponert over de som driver aktivitetshuset og internett caféen. De gir så veldig mye og jeg føler de får lite hjelp.

Her er det snakk om folk som brenner for jobben sin.

singstar spillene var norske hits og norsk på norsk.

pilates trening

Klokken er 08.45 og du har akkurat spist opp frokosten din, da kommer det en sykepleier inn og spør om du vil være med på Pilates trening om noen timer, ja svarer du uten å tenke deg om. Vel egentlig hadde ikke det tanke greiene ne å si, jeg hadde nok sagt ja uansett. Det er aktiv aktivitet en gang i uka her, og det er greit å få med seg den.

Vi var 7 pasienter som møtte opp til treninga i gymsalen, 5 kvinner og 2 menn. Det var Pilates tilrettelagt for fysioterapi, så den var vist ikke like tung for kroppen som vanlig Pilates.

Treningen gikk greit nok, var på grensen til anfall en gang, men det slapp heldigvis når jeg hvilte litt.

vi ble akkurat ferdig til lunch

natta tid

Det kan virke tidlig, men det er tidene på dette sykehuset som gjør at jeg må legge meg så tidlig. Altså, det er ikke dems feil at jeg trenger så mye søvn, men frokost er klokken 07.30.

I dag har jeg hatt en unaturlig sosial dag. Jeg har møtt noen koselige jenter på avdelingen og snakket data med hun som driver nett cafe`n her. Fikk en liten guidet tur inne på aktivitetshuset også.

På spill siden har det skjedd lite. Jeg får ikke bygget på Sims verdenen min fordi Sims oppgraderte spillet, tror jeg skal vente noen dager med å reinstallere make a world tool.

Sims 3 ble det heller ikke fordi jeg måtte oppgradere spillet, men har planer om å ta med meg 3ds til sengs nå.

blodprøve starter dagen

Jeg er ikke helt sikker på om jeg er fornøyd med å starte dagen så tidlig, siden jeg ikke får spise frokost før etter blodprøvene, sitter jeg her egentlig og ser i veggen.

 Så vidt jeg vet er blodprøver det eneste som står på planen i dag, her tar man ting sakte og rolig.

Det har hvert vanskelig å sove i natt, mange rare lyder og ukjent seng gjør sitt for å ødelegge nattesøvnen, men jeg håper det blir bedre etter hvert.

Skjermsparer med bilder av kattene som nattlampe var en god ide, koselig å ligge å se på når jeg lå våken.

middag mandag 29.10.12

Rundt bordet under middagen pratet de om dårlig sykehusmat og hvordan man umulig kan la være å gå ned i vekt når man er innlagt. Selv valgte jeg å holde munn, maten var god og jeg setter kjempe stor pris på hjelpen med å spise gjevt. Om jeg er heldig blir behovet mitt for trøstespising borte.

I dag fikk vi elgekarbonader med brunsaus og poteter, helt klassisk uten noe tull. Selvfølgelig det ikke er som å spise på en restaurant, men jeg syntes det var godt. 

jeg skiller meg allerede ut

Jeg er ikke så sosial, jeg trives bedre her med datamaskinen min enn inne på fellesrommet hvor alle snakker og den evige buzzinga gir meg hodepine. Søvn mønsteret mitt vil gjøre at jeg skiller meg enda mer ut, rett og slett fordi jeg må legge meg så ekstremt tidlig for å ha håp om å klare å stå opp til frokost.

Men det er under måltidene jeg skiller meg mest ut, rett og slett fordi jeg har innebygde høflige vaner.

Det er ikke det at de andre er uhøflige på noen som helst måte, det er mer deres sjokkerte blikk når jeg spør om å få sette meg ned ved et bord med mange mennesker og når jeg takker for maten. Hadde jeg bed bordbønn før maten hadde de vel besvimt.

Føler meg litt snobbete?.

fremme

Da var jeg på plass på avdeling for kompleks epilepsi. Jeg må innrømme at jeg har fått noen overraskelser, men bare en jeg ikke har klart å fikse.

Det er virkelig bra med sykehus som har trådløstnettverk, men jeg hadde satt pris på at de informerte om at sjansen for at de faktisk virket på rommene var små. Spesielt når de så å si lover deg nett tilgang på rommet. Men heldigvis hadde jeg kjøpt den sterkeste mottageren og har rom rett ovenfor den andre avdelingen, så jeg låner nettet dems, det var usikra.

Mitt største problem er at de ikke har cola light i brus automat her. Hvordan det skal gå blir spennende å se. Jeg drikker jo så å si ikke noe annet.

Rommet er greit og jeg har fått gjort det litt hjemmekoselig