film: kontiki

Jeg virkelig storkoste meg med Kontiki filmen, den hadde akkurat nok spenning, humor og historie til at jeg kunne sitte og nyte den at hodet vandret fra filmen, men ikke så mye at jeg ikke klarte å slappe av. Nå var det ingen store overraskelser eller uventede plott, noe som kanskje passet meg ekstremt bra i forhold til formen i dag, men dette gjorde ikke filmen dårligere.

Men bildene, handlingen, skuespillerne alt var bra, men det som slo meg mest var den herlige følelsen når den sluttet. Som om du hadde hvert med på en rundtur med følelser og spenning, men den slapp deg trygt ned på det perfekte tidspunktet så du satt igjen med en god rolig følelse og glede over å ha sett en god film. De virkelig fikk til slutten.

Filmen anbefales på det sterkeste, men husk at den ene rollen ikke er historisk riktig og det er derfor de ikke bare kaster han over bord?

 – Du trenger ikke å lære deg å svømme, du hadde holdt deg flytene på ren viljestyrke – liv


banansplitt

De som kjenner meg vet at det ikke blir noen bursdag uten en banansplitt, men jeg må innrømme at jeg tok bursdagsbanansplitten en hel dag fortidig, men den smakte like godt.

1 banan delt i to, legg dem på en tallerken så de skaper en oval i mellom seg. Fyll ovalen med jordbær, vanilje og sjokolade is og krem. Avslutt med jordbær/bringebær saus og sjokolade saus helt sikksakk over alt (i motsatt retning av hverandre)

om du ønsker strø knuste mandler på, eller pynt med kjeks, paraply eller andre ting du kommer over.

film: John carter

Egentlig en ganske fin film, den krevde ikke noe særlig av meg og var underholdende. Ingen ting i filmen som irriterte meg grenseløst heller.

John Carter fra Virginia er en tidligere soldat, han reiser rundt og leter etter en hule han har hørt om, hulen skal være fylt med gull. Men da militæret tar han til fange fordi de vil ha han tilbake i tjeneste, og han rømmer og finner hulen, blir ting forandret.

Han søker tilflukt i hulen og blir overasket over en mann i sølv klær, han tar livet av han og plukker opp ett smykke, i det mannen dør sier han noen ord og John Carter blir forflyttet til mars. På mars blir han plukket opp av noen grønne monstre som er fasinert av hans egenskap til å hoppe (vektløs). Men han blir fort surret inn i en borgerkrig som vil avgjøre mars sin skjebne, og det er selvfølgelig en prinsesse som drar han inn i dette.

 

 

film: cruel world ( grøsser)

Noen gang sett en film som er så dårlig at du istedenfor å slå den av, må se hvor dårligere de klarer å gjøre den?

Hvis ikke er dette en film som er bra til slie forsøk, for oss ble filmen så smertefullt dårlig at vi ga opp halvveis. Lei av truser og dårlige stereotyper.

Filmen handler om en mann som kom på andre plass i et sjekkeshow, helt knust leier han huset som showet var i og tar liv av vinneren. Han har planlagt ett fiktiv Realty show med studenter i huset. Studentene tror de deltar for å vinne en million mens de egentlig er der for at han skal kunne se på dem og så ta livet av dem.

Om det finnes en uncut versjon av filmen kan det redde den litt, for dette er ett klassisk eksempel på kutt før det blir ekkelt. Ikke la seerne se folk dø og hele grøsseren blir til en suppe av tiss og truser.

Om jeg kunne ha gitt minuspoeng, hadde den fått det.

hufflepuffle skjerf 1 26 august

Fortsetter det i dette tempoet blir jeg nok ferdig med alle skjerfene i god tid før jul, skal strikke ferdig dette hufflepuffe skjerfet og så ett til, tilslutt blir det to grifingdoor skjerf og så er jeg ferdig med de planlagte. Om jeg får tid skal jeg kanskje strikke opp noen til desucon neste år og ha stand?

sims 3 : sunlit tides ( verden)

endelig kom den…

bakrunds historie:

Søker simmer som kan flytte umiddelbart!

Jeg heter Alana Kahale, og jeg er stolt over å være den tredje generasjonen som driver familiebedriften her i Sunlit Tides! 

Hva vi har å tilby? Hva sier du til bra lønn, morsomt og utfordrende arbeidsmiljø og en full flyttepakke til den vakre øya Sunlit Tides? Når du har fri kan du kose deg med fiskemuligheter i verdensklasse, flotte strender og en avslappende tur i badstuen. Alle hus har fantastisk utsikt til havet eller lagunen. Interessert?

Krav til kvalifikasjoner:

  • Gode atletiske ferdigheter.
  • Meget gode kommunikasjonsferdigheter ? verbalt, skriftlig og smisking.
  • Egenskaper til å administrere og kommunisere via bestikkelser.
  • Tidligere jobberfaring bør inkludere konspirasjoner, trusler og/eller skandaler.
  • Du bør like å ondskap og tyveri


Ingen tidligere erfaring kreves!

Møt opp personlig i Hulen i Sunlit Tides. Se etter den smart kamuflerte vulkanen på toppen av et fjell. Hvis du faller ned fra fjellet … har du gått for langt!

Vi gleder oss til å høre fra deg!

–  Alana Kahale