blue moon circle

Da jeg kastet sirkelen min i dag hadde jeg ingen ide om hvor mye kos og kjærlighet det kom til å bli, men to ganger kom Sirius inn og la seg godt til rette på fanget mitt, den første gangen måtte jeg flytte på han, den andre gangen kom han i det jeg hadde tenkt til å slukke lysene og åpne sirkelen igjen, jeg ble sittende og bare kose med han helt til jeg holdt på å sovne, noe som ikke hadde hvert en god ide med leiligheten fylt av levende lys.

Jeg har aldri før følt så sterk ro og tilfredstillelse under ett ritual før, jeg klarte til og med å lage en egen spell.

Jeg har hele tiden følt meg ekstremt knyttet til denne månen, og følelsen av at dette var min måne styrket nok bare rituale.

rund pakke i posten

Er det ikke typisk, når du kommer hjem fra å hente en pakke på postkontoret, ligger det en ny hundrelapp i postkassa di. Kunne de ikke hatt et system som sa i fra når du slo inn den ene pakken, om at det lå en til der? Jaja pakke to får vente til mandag igjen (om ikke et under skjer og jeg er bedre i morgen)

Min bpa trillet meg i rullestolen bort på senteret slik at jeg fikk hentet den første pakken, handlet litt mat og kjøpt ørepropper til lyd marerittet i morgen.

Pakken var rund og lang og det var uten tvil tegningen jeg har kjøpt, jeg ville mest av alt rive den opp der og da, men fant tålmodigheten og ventet til jeg kom hjem. Jeg legger ut bilder av tegningen i morgen, men dette var det som falt ut av røret?

jente på 10 siktet for uaktsomt drap

Jeg leste hele artikkelen, og selv om det er kjempe tragisk med en liten baby som dør, tror jeg vi må spørre oss selv om en jente på 10 år forstår konseptet av uaktsomt drap. Eller kanskje ikke vi, men folk i usa.

For å dømme et lite barn til å ha drept noen, uten å mene og drepe det er litt vel strengt. Denne hendelsen kommer nok til å sitte med jenta i resten av hennes liv uansett. Om statene absolutt må gi noen ansvar ville jeg ha lagt det på moren til tiåringen, som var den som satt barnevakt for babyen, som hadde ansvaret for begge barna og lot medisinene babyen skal ha blitt kvalt på ligge tilgjengelig for 10 åringen.

hater konfrontasjoner

Er det noe jeg hater så er det konfrontasjoner, men noen ganger er det ikke til å unngå. Jeg har mest lyst til å krype sammen i ett hjørne og gråte og la verden gå uten meg i dag, men samme hvor sliten jeg er så må jeg holde meg oppe.

Jeg får bpa i dag, eller jeg skulle ha hatt bpa på besøk 12.00, og her kommer problemet. At noen er 10-20 minutter forsinket en gang er ikke noe problem, men hva gjør man når det blir normalen? Jeg har bare 3 ½ time hjelp i uka og ikke tro at 20 minutter forsinket betyr 20 minutter lengere.

Så selv om jeg allerede er utmattet ser jeg ikke noe annet valg enn å ta det opp med henne i dag, når hun tilslutt dukker opp. Er det mye trafikk får hun dra før eller gjøre om tiden.

nytt facebook virus

Rema 1000 gir ikke bort gavekort på 500 kroner til alle som skriver takk rema i kommentarfeltet.

Det er greit at man blir nysgjerrig og klikker på slike linker, men om du kommer til en siden som skal være en norsk matbutikk og at de ikke klarer å skrive norsk, da burde det gå opp ett varsel. Jeg er ganske sikker på at rema 1000 klarer å skrive æ,ø,å ganske greit.

Men om du nå er så uheldig at du faller i en av disse fellene, for det kan faktisk skje den beste. Rydd opp etter deg. Gå på tidslinjen din og slett alle spor etter viruset slik at du ikke sprer det videre. Har du lagt inn som app så gå inn og slett den og fjern alle tillatelsene den har fått.

Man kan faktisk ta litt ansvar selv?

kvinne dømt til 7 mnd fengsel for falsk voldtektsanmeldelse

Kvinnen som møtte en mann ute på byen og hadde en hygge stund, ble plutselig redd for hva samboeren hennes ville si. Hun fant på en historie som beskrev et brutalt overgrep, og to dager senere anmeldte hun det til politiet. Hun kunne også levere klær som var revet opp til politiet.

Mannen hun anklaget ble holdt i varetekt i 1 ½ døgn og mistet jobben sin som følge av anklagelsene.

Når kvinnen tilfeldigvis møtte mannen på byen senere innrømmet hun ovenfor han at det var falsk anklagelse og hun har senere innrømmet dette for politiet også.

Saken har hvert anket til høyesterett, men de aviste anken og dommen blir stående. 90 dager av dommen er gjort betinget.

Er det en ting jeg hater nesten like mye som voldtektsmenn, er det kvinner som lyver om voldtekter. De gjør det så ekstremt vanskelig for de som virkelig har blitt voldtatt å få hjelp, forståelse og rettferdighet. En voldtektsanmeldelse er ikke som en angre pille, har du gjort noe du angrer på må du lære deg å bære konsekvensene, ikke legge de over på andre og ødelegge dems liv.