mislykket bringebær pai

det er vel egentlig ikke Så mye å si om saken, paien ble mer en suppe en pai og deigen var ikke ordentlig stekt. Tror ikke ovnen min liker paier, ikke klarer den å steke ferdig paier heller, enten blir de rå eller svidd. men min varme bringebærsuppe ble god da, litt magesmerter grunnet pai deigen, men kan bare skylde på meg selv som spiste det.

 

bombetrussel i oslo

Vi har hvert med på det før, og det er sjeldent det er noe i det, men etter i fjor ser vel alle litt mer alvorlig på bombetrusler. Det er uten for den amerikanske ambassaden at det er observert ett objekt under en bil. Både området rundt ambassaden og slottet har blitt evakuert.

Nå er det bare å sitte å klikke oppdater og oppdater på nettavisene for å få med seg hva som skjer, alle aviser føller med så bare å velge en.

norway cup mandag 30.07.12

Første spørsmål blir vel om det er slik jeg husker det, og hovedsakelig ja. Selv om Norway cup ikke er like stort som det var den gang jeg spilte fotball, ser jeg at det er på vei oppover igjen. Mesteparten var som de første årene jeg var der. mange boder som har fotball konkurranser som er gratis å delta på og hvor du kan vinne premier, helt ærlig mye mer enn det var den gang.

Tivoliet er tilbake og det var litt stilig å se på paris hjulet i bak runden, den store Mot ballongen var borte, men de hadde en stand med noen leker.  Mens laget til kusina mi varmet opp gikk jeg og fetteren min en liten runde å tittet, vi rakk ikke å se så mye og heller ikke å prøve noe, men vi fikk i hvert fall smake på stemningen.

Vi gikk forbi boder, noen forsto man at var der, andre passet ikke helt inn, hvis ikke du ser på det faktumet at det er mange ungdommer der da.

Bama var et av de sunne alternativene og dnb det økonomiske, nyheter ble godt dekket av både tv2 og dagbladet som hadde egne stander. Ellers var peppes pizza, coop, diplomis stander du så litt rart på. Chill out teltet gikk vi rett inn og rett ut, her var det ikke mye avslapping (om du ikke liker filmer med ekstrem høy lyd da) men virket som et fint ungdomstelt med datamaskiner, ipad og film muligheter.

Rundt om kring sto det boder som solgte, ikke fullt så sunne forfriskninger og potetgull.

Kampen startet 20 minutter før det vi hadde blitt fortalt så vi fikk ikke med oss kampen, men det var en spennende kamp og Lambertseter jenter 11 år vant 1-0. tok mange bilder av kampen men ingen av dem vil bli lagt ut her da jeg hadde måtte fått tillatelse fra jentene + minst en forelder hver. Så dere får nøye dere av et bilde av meg, tatt av meg.

På vei tilbake til bilen møtte vi på to hjortedyr, jentene løp vilt etter dem og som jeg konkluderte med, den beste måten å få se hjort på er nok ikke å rope på den.

fullt mulig det blir flere kamper på meg denne uka…

ekebergsletta

Til min store skrekk ser jeg nå at jeg har lovet å gjøre noe jeg aldri trodde jeg kom til å gjøre igjen, jeg skal på Ekeberg sletta under Norway cup.

Jeg har en kusine på 11 som skal spille kamp, og som jeg sa kunne jeg ikke komme å se på den klokka 10.30 da hadde jeg ikke stått opp enda, men jeg skulle komme til den klokka 7.

Ikke helt sikker på om jeg skal dra ned litt før og titte, eller bare møte opp til kampen. Uansett kommer det til å være så mange mennesker rundt meg at jeg kommer til å slite i morgen. ( jeg må alltid betale for deg dagen etterpå)

Hater å måtte være ansvarsfull

Jeg har lyst å leke 6 åring og skrike og sparke med bena, jeg vill ikke, jeg vill ikke, men det er ikke å komme bort i fra at det er leggetid. Selvfølgelig er jeg voksen og kan ta avgjørelser om når jeg skal legge meg selv, men om jeg ikke tar sovetablettene snart tuller jeg med døgnrytmen min og den er alt annet en naturlig (er ikke egentlig sovemedisiner, men søvnhormoner som forteller kroppen min at jeg skal sove)

Egentlig vil jeg spille Sims 3, skyrim, strikke og se på tv serie?

Hater å måtte være ansvarsfull

familiemiddag

Det startet med en, og så ble det to og tre og før du vet ordet av det har du en full familiemiddag. Jeg er bare glad det ikke er hos meg fordi da kan jeg komme til maten og flykte når den er ferdig.

På menyen i dag står det rød fisk, jeg tror det er ørret, men jeg kan huske feil og at det var laks. Besteforeldre og tanter og kusiner og fettere og onkler kommer. Det ble plutselig mange som sagt, men jo flere jo bedre / har jeg hørt)

Slik er det når familien samler seg etter at alle kommer hjem fra ferie