sims 3 zero legacy 30.06.12

Jocelyn Flyttet tilslutt ut, hun rakk å bli gammel og å samle inn mange LH poeng.  Hus skulle egentlig flytte ut sammen med Lisa, men siden jeg har en del å utforske med en topp magiker ble hun boende litt lengre.

Lisa dro på borte turne og ble forfremmet til lv 10 magician, med dette oppfylte hun livs ønsket sitt. Venus er nå gravid for tredde og siste gang, hun ville egentlig ikke ha flere barn, men Otto maste til hun ga seg. Nå venter de spent alle 5.

Poeng: 18
gen:3
paint:6
lh:5
lw:4
money: –

jocelyn forlater huset….

starten på en sangkarriere?

kusina mi halvveis til 50

Da var familie samlet og skilt igjen, kaker spist og gaver åpnet.  Ting går fort i vår familie, men dette selskapet har vart lenge i forhold til hva vi pleier, nesten 3 timer?

Har nok hjulpet at bestefar ,jeg og onkelen min har fortalt historier om ville dyr, barna hørte på. Jeg satt å strikket mens vi pratet. Ble det lite energi var det bare å fylle opp igjen med litt mer kake. Håper kusina mi føler hun har hatt en fin feiring, hun blir 25 på tirsdag.

spenningen rundt lydkaos

Kanskje det bare er meg, men jeg ser for meg et stort lydkaos i Oslo i dag. Det er mye som skjer og egentlig synes jeg det er ganske fint, det jeg ikke helt forstår er plasseringen av to av eventene.
vg lista topp 20 og katie meula på festningen.

Jeg har aldri testet ut lyd fra disse stedene før, men jeg kan forestille meg litt kaos med to store konserter så nært. Mest bekymret er jeg for katie sin konsert, om hun klarer å overdøve lydene fra senen nedenfor henne. Eller om lydene fra rådhusplassen kommer til å ødelegge.

Jeg har hvert på eventer på begge steder og vet at lyden ofte strekker seg lengre enn oppmålt område. Selvfølgelig har jeg også hvert på festivaler med mange konserter og vet at det er mulig å organisere om man tenker på volum, retningen på senen og andre detaljer. Men jeg kan ikke forestille meg topp 20 dempet, og selv om senen vil stå med ryggen til, er jeg redd for at de ikke har planlagt dette sammen.

Jeg har veldig lyst til å dra ned å sette meg i mellom og finne ut av disse tingene, men har ikke krefter nok. Jeg holder fortsatt på å komme meg etter forrige helg, men jeg håper noen har hatt samme tanke som meg og drar ned å vurderer dette, og kanskje skriver om det i avisen i morgen. For det er spennende å se om det går, og om det ikke går må man jo lære av det.

hvilken konsert?

I dag er dagen man virkelig må spørre seg selv om hvilken konsert man vil gå på.

På rådhusplassen blir det fullt liv med mange artister på det årlige topp 20 showet.

På Holmenkollen stiller Rhianna opp med et show prega av Egypt ( skal man tro avisene rett)

På festningen,  ved karpedammen synger Katie Melua

Og enda flere artister rundt om på klubber i sentrum.

Selv tror jeg at jeg lager min egen konsert på Sims 3 og holder meg hjemme, kos dere.