nok en angstfull natt

da var nok en angstfull natt over. selv om angsten var der varden ikke like ille som natta før. første gangen jeg bråvåknet husket jeg drømmen jeg hadde hatt og det siste jeg tenkte før drømmen dro meg tilbake til virkeligheten. minner er ikke alltid like bra.

jeg behøvde ikke å slå på lys eller gjøre noen andre forandringer før jeg sov videre, men tok en runde å så til kattene fordi jeg følte for det. Luna sov på badet og Sirius i godstolen inni lesekroken min. dessverre fortsatte natta med mareritt og smerter.  merkelig hvordan man kan gjenoppleve alt fælt i drømme. men drømmene var hovedsaklig basert på smerter denne gangen, vet ikke om de var virkelige eller bare minner. virket ekte på meg i hvert fall

sims 3 zero legacy 29.04.12

Willard er død 🙁 han døde ved spisebordet grunnet alderdom, han oppnådde 162 lhp i livet sitt.

Lisa har blitt voksen og startet på sin karriere som magiker, her er bilde av hennes første opptreden på senen.

både lillebror og mamma var i publikum og heiet på henne.

poeng:

gen: 2
paint: 3
lh:1
lw:2
penger: –

sum:  8

bytur i sola

i dag ble det dagen jeg har gruet meg til, dagen hvor jeg begynte å spise mat igjen. Jeg og mamma pratet litt om det i går og hun anbefalte meg å dra ned på peppes å spise salaten min som første måltid. ikke var det bare lett mat, men også favoritt maten min.

så da støttekontakten min kom spurte jeg om det var greit om vi dro ned i byen, og det var det. jeg tok henne med en rask tur innom outland på østbanehallen før vi gikk å spiste. utenfor outland satt det masse med folk å spilte og jeg følte for å skli rett inn.

det v ar nok ikke helt peppes sin dag i dag, de har byttet ut kyllingen og jeg var mildt sagt ikke imponert. syntes litt synd på dem da jeg overhørte dem fortelle en annen kunde at tappekranen dems var i stykker, ingen øl på kundene. 

jeg spiste ikke mye, og kjente det jeg spiste. men etter en liten stund gikk smertene over og prosjektet var vellykket, jeg kan spise mat igjen.

siden det var så fint vær bestemte vi oss for å gå litt, det var nok ikke så veldig tilfeldig at vi plutselig var på den andre outland butikken, jeg måtte selvfølgelig inn å titte der også.

så gikk vi mot festningen og ned til aker brygge, her satt vi i sola litt og så på båter før vi dro hjem igjen.

store temaet på brygga var om jeg skulle kjøpe is eller ikke, endte med at jeg ikke turte det. tok drosjen hjem til mamma og hoppet av der. hadde en veldig koselig tur.

fru nysgjerrigper

jeg var på vei hjem fra mamma da jeg passerte en grønn flekk med noen blomster på. midt ute på denne plenen sto ynglingsblomsten min og jeg fikk så veldig lyst til å ta bilder av den. Lille meg spaserte rett over plenen, la meg ned og knipset bilder med telefonen, fullt klar over den eldre dama på en av verandaene som stirret intenst på meg. jeg hadde på musikk så om hun prøvde å si noe, hørte jeg det ikke. men for “høfligheten” sin skyld slo jeg av musikken, reiste meg og spurte om det var noe hun lurte på.

hun sa nei, så jeg begynte å gå, da mumlet hun noe jeg ikke klarte å høre. jeg snudde meg for se hva hun ville si og hun så forskrekket ut. tok bare bilder av en blomst sa jeg mens hun mumlet videre.

hun likte nok ikke å bli satt på plass på den måten, men så liker ikke jeg når folk direkte stirrer på meg uten grunn heller. fikk bildene mine da.

pointshop

i går tok jeg farvel med pointshop. ikke det at jeg har brukt siden de siste årene, men jeg følte jeg kunne hente ut premiene mine mens poengene enda var verdt noe. det ble et gavekort fra gavekort torget på 300 kr. jeg ble sittende igjen med 20.000 poeng og siden jeg ikke ønsket godteri eller kondomer ble det til at jeg tømte kontoen på skrapelodd. 

nå spilte jeg ikke for å vinne, men jeg la allikevel merke til den dårlige vinne oddsen på det dyreste skrapeloddet. hver gang det dukket opp en ny spiller ønsket jeg dem stille lykke til og håpet jeg hadde spilt igjennom nok lodd til at de kunne vinne, men nei. jeg valgte det dyreste loddet fordi da ble det mindre innkjøp på meg. skulle jeg ha betalt 10 p pr lodd hadde jeg sittet oppe hele natta. de dyreste kostet 25p so dere kan forestille dere hvor mange lodd jeg skrapte.

jeg vant små premier hele tiden, men de var bare tull. jeg satt heletiden å håpet på at jeg ikke skulle vinne 10 000, for da hadde jeg hvert tilbake der jeg startet. en mill hadde ikke skadet, da kunne jeg ha tatt ut flere premier, men jeg hadde ikke tro på den gevinsten.

hvorfor bruke timer på å tømme poengene? jo for da faller jeg ikke like fort tilbake igjen. så fort jeg har fått gavekortet mitt skal jeg se om jeg får stengt kontoen der.

en angstfull natt

jeg har sovet i natt, vel i hvert fall delvis av natta. for selv om jeg la meg fornøyd ved 20 tiden, og trodde jeg nå hadde klart å snu døgnet igjen, skulle natten by på skumle overraskelser.  hva vet jeg ikke.

jeg hadde ikke fått med meg at jeg hadde sovnet, og i hvert fall ikke at jeg hadde våknet igjen. jeg lå plutselig i senga med kjempe angst. jeg prøvde å finne en logisk forklaring på panikken, og etter å ha sett på klokka kommet frem til at jeg må ha sovnet, og en lyd må ha vekket meg. størst sannsynlighet fra en av naboene, klokka var bare 22.30.

selv om jeg med disse kunnskapene skulle kunne roe meg ned, hjalp det ikke. panikken var på topp og jeg gikk igjennom leiligheten og slo på alle lysene. dette hjalp ikke mye, så jeg sto igjen med to valg, den kjemiske og den levende. 

etter rask vurdering kom jeg frem til at angst nivået ikke var på stesolid stadiet,  jeg likker ikke å ta dem om jeg kan slippe, så jeg valgte den levende metoden og ropte på Sirius. jeg bare delvis ropte og delvis pratet litt høyt, jeg ville ikke vekke naboene om de hadde lagt seg. men Sirius hørte meg og jeg kjente angstnivået synke når jeg hørte han gikk under senga. og plutselig var han inntil meg.

det var ikke den vanlige surre rundt før jeg finner den perfekte liggeplassen, han kom rett opp og rett bort til meg. la seg så tett inntil meg som han klarte og ga meg et slikk på hånda. tror han følte panikken min. her lå han helt til jeg hadde roet meg ned nok til at jeg kunne lukke øynene. da flyttet han seg over på andre siden av senga og holdt vakt der resten av natta.

jeg skulle ønske jeg kunne si at jeg sov trygt og godt resten av natta, men det hadde hvert en løgn. jeg våknet ofte med angst, men ingen så ille som på starten. klokken 04.00 begynte det å bli lyst utenfor og jeg gikk nok en gang igjennom leiligheten, men slo avlysene denne gangen.

Sirius lå å sov i fotenden av senga mi.

utspekulerte vektere

aftenposten.no skriver om utspekulerte vektere i Bergens området. de tar opp to saker hvor vekterne nesten har lurt folk til bøter, begge sakene de tar opp har resultert i annullering av boten.

en eldre kvinne på krykker hadde bedt om hjelp da billettautomaten ikke virket, vekterne hadde forklart at hun da måtte over på den andre siden å kjøpe billett der. dette så kvinnen på som umulig med krykkene sine og forklarte dette. vekterne kunne ikke hjelpe henne noe mer og kvinnen gikk oppgitt på banen, bare for å få bot av de samme vekterne.

hun ringte gråtende til bybanen og klagde på boten.

den andre saken var litt mer uklar, men det virker som om det var rysta vitner som ringte inn å klaget for denne mannen. hva som var historien får vi nok aldri vite.

securitas nekter for at vekterne dems har gjort noe galt. som han sier til den siste saken, vekteren sin rapport forteller en annen historie enn den vitnene forteller. 

å starte en hamstring

det er ingenting som så effektivt får folk til å hamstre, som at avisene går ut og advarer mot det. 

Det er sikkert en genial gratis reklame kampanje for bryggeriene, men kanskje ikke så genialt for den vanlige butikkhandler.

kanskje det neste store blir å selge brus på finn.no, for alkohol får du ikke selge der. jeg tror ikke det føles godt å sitte på et lager med varer, mens andre sliter med å få tak i det. men nå har ikke deling hvert en av menneskenes store egenskaper heller…