mørk kveld

da er jeg på vei til sengs, men denne kvelden får jeg møte i total mørke. for de fleste ville det kansje ha hvert en fordel å ha lagt seg når earthour begynner, men mørkeredselen min gjør det umulig å sove uten lys på, så jeg får ligge i senga med lommelykt og spille ds 😉

Vente tid over

etter måneder med frustrasjon, spenning og irritasjaon har svaret på min bpa (brukerstyrt personlig assistent) endelig kommet. jeg var mildt sagt overasket da det sto at jeg var invilget tjenesten og skulle få 3 timer og 30 minutter hver uke. mamma har alltid sagt at bpa er umulig å få, så tror vi begge er positivt overasket.

men ikke bare kom dette svaret, men bankkortet mitt også. jeg har hvert en uke uten bank kort og det har hvert mildt sagt frustrerende. 

men å åpne postkassa i går var en stor glede, nå er bare time til vidre behandlig som jeg må vente på.

jeg vant….

…. jeg fikk en mail fra lush om at vinnerne av påskeegg jakten var blitt kåret. egentlig pleier jeg ikke å åpne slike meldinger fordi jeg ser på dem som masseutsendelse til alle som deltar, og regner med å få en direkte mail om jeg har vunnet. men siden denne konkuransen var så liten tenkte jeg at jeg skulle se hvem vinnerne var. og der sto det gratulerer du har vunnet, premien venter på deg i butikken…

glad for at jeg åpnet mailen, nå var det bare å finne en måte å komme seg ned til byen igjen…

lurer på hva jeg har vunnet….

tøffe, tøffe, tøffe, tøffe, tøffe pus

Det sjarmerer meg like mye hver gang Luna tar et skritt nærmere å være en 100% trygg katt. selv om jeg nå ser på henne som trygg og kjælen viser hun fortsatt skritt mot å bli tryggere og tryggere. de små redslene som jeg ser på som normale forsvinner sakte men sikkert og hun tar nok et skritt mot å bli den kosekatten hun egentlig er.

i går gjorde hun to store skritt, begge to overrasket meg like mye siden jeg hadde aldri forventet det av henne.

første var når jeg sto opp på morgningen, jeg satt med bena utenfor sengekanten, men siden jeg bare er 158 lang så rekker jeg ikke helt ned med føttene ( om jeg ikke setter meg helt på kanten da) når jeg sitter slik å prøver å finne ut om jeg er for svimmel til å stå opp eller ikke pleier alltid sirius å komme og kose med føttene mine, men luna er livredd føtter, de tråkker på henne…. men i går var det hun og ikke sirius som kom og markerte føttene mine som sine, vel og merke skvetten og litt usikker, men hun turte.

senere på dagen hilste hun på hjemmehjelpen min, de som kjenner Luna ville nok ha sagt at griser ville fly før dette skjedde, jeg bare måpte…

men langt har man kommet fra den lille pelsdotten som lå over senga å så på meg å sirius kose mens hun pep av misunnelse, men ikke turte å komme ned. hun er å blir en tøffing.

(redigert 30.09.16)

veranda kos

da var det den tiden i uka igjen( det har blitt gjort om til ukentlig) at jeg får besøk av en snill person som vasker gulvet mitt og skifter på senga. 
siden jeg er så redd lyden av støvsugeren ( den kan gi meg anfall) flykter jeg ut på verandan.

det er ikke like varmt som det har hvert + at sola ikke har truffet verandan enda, så jeg sitter pakket inn i et teppe,min ynglings varmeskilde har bestemt seg for å være inne å passe på denne nye dama i huset. han er en ekte vaktkatt.

jeg har tatt med meg den nye laptopen ut og sitter her å koser mer,ingen grunn til å begrave seg inne på et mørkt rom når man kan ta med underholdningen ut… 

mini bytur

jeg kjedet meg og fant ut at jeg hadde 35 kr i lommeboka, hvorfor ikke ta en taxi ned til byen. 

uten tillgang til pengene mine var det lite jeg kunne finne på, men jeg tok en rask tur innom mamma som hadde tatt ut litt penger til meg, og min eneste kjøpeplan var gamestop hvor jeg hadde gavekort.

jeg pleier å handle på gamestop i byporten, så jeg la ruten dit, men da jeg paserte lush måtte jeg bare ta en tur innom. eggejakt, brus og godteri – hvem sier man ikke kan ha det morro i byen om man ikke har penger. brukte mesteparten av tiden min her. på gamestop kjøpte jeg 2000 simpoints.

jeg var selvfølgelig dårlig før jegdroned til byen,og det tok meg ikke lang tid å finne ut at jeg var dårligere enn jeg trodde. det var som om jeg sto i flammer… min lille hodepine gikk over til svetting, svie i øynene, brenning i nese og ører, halsen er en historie for seg selv.

mamma var mildt sagt oppgitt over meg og ga meg streng beskjed om å dra rett hjem til senga, så her sitter jeg nå.

 

frokost

jeg hadde nystekt baguett og chillisuppe til frokost i dag . kanskje ikke det folk forbinder med frokost, men styrken fra chilisuppa holder forhåpentligvis forkjølelsen og halssmertene borte resten av dagen.

 

desperat ønske om å slippe jobb

jeg vet virkelig ikke hva som har gått igjennom hodet til 56-åringen fra østerike som saget av seg den ene foten for å slippe å arbeide.

mannen som hadde hvert arbeidsledig over lang tid fikk besked fra sitt lokale arbeidskontor at han nå måtte ta i mot en av jobbene de foreslo, hvis ikke ville de kutte trygden hans. Mannen som mente at disse jobbene ikke passet han klaget ,og skulle møte til en helsesjekk for å vise at han var for syk.

for å sikkre seg om at han var for syk tok mannen sagen og saget av seg foten sin, så kastet han den inn i vedovnen for å se den brenne lenge nok til at den ikke kunne sys på igjen. først da kravlet han seg ut i garasjen og ringte nødnummeret. han blødde nesten i hjel mens han ventet på hjelp.

som mannen hadde planlagt var foten for skadet av flammene til å kunne festes på igjen, men han hadde glemt en viktig ting, man trenger ikke en fot for å kunne jobbe. arbeidskontoret sier de skal se ann saken når mannen kommer ut av sykehuset, men at en manglende fot ikke er grunn nok til å slippe arbeid. 

hvis mannen skal slippe unna på noe må det vel være hans mentale tillstand, du må være ganske desperat for å sage av din egen fot.

artikler som forsvinner

her sitter jeg og skal skrive et godt innlegg om blogg.no sine angrepsproblemer og hackere sin måte å protestere på når det kommer opp ting de ikke liker om en side. men for å få til dette på riktig måte trengte jeg artikkelen jeg leste i går om thinspiration og hvordan blogg.no ikke forbød dette.

jeg har selv ikke noen meninger om den saken, siden jeg ikke har satt meg godt nok inn i det. men det virket som en for stor tilfeldighet at jeg leste en nyhetsartikkel hvor blogg.no fikk kritikk og så kom angrepet.

men samme hvor mye jeg leter i dag, klarer jeg ikke å finne artikkelen igjen. jeg har manuelt lett igjennom og brukt søkemotorene på alle tre avisene jeg leser, men artikkelen er og blir sporløst borte.

dette er langt fra første gang jeg ser sammenhenger mellom artikkler og vil skrive om det, men orginalene er og blir borte. kanskje er de slettet fordi flere enn meg så sammenheng, eller kanskje fordi avisene angrer, ikke vet jeg men jeg hater å ikke finne det jeg søker etter.