tv serie: raising hope

siden jeg plutselig gikk tom for tv serier å se på, tenkte jeg det var på tide å prøve ut noen nye. jeg valgte fra flere sjangere, av komedie satset jeg på raising hope…

serien handler om en ung mann som har sex med en tilfeldig jente etter å tilsynelatende ha reddet henne fra en farlig situasjon. morgningen etterpå finner han ut at hun er etterlyst av politiet for drap.
den unge mannen bor hjemme sammen med sin senile bestemor, mor, far og fetter. dette er en dysfunksjonell familie, for å si det mildt.
8 mnd etter deres første møte blir den unge mannen bedt om å komme til fengselet, her finner han ut at kvinnen er gravid. plutselig sitter han med en baby han ikke aner hvordan han skal ta seg av, hjemme hos en familie som ikke ønsker barnet velkommen.

jeg vet humor serier skal ta ting litt ut på kanten, men jeg synes de burde holde seg innenfor rimelighetens grenser, nå så jeg bare første episode, om jeg klarte å se hele… det var en del store fakta hull som slet veldig på meg. karakterene var så til de grader overdrevent at man nesten skulle tro det var en parodi på komiserie sjangeren, men tror ikke det.

dette er ikke første og kommer sikkert ikke til å bli siste gang jeg ikke forstår meg på amerikansk humor, men hva skal jeg si. hvilken stat i USA henretter deg 14 mnd etter at du ble arrestert for første gang, og hvilken stat tillater en mor på dødscelle å ha ungen sin der i 6 mnd?

jeg likte ikke serien, og kommer ikke til å se noe mer av den…

film: hostel lll

liker du filmer hvor folk blir kuttet opp og torturert på de verst tenkelige måter? liker du å se kroppsdeler falle av og blod sprute? er du fan av de forrige hostel filmene? hvis ja, hold deg til dem…

dette er en film hvor folk blir lurt i feller og kuttet opp, dessverre står det alltid noen akkurat i veien til at du kan se hva de gjør. du får lett inntrykket, men til å være oppfølger av de to forrige hostel filmene er ikke inntrykk nok. all døden er pakket inn i et spill du aldri helt får med deg, hvor folk vedder på ting.

det er åpenbart fra starten av hvem som er den snille og uskyldige som skal overleve og bli den nye massemorderen, derimot var det ikke så åpenbart hvem som sto bak det hele før mot slutten…

glad jeg ikke brukte penger på filmen, for det var den ikke verdt.

 

Forventningsfullt blikk

Vi sitter foran datan og koser oss, plutselig reiser hun seg opp og begynner å ta av seg klærne. Spent sitter jeg å ser på, dette kan bety tre ting, bare en av dem er god for meg.

Kanskje skifter hun klær, hun skal ut en tur og merkelig nok forandrer hun alltid klærne sine først. Jeg liker ikke når hun går ut, jeg liker å ha kontroll over familien min og hvor de er. Når hun går ut forlater hun meg også her inne, hva kan være så spennende på den andre siden av døra? Spennende nok til å gå fra meg! Har prøvd å se, men da blir hun irritert.

Kanskje hun skal inn i vannet. Inne på det minste og varmeste rommet vårt pleier hun å gå inn. Noen ganger kommer det vann ut av veggen og hun står inni det. Hun har prøvd å putte meg inni det også, det likte jeg ikke. Vann er til for å drikkes, og dette er den eneste fordelen med at hun går inn i vannet. Etterpå er vann rundt omkring på gulvet og jeg kan gå rundt å smake på det, da ler hun av meg.

Plutselig ser hun opp og møter blikket mitt, hun lyser opp med smilet sitt og sier at jeg har helt rett, hun er på vei til sengs og der blir det en armkrok for meg å ligge i. For ingen ting er bedre enn å ligge inntil henne, og det tror jeg hun vet.

Sirius dotten

(redigert 27.09.16)