godt nytt år

ønsker alle gamle og nye lesere ett godt nytt år.

2012 blir ett spennende år for de som tror på spådommer, for dette er året da Maya indianerne sin kalender slutter og i følge mange, er året verden kommer til å gå under. 

i følge filmen 2012 ved hjelp av jordskjelv og flombølger…

men man kan vel ha det fint til verden går under, og om den ikke gjør det så har man ikke noe å angre på. 

( jeg er veldig glad i domedags profetier, selv om jeg ikke tror på dem)

skulle verden sjokerende nok gå under får vi holde sammen for å overleve, for kun den som kan tilpasse seg kan overleve.

 

planer for nyttårsaften

da er den her, siste dagen i ett langt år. og som alle andre år så skal dagen feires på tradisjonelt vis.

først samles familie og venner hos mamma for middag. etter som vi med årene har blitt så mange til denne nyttårsmiddagen har de begynnt å bestille inn mat i steden for å lage den. 
middagen blir etterfulgt av skattejakt for barna, denne består av mange spørsmål og ved å klare disse spørsmålene får man ledetråder til hvor skatten er gjemt. skatten har en liten gave til alle som er på middagen. under denne leken er stemningen ganske høy.

etter at vi er ferdig med middag og leker tar jeg med meg kusina mi og linn ned til meg. her har vi en tradisjon om å spille inn det nye året (selv om vi bokstavlitalt ikke gjør det). en av vennene jeg pleier å invitere har jeg ikke med i år grunnet at jeg er så sliten, har litt dårlig samvittighet for dette. men en annen venn av meg kommer i stedet så vi blir 4. ikke sikker på hva vi kommer til å spille, men vi pleier å ende opp på settlers og robborally.

rett før 12 pleier mamma og tanta mi å komme ned til meg, da går vi ut på verandan med stjerneskudd og ser på fyverkeriet andre har kastet bort penger på.

når de voksne har gått avslutter vi spillingen når vi ikke orker å holde øynene oppe lengere.

nytt år, gamle sorger

jeg skulle ønske jeg var naiv nok til å tro at ett nytt år ville føre med seg mange forandringer og forbredelser, men dessverre er det egentlig bare en dag til i rekken av mange.

selvfølgelig ser jeg håp for det nye året, jeg får besøk av noen i bydelen som skal hjem til meg for å se mitt behov for brukerstyrt personlig assistent. jeg har ingen tro på at jeg får det, men det er en sier i seg selv å komme så langt i søke prossessen.
jeg har også en ny innleggelse på rikshospitalet den 23 januar. da får jeg svaret på de første testene jeg tok og de tar flere tester (håper det blir de siste)

 jeg har ingen forsetter for det nye året, jeg har rett og slett ikke krefter til det. pratet med mamma om det og hun mente at nyttårsforsettet mitt måtte være å bli bra. da måtte jeg påpeke at det er forskjell på nyttårs forsett og nyttårs ønske. for det er bare å innse, det er ikke mer jeg kan gjøre alene for å bli bra. jeg gjør allerede mer enn jeg burde til tider.

men man kommer til et punkt i livet hvor det bare kan gå en vei, oppover og jeg håper og tror jeg har kommet dit nå. for selv om jeg med skrekk kan forestille meg ting som kan skje, er det grense på hvor mye vondt som kan falle på en person om gangen. og om veien forran meg er bratt og hard skal jeg gå den, for jeg skal få livet mitt tilbake.

spiral knight

det første og antagligvis det siste gratisspillet på steam jeg prøver…

min første tanke når jeg spillte igjennom opplæringen/ introen av spillet var en dårlig zelda kopi. men det viste seg fort at spillet ikke hadde så mye med introen å gjøre når man først kom inn i det store området med alle de andre spillerne.

et onlinespill hvor du er en liten robot som løper rundt å oppdager områder sammen med andre roboter, du kan også gå i gruppe og sloss mot andre roboter ( noe du måtte gjøre for å steam oppgaven). når jeg spillte var det snøball krig av et slag.

jeg forsto ikke så veldig mye av spillet, jeg prøvde meg på noen spill levler, løp litt rundt og undersøkte og var med i en duell. kom frem til at dette var ekstremt kjedelig, da sitter jeg heller å klikker på farmville.

steam “give away”

Steam “gir” bort spill, allt du behøver å gjøre er å klare små oppgaver de kommer med. dessverre er de fleste oppgavene inni spill du må kjøpe eller ha fra før av, men hver dag har de en gratis oppgave alle kan være med på. 

noen ganger er det oppgaver som å bli medlem i grupper eller klare ting i gratis spill. vel gratis å spille, men slike du burde bruke penger på inni spillet. hvis du i disse salgstider klarer å laste ned noe i det hele tatt da.

jeg har vunnet tre kullbiter ( lodd til en trekning i januar)
ett gratis spill  counter-strike source
tre tilbud ett byttet jeg bort ( var oppgave å bytte)

egentlig virker dette helt tullete, men noen kull biter faller da naturlig ned i inboxen når man bruker steam.

i tilleg har de kjempe salg på mange tittler ( har de ikke alltid det?)

besøk

en by tur og besøk

etter byturen min for noen dager siden fikk jeg besøk, det er grunnen til at jeg har hvert så stille de siste dagene ( pluss søvnmønster og nedetid her på blogg.no)

var veldig koselig, vi spillte settlers the card game ( måtte spille det siden vi bare var to, liker orginal settlers bedre) så på tv og han lagde taco til meg.

sirius satte også veldig pris på at det kom litt flere som kunne kose med han, han får aldri nok kos…

end to the story so far ( rett og slett for tungt)

da har jeg kommet til det punktet i min historie hvor jeg rett og slett ikke vet hvordan jeg skal fortelle videre. flach back perioden er over og jeg har lite lyst å hoppe inn i minnene om jeg ikke må.

de første kapitlene i mitt liv er ting jeg har jobbet mye med hos psykologer og å prate med venner, men de neste to årene 14-16 år klarer jeg bare ikke å møte. det er for tungt for meg. det er her historien min går over fra å være tragisk til å være ett helvete.

jeg skriver kanskje om sykdommene mine etter hvert, litt vanskelig å huske på dem i kronologisk rekkefølge.

så avslutter dette midlertidlig med noen sanger som får meg til å tenke på meg…

 

 

 

gavebytting

i dag var jeg i byen og byttet gaver, eller for å si det på en annen måte i dag var jeg i byen å brukte penger og byttet en gave. jeg fikk to lego harry potter år 1-4 til pc så jeg byttet innen av dem på gamestopp. det var ikke noen spill jeg ønsket meg akkurat nå så jeg samlet opp alle gavekortene mine og fikk satt alle pengene mine inn på ett. dette går nok til neste sims spill.

dagens dyreste post var helt klart optikeren, selv om jeg valgte speksavers og ikke brilleland, men hadde allerede bestemt meg for at det var dette julepengenemine skulle gå til. allt som kan hjelpe på hodepine og svimmelhet må taes i bruk.

jeg møtte en venn i byen og han byttet inn en film pakke til 2 spill på platekompaniet, litt misunnelig på de valgene hans, men jeg har ikke ps3 så jeg kan ikke kjøpe med ICO.