pentagram smykke

i dag dro jeg ned til byen for å kjøpe meg ett pentagram smykke. har sett på noen på nett og holdt på å bli gal av lengsel. nede på sangri – la fant jeg ett jeg falt pladask for. den lilla stenen i midten gjør den om fra fin til perfekt.

det er runer skrevet rundt på den, så jeg får lære meg runer for å se hva som står. smykket kostet 275 kr.

 

film: twilight Breaking Dawn – Part 1

når jeg hørte at de hadde delt opp den siste boka i to filmer tenkte jeg at de bare hermet etter harry potter eller/og gjorde det for å dra så mye penger ut av dette som mulig. jeg må dessverre si at jeg ikke har forandret mening.

og ja jeg har lest bøkene og jeg vet det er veldig mye i den siste boka som burde være med. og siden de har hoppet over så mange detaljer i de tidligere filmene trengs det litt forklaringer. men alle disse hendelsene er ikke nok til å lage en fantasy film. det er en dårlig dramafilm om bryllup, forelskelse og graviditet. hovedsaklig handler den om bella sin kamp for babyen sin. men for å skape litt ekstra spenning har man lagt inn noen kamp sener tatt ut av det blå. disse blir bare komiske i sammenheng med resten av filmen.

kort sagt føltes filmen ut som en halv film, handlingen var overfladisk og uten overraskelseselemeter for selv graviditeten så du komme. det var ingen ordentlig historie til å bære filmen. den fremsto som om den var laget bare for å vise frem vampyrene.

det var noen humoristiske sener i filmen, men de fleste krevde at du hadde lest boka og viste enten hva som kom, eller de detaljene som de ikke gadd å ta med før. men humoren var på et lavt nivå. det hjalp heller ikke noe at salen var full av fjortiser som kniste når de hadde intime sener og klappet når de hadde sex. men igjen kanskje dette var høydepunktene i filmen for dem?

jeg anbefaler kun filmen til twilightfan, de vil elske filmen siden den har med mange detaljer fra boka. resten vil nok kanskje sitte igjen og tenke å hva skjer nå?

fanget

jeg er ikke helt sikker på hvordan han gjør det, men jeg legger bare armen på skrivebordet mitt og plutselig er den fanget totalt. han bruker bare en forsiktig smygende bevegelse.

til og med halen snurrer han rundt armen min. kosepusen min

bok: The secret circle ( hele serien) L.j. Smith

jeg velger å skrive om hele serien i ett innlegg fordi det er å trekke det langt å kalle det flere bøker. Historien er så sammen satt at det burde hvert satt sammen i en bok.

jeg hørte på første bok som lydbok, men så kjøpte jeg alle tre bøkene i en samling på to bøker. de selges i pocket med bok 1 og halve bok 2, og andre halvdel av bok 2 og bok 3. så skulle jeg få med meg hele bok 2 måtte jeg kjøpe nr 1 også.

serien handler om Cassie, en jente på 16 år som er på ferie, ikke langt fra hvor bestemoren hennes bor. Moren og bestemoren har ikke møttes siden Cassie ble født og det er litt merkelig at de skulle besøke henne nå. noen dager før de skulle dra dit får moren en telefon og forteller cassie at det er forandringer i planene, bestemoren er ikke så bra og kan ikke bo alene lengre, så de skal flytte inn til henne.

Cassie hater huset, bestemoren og den nye skolen. hun hadde allerede første dag kommet i krangel  med den mest populære gjengen på skolen. en gjeng som både de andre elevene og lærerne frykter. hun blir utstøtt og lengter hjem. det eneste som holder henne oppe er steinen hun fikk av en gutt tidligere på sommeren, en gave for at hun reddet livet hans.

men ting forandrer seg da Cassie møter Diana, lederen av denne gruppen. de blir umiddelbart bestevenner og cassie blir endelig tatt inn i varmen. men det er noe mystisk med denne gruppen hun nå delvis er med i. Sakte men sikkert finner cassie ut at hun er en heks, og vi følger henne igjennom første halvåret mens hun får venner, fiender, vekker opp onde spøkelser og hevner moren sin.

hun prøver å løse mysteriet om hvorfor alle 11 i sirkelen er født i løpet av en måned, og hvorfor så mange av foreldrene deres døde samtidig.  hun går fra å være en sjenert jente til å finne sin egen styrke.

jeg likte denne boka godt.. det var ikke veldig store overraskelser eller plott i boka. det var en vanlig ungdomsbok som tar for seg marerittet med å være tenåring samtidig som man er heks. den handler om å finne styrken sin, kjærlighet, venner og selvfølgelig om samhold. men jeg likte boka mest fordi det var en søt hekse historie. jeg har en liten svakhet for dem.