tusen takk

det som kan virke som en liten tjeneste for noen kan være en stor gave for den andre.

tusen takk for hjelpen med å bytte lyspære og hente adventspynten min i dag. i morgen skal jeg kose meg med å sette opp stjerna og resten av pynten.

jeg kan også nå dusje i lys og ikke måtte ha dusjforhenget åpent å slippe kulda inn.

for meg to store gaver….

pentagram smykke

i dag dro jeg ned til byen for å kjøpe meg ett pentagram smykke. har sett på noen på nett og holdt på å bli gal av lengsel. nede på sangri – la fant jeg ett jeg falt pladask for. den lilla stenen i midten gjør den om fra fin til perfekt.

det er runer skrevet rundt på den, så jeg får lære meg runer for å se hva som står. smykket kostet 275 kr.

ny leieboer

i går fikk jeg innglasert verandaen min, og i dag flyttet det inn en my beboer. en liten due.

den har funnet seg plass immellom innglaseringen og den gamle kanten, helt vindfri og liten og trangt og trygt. den er så søt der de ligger å sover med hodet under vingen sin at jeg lar den få være i fred. kattene kommer ikke til han der han ligger og om han blir skremt senere når de slipper ut er det noe han må takkle da. det er jo kattene som bor her.

men siden det tar litt tid før jeg får opp katteluka har den noen dager med nytt fint hjem.

inn-glasert veranda

i dag våknet jeg 5 minutter før vekkerklokken skulle vekke meg, jeg har god innebygd klokke eller som jeg liker å si, livredd vekkerklokker så jeg våkkner alltid i tide til å slå dem av. (er ikke redd vekkerklokker, men synes det er ubehaglig å våkne til dem)

dagen min startet brått, jeg fikk lagd meg to skiver med mat og satt dem på skrivebordet før jeg gikk ut i leiligheten og bærte inn katte toalett, mat og vann på soverommet. også måtte jeg selvfølgelig finne kattene da.
jeg låste oss inne på soverommet fordi det kom til å komme snekkere som skulle innglasere balkongen min. 

ikke liker kattene at det er fremede folk i leiligheten + at de ville jobbe inn og ut av verandan så døra ville stå oppe, greit å ikke ha to katter å beskymre seg over da. klokken 13.00 var de fardig og jeg lot sirius ta en runde ute å inspisere resultatet før jeg lukket døra for å prøve å holde litt varme inne.

virket som sirius var fornøyd, jeg er i hvertfall det. gleder meg til å innrede det nye “rommet” mitt.

fant 200 kr

om du var på meny, lambertseter i dag og mistet 200 kr er jeg lei for å fortelle deg at disse pengene nå er borte. jeg fant dem ved kaffe avdelingen liggende på gulvet, jeg tittet godt rund meg for å se om ejg så noen som kunne ha mistet dem, men var ikke noen rundt meg. å levere inn en 200 lapp er egentlig ganske dumt og om jeg lot den ligge ville noen andre ta den. men jeg fullgte nøye med for å se om det var noen som gikk rundt å lette etter noe på gulvet.

jeg vet ikke hvorfor jeg fikk så dårlig samvittighet av å ta pengene, men da jeg hadde betalt i kassa ga jeg opp og puttet dem i lommeboken min. først tenkte jeg at jeg kunne bruke dem til å kjøpe julegave med, men det føltes ikke riktig. så jeg gikk opp og kjøpte lodd på kirken sin julemesse. om jeg vinner noe kommer jeg til å ha dårlig samvittighet, men de var veldig glad når jeg ga dem en 200 lapp.

noen ganger har jeg for mye samvittighet

så tenner vi et lys i kveld….

vi tenner det for glede. det står å skinner for seg selv og for oss som er til stede. så tenner vi et lys i kveld vi tenner det for glede.

da har jeg hvert hos tanta og kusina mi å tent adventslys, spist kake og drukket julebrus. å se alle adventsstakene og stjernene som lyste på hjemturen var koselig. så ikke mye på veien opp siden det pøsregnet sidelengs ( sterk vind). så fort jeg får noen til å hjelpe meg med å få ned tingene fra loftet skal jeg også lyse opp leiligheten min.

salg på steam = nye spill

det er høstsalg på steam og jeg kunne ikke la være å titte igjennom for å se om noen av spillene jeg hadde på ønskelisten min var på salg.

til min store glede var alle virtual village spillene på salg, og den enete klagen jeg hadde var at de ikke var i en pakke, så jeg måtte lete opp en etter en. men i det jeg la det ene spillet i handlekurven dukket en pakke opp. denne pakken inneholdt tre virtual village spill og to andre spill og var også på tilbud. 

den kostet 0,2 euro mer enn å kjøpe alle spillene løst ( ca. 1,6 kr) så jeg tenkte hvorfor ikke. så jeg kjøpte meg fem nye spill for 7,49 euro.

virtual villagers – a new home (1)
virtual villagers – the lost children (2)
vitrual villagers – the secret city (3)
fish tycoon
plant tycoon

pakken heter: last day of work – complete pack