god natt og drøm skrekk

det ble ikke n oen skrekkfilmer på meg i natt, jeg tok opp noen som gikk på tv. men utvalget var veldig dårlig der også i år. så la den rette komme inn i går da, så fått med meg litt skrekk…

nå trekker jeg meg mot senga for å sove, kansje jeg får en spennende drøm hvor verden går under i natt. andre skrekk drømmer kan også være inntresagne. jeg drømmer ofte som om jeg ser drømmene mine på kino så de blir ikke mareritt selv om de kan være ganske så forferdelige.

pleier jo å bruke skrekkfilmer for å roe angsten min før jeg legger meg om jeg sover dårlig. rett og slett fordi skrekkfilmene ikke kommer i nærheten av drømmene mine. mamma sier jeg drømmer så voldsomme drømmer, beskrev en til henne en gang…

men skal man ha en natt med skrekk drømmer må dette være natta…

sov godt 😉

samhain

det ble en kort samhain feiring på meg i dag

de fleste sabbatene feirer jeg ikke fordi jeg ikke har krefter nok, men denne er ganske spessiell for meg siden det var den første. jeg har ikke gått glipp av den ett eneste år.

men selv om Sirius kom løpende og holdt meg med selskap nesten hele tiden, tok det for mye energi å holde sirkelen oppe. jeg spiste, lå å koste med sirius en stund, ba om energi til å kjempe sykdommen og la tarot før jeg lukket sirkelen igjen.

dette var foresten den beste tarot lesningen jeg har hatt. denne gangen spurte jeg direkte om sykdommen og selv om det blir en hard personlig kamp virker det som om det værste er over.  på nåtid fikk jeg 10 of swords det værste kortet i bunken. men på fremtid fikk jeg blant annet kortset som står for helbredelse.

jeg la en wicce`s cross ( 20 kort)

godte rydding

da har jeg fått tømt skapet mitt for godteri…

mamma ringte å vekket meg med spørsmål om jeg var klar for besøk, jeg klarte å stå opp fort og lete igjennom skapene etter godteri jeg hadde. jeg valgte bevist å ikke kjøpe inn ekstra siden jeg hadde så mye i skapet fra før.

jeg tenker selvfølgelig jeg skal være snill, så jeg sorterer godteriet inn i to like poser. vil ikke ha søsken krangel over at ting ikke blir likt. til min store overaskelse kom det tre barn på døra mi, og ikke to som jeg hadde forventet.

valget sto da pluttselig mellom å sortere om posene, eller gi barna de posene jeg hadde lagd, og den tredde resten av godteriet som ikke gikk ann å dele i to. jeg valgte det siste. og selv om det ikke var like mye, så var det en del godteri til siste man også da.

selv var jeg kledd ut som piplup når de ringte på

beholdt liksågodt drakten på mens jeg tusllet i butikken også, det var mange barn der ute å tigget godterier. denne tradisjonen blir mer og mer aktiv.

gamle bilder av meg i piplup kostymet, tok ingen i dag

stooor kos

Sirius er en kosekatt og ofte kan det bli litt mye av det gode… han setter seg oppå bøker og forran skjermer, rett og slett oppfører seg som katter flest.

siden jeg ikke er noe glad i å avise kattene mine, siden jeg foretrekker at de kommer til meg for kos enn at jeg skal jakte på dem hele tiden. har jeg hatt litt problemer med sirius til tider. jeg klarte å skape en vane med at om han ble for impåsliten, ble jeg det tilbake. ikke så det gjorde han vondt eller ble ubehagelig. men inntens kos så får han nok for en liten stund å flytter seg selv.

lite viste jeg at dette kom til å slå tilbake på meg senere, for katten som før reagerte med å gå om kosen ble allt for intens har kommet frem til at det egentlig er ganske godt. så om jeg klemmer han inntil meg, løfter han opp eller begraver annsiktet mitt ned i pelsen hans blir han bare liggende å kose noen timer til… 

ikke misforstå, det er utrolig koselig å ha en så kosete katt, en som ikke er redd for noe og du kan bruke som hodepute.

men du blir litt sjokert når du sitter i en stol, løfter opp katta til ansiktet for å gi den en stor kos, og han bestemmer seg for å bli der. siden jeg lente meg bakover kunne han legge seg på oversiden av brystet mitt og dekke hele ansiktet og kose.

kakao om morningen

det er ikke godt å våkne før man egentlig trenger og vill stå opp. du innser at mer søvn ikke er aktuellt, men alikevel er det så godt å ligge i senga. det er nå du må finne en grunn til å virkelig ønske å stå opp.

for meg ble det å forestille seg en stor kopp med kakao og krem… små huttrende satte jeg på vann ( vi kjører rett i koppen) og aktiviserte datan. når jeg rørte i kakaoen og luktet den ville jeg sette meg ut på stua med en god bok. jeg er dessverre for dårlig til å lese bøker for tiden, så jeg satte på en lydbok i stedenfor.

det var det beste jeg har smakt på lenge, kakao på morgenkvisten slår all kakao du kan kjøpe ute.

for meg virker kakao beroligende og avslappende uten at man blir søvnig…

må også innrømme at når jeg drikker rett i koppen kakao har det en tedens til å bli mer krem med kakao enn motsatt..

 

forandringer i dead island

i natt spillte jeg litt dead island igjen, det er en stund siden jeg har spillt det og jeg ble møtt av overaskelser.

jeg har jo sett at steam har lastet ned oppdatering etter oppdatering til spillet, men tenkte lite over det. jeg valgte å ikke aktivere den ene forandringen og ble derfor sjokert når jeg startet å spille.

først og fremst hadde de nullstillt alle forandringene jeg hadde gjort på kontrollene, så allt ble bare tull. heldigvis tok det ikke lange tiden å sette dette tilbake.

andre sjokket fikk jeg da jeg skulle skyte med pistol, hele skjermen ble andeledes og jeg klarte ikke å vurdere avstand. dessverre er skjermen slik hele tiden når du går med pistolen. så den er ikke lenger et aktuellt våpen å gå rundt med.

ellers var det noen små ting som var forandret, jeg må lære meg til å bli flinkere til å se hva folk har før jeg plukker det opp. for før jeg vet ordet av det er mine 800 våpen byttet ut med 39 våpen. auu

sims 3 Muse Legacy 30.10.11

Isselin og holden fikk en datter til og hun fikk navnet Heidi.

Hasna har blitt voksen og herbert har blit tenåring, han har også finnet livsønsket sitt: the culinary librarian ( lære seg alle oppskrifter)

Mens Hasna jobber med dyrene sine har Heidi rukket å bli toddler, hun blir også den som skal føre familie legacyen videre.

en eventyrverden uten snø

nok en gang tok jeg med meg kameraet ut, denne gangen var det mørkt ute så kameraet fikk prøvd seg litt.

Alle bildene over er tatt uten blitz, men med laaang lukke tid for å få med mest mulig lys. de fleste er litt uklare grunnet tiden og skjelvingene mine. men de viser jo egentlig bare hva jeg så uten briller.

de to siste bildene er tatt med blitz, og for en blitz det kameraet har. dette er foresten ett slikt grantre jeg forestiller at jeg sover under ute i skogen. søker ly for vær og vind. god fantasi når jeg ikke klarer å sove og det regner utenfor.

nye briller

mesteparten av tiden min inne på rema 1000 brukte jeg på å prøve briller. da jeg gikk forbi brillestativet tenkte jeg at det var på tide å se om jeg trengte sterkere briller ( veldig billig opptikker time)

prøvde -1,25 og rema 1000 bare lyste opp, dessverre ble jeg veldig svimmel når jeg prøvde å se på ting mellom 1-5 meters avstand. jeg gikk til bake til -1.00 kunne ikke fokusere på de tingene lengst borte (men så dem klart nok) og ble ikke svimmel. så jeg bestemte meg for å holde meg på -1.00 enda

grunnen til at jeg ikke går til opptikker er fordi jeg var tre ganger på rad for 2 år siden, og alle sa forskjellig. det eneste vi vet er at anfallene mine påvirker synet mitt. det ene øyet ser også bedre enndet andre, sikkert derfor jeg havnet i mellom to briller nå.

jeg tok med meg noen forskjellige slik at det blir lettere for meg å bruke dem, de jeg hadde fra før var helt orginale.

det kan være litt vanskelig å se på bildte med de er:

blå og lilla farget
mørk orange
rosa ( den er lett å se)
 

rema 1000 lørdag kveld

jeg pleier å gå sent å handle på lørdager, spessielt om jeg skal på rema 1000. det kan være så utrolig mye folk der. dessverre så det ikke ut til at folkemengden hadde gitt seg helt enda. slo på musikken på fullt og ignorerte resten av folket menns jeg handlet.

min første tanke da jeg kom inn var at nå gir jeg opp, nå har jula kommet for fullt. er faktisk ikke helt sikker på hva jeg så, men regner med at det var flere ting. stille tenker jeg for meg selv at det eneste som frister i dag er tomtegløgg og det er for tidlig. men nei da, jeg kolliderte i en stor pall med gløgg, sagt er sagt, så jeg kjøpte med meg en. ps: jeg må bruke brillene mine…

4 pak cola har også nå kommet med nisser på, så siden jeg er så sliten lar jeg tapt være tapt for i år. jeg har ikke krefter til å kjempe i mot jula, vi får ta det neste år i stedet.

de hadde om møblert litt i hyllene sine, all allergi maten var flyttet og plassen dems var full av desserter (sto ikke de der før en gang også?). tenkte jeg skulle lokalisere den nye plassen, men det forsvant da jeg gikk forbi brille stativet. brukte mye tid her.

surret rundt i butikken mens jeg ventet på at køen skulle redusere seg noe. hadde sikkert hvert raskere å bare stå i kø, men jeg blir så mye dårligere av å stå stille enn å gå. så å sirkulere rundt virket tryggest i dag.

reflekksvest passer ikke inn med noen form for klær, men du er trygg i mørket da.