dagen er over

da var denne dagen også over, jeg har blitt ett år eldre og noen tusen kroner fattigere ( heldigvis var noen av de tusen gaver fra søndagen)

jeg har spist kake, pratet med familie, spist ute, handlet ting jeg ønsker meg, kost med kattene og rett og slett hatt der morro med å bare være meg.

tusen takk til alle for en kjempe fin dag, og for mange hilsninger
som dere som kjenenr meg vet, så betyr bursdagen min veldig mye for meg og jeg er ganske hysterisk dagene før, jeg setter pris på tolmodigheten alle har vist meg og kan trøste dere med at det er et år til neste gang 😉

jeg overlevde og skal feire det med harvest moon på ny psp i senga før jeg sovner, natta

 

harry potter lego

kattene tok seg en liten snik tur ned til byen i dag og kjøpte litt harry potter lego til meg. da hun i kassen fikk høre om bursdagsbarnet la hun med en liten lego figur som gave fra outland. de er søte der….


nå har jeg mye å glede meg til, må bare bygge ferdig ikea hyller først 😉

tusen takk for bursdagsgavene sirius og luna

ikea tur

i dag, ved ett tiden dukket jeg og familien opp på ikea. vi var på jakt etter innsattser til min nye ikea hylle. Mamma og tanta mi hadde kommet rett før meg og hadde allerede sett ut noen ting.

jeg derimot hadde tittet på nettet og hadde noen ideer om hva jeg ønsket meg, endte opp med:

2 stk store skuffer
3 stk innsattser med 2 små skuffer
4 innsatser med dør
2 hylle insattser
4 kurver

bilen til mamma var fyllt opp med flatpakkede esker

bursdagsgaver

under familiefeirningen ble det selvfølgelig også noen gaver, mest penger. skal på ikea i morgen og kjøpe ferdig hyllene mine ( som var det jeg ønsket meg mest til bursdagen)

tilsammen 2300 kroner å handle på ikea for, jeg gleder meg.

bursdagsfeiring

i dag feiret familien min bursdagen min ( som er i morgen). vi hadde hele uke planer om å grille ute bak blokka til mamma så vi har fullgt nøye med på været. det var  usikkert på morningen om hva vi skulle gjøre,men så fort sola stakk frem ble det klart at vi skulle være ute…

jeg kom ca 30 minutter før folk var invitert og da satt tanta og kusina mi klar ute, mamma hadde kjørt for å hente mormor og bestefar. vi satt å pratet litt mens vi ventet på at folk skulle komme.


fellesgrill bak blokka til mamma, tanta og kusina mi. her vi lagde maten. koselig med et slikt område.

Etterhvert rullet det inn med folk. litt fler enn det pleier på familieselskap siden pappa, stemor og lillesøster også var invitert. noe som var kjempe koselig. ser allt for lite av dem.
maten hadde allerede blitt lagt på grillen så det tok ikke lange tiden før pølser ble spist, tok litt lengere tid med hamburgerne og maisen. vi hadde valgt å gjøre det enkelt.

mine dypt ønskede rosa roser som vi kjøpte i går, de ble igjen så må prøve å få hentet dem senere

Etter maten ble det litt bocha spilling (sikkert feil stavet) og maling for barna, jeg og kusina mi hentet en fotbal noen hadde glemt igjen ute og lånte den, men siden det ikke var noen til å sette igang fotball spillingen ble det lite av det. jeg har foresten nå sendt pasninger mens jeg støttet meg til stokk, merkelig 😉

underveis i lekene ble det bursdagssang og kaker, jeg hadde veldig lyst å være med på bursdagssangen,en viste ikke om det var passende, så jeg satt stille og så på. det var tre nydelige kaker. kusina mi hadde lagd bringebær og blåbær pai som det var is til, tanta mi hadde lagd bløtkake og lillesøsteren min hadde lagd brownies. hvem trenger vel grillmat før et slikt kakebord?


etter kakene begynnte folk å gå, noen var slitene mens andre var kalde. selv gikk jeg hjem for å vile før jeg får besøk i  kveld. men har hatt en kjempe fin feiring og vil takke alle som var med å hjalp til og som kom…