sims sosial

et facebook spill som føles av en blanding av sims og frontierville. du har oppgaver å løse, må passe på å ha energi nok. må rydde og holde orden på hjemmet ditt selv og kan plante ting. men du er friere enn i mange andre spill, du må sørge for at du spiser, sover, bruer toalett, dusjer, har det gøy og en viktig del av spillet er sosial. gå rundt å besøk vennene dine, få deg kjæreste ( men for all del sørg for at den som styrer denne simmen syne det er greit, for den må godta)

bruk energien din på å rydde opp på tomta di, bygge opp ferdigheter eller hjelp vennene dine når de mister kontroll over husene sine. ( noe som skjer fort)

ta bilder av planter og dyr i hagen din og dyrke mat, men absolutt en fordel å ha venner som spiller. er vanskelig uten.

gratulerer med dagen sirius

i dag blir sirius 6 år gammel, ingen ting er som facebook til å minne deg på kattene dine sin bursdag ( de har egne profiler)

det ironiske var at jeg sto i dyrebutikken i går å så på katte leker, men kom frem til at jeg ikke hadde en god grunn til å kjøpe dyre leker til dem nå. men følelsen var der.

kanskje jeg tar en titt etter noe fint til dem om jeg er ute en tur i dag, ellers feirer begge bursdagene dems med noe ekstra godt å spise. så jeg tror de blir fornøyde uansett.

uansett:

GRATULERER MED DAGEN SIRIUS

 

koser livet ut av meg….

vel jeg er fortsatt i live, jeg flyttet han da jeg fikk for mye problemer med å puste. men katter kan virkelig kose livet ut av deg. i dette tilfellet tror jeg egentlig at han prøvde å passe på meg fordi jeg er veldig dårlig.

jeg lå å vurderte å stå opp selv om jeg hadde anfall da sirius kom å la seg bestemt over halsen min, først flyttet jeg han slik at jeg fikk litt oksygen, så tok jeg bilde. han pleier å komme å kose med meg, men å ligge så langt opp i ansiktet er ikke vanlig, kanskje han prøvde å unngå brystet siden det er der anfallet har hvert som verst i det siste…
uansett, hadde jeg hvert litt dårligere og ikke klart å flytte på han hadde han kvelt meg. (men håper og tror han ville hatt vett til å flytte på seg før det ble så ille)

Min livvakt

 

søte ting kattene gjør

i det siste har jeg lagt ekstra godt merke til søte vaner/uvaner kattene har, så jeg fikk litt lyst til å dele dem.

når sirius virkelig koser seg ligger han med munnen delvis åpen, den går automatisk opp så om du koser på han i perioder så går munnen opp og igjen..

begge kattene er så utrolig søte når de glemmer å ta inn tungen helt inn i munnen, tungetuppen peker så vidt utenfor munnen.

luna når hun klatrer opp på kjøkkenbenken og dytter ned smørknivene mine, for hun tror hun får mindre problemer om hun slikker på kniven på gulvet, noe hun har rett i. ( smørknivene er 100% tre)

sirius når han ligger med poten bøyd utenfor en kant

begge kattene når de sniker seg rundt meg om natta og lurer på hvordan de skal lure meg til å kose med dem

 

kose morgen

siden jeg i går skrev om hvor hard start på dagen kattene mine ga meg, tenkte jeg at jeg skule fortelle hvor fin start de ga meg i dag. og ikke bare start, men hele natta egentlig.

kattene mine har hatt en liten være for seg selv periode, ikke ofte begge to har det samtidig, men denne gangen var det det. Luna har hovedsaklig ligget under vasken på badet, eller i badedøra om noe spennende skjedde i leiligheten. Sirius har sovet i reiseburet sitt.

i natt sluttet luna sin være alene periode og hun kom opp i senga mi. veldig kosete på hennes måte. men siden jeg halvsov inså hun at hun ikke kom til å klare å få så mye klapping ut av meg, så hun krøyp under dyna mi og la seg inntil bena mine. noe jeg har savnet veldig i sommer. men jeg har jo forståelse for at det egentlig er for varmt å ligge under der.

når jeg våknet var det sirius sin tur, og når han bestemmer seg for at det er kose tid, da er det kose tid. jeg lå nå også å halvsov. usikker på om jeg skulle stå opp eller å prøve å sove videre. sirius kom med et mjau og krøp seg sammen på armen min. jeg er veldig glad i å ha han i armkroken. mens jeg lå å sakte men sikkert våknet prøvde han å få så mye av kroppen sin som mulig inntil armen min. sakte men sikkert snurret han seg rundt den.

tilslutt la han hodet inn i hånden min, virker som om han prøvde å dytte hele seg inn i hånden min, men det gikk ikke. vi lå slik å koste lenge. etterhvert tok jeg den andre armen min å pakket meg rundt han. slik hadde vi nok blitt liggende en stund hadde det ikke hvert for pumpa på det lille akvariet mitt som plutselig begynte å bråke. sirius skvatt opp og forsvant.

men nå ligger han foran meg på skrivebordet mitt og koser seg igjen, hen kan det å være en kosekatt…

the sims 3 – byliv stæsj

spillet som tippet begeret og gjorde så jeg formaterte maskinen min, men ikke fordi det er noe galt med det. men jeg anbefaler alle å følge deres tips om å kopiere save filene dine ett annet sted før du installerer ny sims pakke.

dette er en stæsj pakke, så det er ikke så veldig mye å si om den. en del nye fellestomter. alt fra parker til danseklubber.

kanskje den sims 3 pakken som er minst vist frem i butikkene (du må lete for å finne den)