harvest moon ds – 30.06.11

Monday 9, Spring, Year 1 , 7889 g ,620 m

ingen hjerter enda, ingen bygninger på gården, ingen oppskrifter

10 harvest spirits:
– yellow – Tilus
– purple – Anime
– blue – Misty
– brown – guts, roller, hops, tep, jum
– black – mercury, neptune

shipping 9 items
– turnip lv 1
– moon flower lv 1
– toy flower lv 1
– orange grass lv 1
– scrap ore lv 1
– copper lv 1
– ball lv 1
– witch gift lv 1
– sunscreen lv 1

ores: 9
livestock: 0
birds: 0
fish: 0

jeg er helt på starten av spillet 😉

gressholmen kaniner arrestert

kaninene som tirsdags kveld ble forlatt på gressholmen ble arrestert av havnepolitiet og fraktet til tam alna (dyreklinikken dems). den ene kaninen måtte behandles for bitt skader, antagligvis påført av den andre kaninen.

gressholmen som før var kjent for sine mange 100 kaniner har hvert kaninfri i 4 år, da det for kaninene og plantene sin beskyttelse ble avgjort at de skulle drepes.
tanken på at disse to kaninene kansje skulle skape en ny koloni på øya har ikke hvert langt borte, men jeg regnet med at de kom til å bli fanget inn igjen.

ny koloni hadde det uansett ikke blitt da begge kaninene var hann kaniner…

det er en tragisk ting at folk setter ut kaniner når de blir lei av dem, tamme dyr burde ikke bli satt fri. de kan ikke ta vare på seg selv.
det er også ulovlig og jeg håper at mannen og gutten som satt ut disse to kaninene blir tatt. mannen håper jeg får en kraftig bot, og håper noen sier til gutten at dette var feil…

geitene har fått navn

de ti geitene som rømte fra slakteriet på alnabru for noen dager siden har nå fått navn og tilbud om sommerjobb.

det var 6 år gamle Guro som kom opp med navnene til 8 av geitene. de har alle fått navn fra Anne Cath. Vestlys bøker.
Guro, Aurora, Sokrates, Lillebror, Knerten, Kaos, Morten og Milly. alle disse 8 er nå fanget inn igjen.

to geiter er fortsatt på rømmen, disse to skal få navnene Bolla og Påsan.

alle geitene er blitt tilbudt sommer jobb hos oslo komune, jobben går ut på å beite i parket de rømte til…

geitene viser oss at det hjelper å kjempe for livet sitt 🙂

skremt katt

i dag haddejeg forbredet meg på at arbeiderne kom til å jobbe med vinduene mine, arbeidet var på utsiden så de skulle ikke inn i leiligheten igjen. men jeg holdt vinduene og persiennene igjen. ikke morsomt å våkne av at en mann stirrer på deg…

selvfølgelig våknet jeg da de begynnte å slå i veggen min, menjeg var ikke urolig. siden Luna er ganske nervøs av seg og har senga si inne på rommet sammen med meg sendte jeg henne et undersøkende blikk. hun satt rett opp og stirret på meg. med andre ord, hun lurte på hvordanjeg kom til å reagere. jeg trakk pusten dypt for å være sikker på at jeg var rolig og la meg ned igjen. mens jeg sakte sovnet tok jeg flere små titt på luna, hun hadde fulgt mitt eksempel og sovnet igjen før meg. dette gikk overaskende bra tenkte jeg for meg selv og sovnet.

jeg våknet noen timer senere ved at jeg lå på ryggen, med den ene armen over hodet. Sirius klatret opp på meg. ha pleier ofte å ligge inntil meg eller på armen min, men aldri oppå meg mens jeg sover. siden jeg aldri sover på ryggen tenkte jeg at han trodde jeg våknet, vi ligger ofte slik å koser rett før jeg står opp, og kom for kos. jeg var bare halvvåken og sovnet fort igjen, med sirius på brystet.

neste gang jeg våknet lå sirius fortsatt på brystet mitt, jeg måtte snu på meg og la meg på siden som jeg pleier. sirius prøvde å klatre opp på meg igjen og det gikk en varsel lampe i hodet mitt, dette var absolutt ikke normal oppførsel. det var ikke lett å ligge på brystet mitt når jeg lå på siden, så tilslutt ga han opp og la seg tett inntil meg, oppå armen min. jeg så da at han var dekket av støv.

jeg måtte virkelig vri hodet mitt rundt for å komme på hvor i leiligheten min det kunne ha hvert så mye støv… vel det er alltid mye støv rundt datan, men der klarer han ikke å gå. det logiske svaret måtte være under senga… nok en gang sovnet jeg. sirius flyttet seg etterhvert til dyna vedsiden av meg,men lå fårtsatt slik at hånda mi rørte ved han.

neste gang jeg våknet måtte jeg på toalettet så jeg sto opp, arbeiderne var ferdig så jeg tenkte det var en fordel å åpne vinduet slik at vi fikk frisk luft. i det jeg åpnet vinduet skvatt sirius opp en meter i været og brikkene falt endelig på plass i hodet mitt. sirius var blitt skremt av arbeidet på vinduet og gjemt seg under senga. når han først turte å komme frem igjen klenget han seg til meg og trygghet.

når jeg la meg igjen fikk sirius ligge tett inntil meg og trøste seg videre, virker som om han har kommet over sjokket nå. men det hele var veldig overaskende siden sirius aldri har vist tegn til å være redd for noe før…
jeg var obs på feil katt, men jeg trøster meg med at jeg kunne uansett ikke ha gjort noe annet. jeg gjorde allt for å overbevise kattene mine om at allt var normalt og trygt. hadde jeg prøvd å gjøre noe haddejeg jo bare bekreftet at det var noe skummelt…

shower and sleep

da var det på tide å hoppe i dusjen og så legge seg… hadde ønsket jeg kunne si legge meg til å sove, men tror det blir mere mot legge meg å spille harvestmoon ds og kose med kattene en times tid før jeg leggermeg til å sove…
uansett, borte fra nettet blir jeg.

natta, sov godt, drøm søtt

favoritt snacks

om du spurte meg for en mnd siden ville jeg uten tvil si at mitt favoritt snacks var potetgull og dip. rettere sagt kims lett saltet med maarud tortila dipmix ( q rømme).
men i løpet av måneden har det skjedd en forandring og jeg er nå helt hektet på micro popcorn med smør smak. det er ikke smør på, bare smørsmak. noe jeg fant ut da jeg leste innholdsfortegnelsen etter melkevarsel…ellers er favorittgodteriet mitt bruspulver, favoritt isen min snikkers is ,favoritt sjokoladen min kinder maxi og favoritt brusen min urge (men drikker mest cola)