Hvordan skaffe seg Harry Potter-billetter

oslo: Billettene legges ut i billettluken på Colosseum søndag 12. juni kl 09.00. Når køen avvikles vil billettene legges ut på Internett.

Bergen:15. juni starter billettsalget for medlemmer av KINOSONEN. Vanlig billettsalg starter 17. juni.

trondheim: Forsalget av billetter til midnattspremieren, natten mellom tirsdag 12.07 og onsdag 13.07, starter på Prinsen onsdag 15.06 kl.08.00.

kilde: filmweb

nye sokker

jeg var på senteret for å hente den medesinen jeg skal starte på i morgen da jeg bare måtte ta en rask titt innom nille, egentlig ser jeg etter strømper til kusina mi sin desucon drakt og hansker til venninne vår sin desucon drakt. det jeg så var mye kose sokker. slike sokker bruker jeg som tøffler inne, gulvet kan bli litt kaldt siden jeg bor i første etasje. problemet mitt var at etter at jeg kjøpte de forrige forsvant de og jeg har ikke funnet nye på flere år.

når jeg først hadde sjansen kjøpte jeg med noen, heldigvis hadde jeg bestemt meg for det innen jeg begynnte å plukke ut for jeg klarte ikke å velge, de var så fine alle sammen…morgen

jeg fikk nesten ikke sove i natt, tror ikke jeg sovnet før ved 6 tiden. derimot fikk jeg satt ny rekord på bejeweled 2, 237,384 (lv 19) ellers spillte jeg harvest moon grand bazaar og harry potter 5, grunnen til at det vekslet med spill er fordi jeg prøvde å sove i mellom dem.

jeg sov heller ikke lenge før jeg våknet av at de begynnte arbeid utenfor, så da var det opp og stenge vinduet…

jeg våknet ca 14.30, da måtte jeg stå opp siden jeg skulle få besøk av bydelen klokken 15.00. fikk kastet i meg frokost og stelt litt på håret før hun kom.
håret mitt er komisk i dag, halvparten har krøller (bølger) og halvparten er helt flatt.

tok medesinen jeg ikke tåler rett etter at hun fra bydelen hadde hvert her, så nå er det bare å vente på nok en dag i smerter 🙁 men det er siste dagen da.

dusj og søvn

helst har jeg lyst til å spille sims 3 eller sims medival, men jeg er realistisk nok til å innse at jeg burde legge meg. jeg har en avtale i morgen og det hadde hvert en fordel om jeg klarte å stå opp i tide…

men før jeg legger meg med dsi i sengen skal jeg ta en lang dusj og virkelig kjemme meg selv bort litt med såper, oljer osv, alle jenter trenger det innimellom 😉

natta

overasket

i dag var det nok en gang tid for den fæle opplevelsen med å få klippet klør, men jeg må innrømme at kattene overasket meg.

jeg tok luna først siden hun var oppe og gikk, jeg satte henne bare på fanget mitt og hun strittet ikke en eneste muskel. men ble litt utolmodig mot slutten da.

jeg så sirius og nappet tak i han, han prøvde å løpe unna, men da han var trygt plasert under bena mine sto han helt stille. har aldri opplevd slike engler under kloklipp før.

de ble selvfølgelig belønnet med gobiter

dagen da elektronik hater meg

jeg vet ikke hva det er med meg og elektriske artikkler i dag, men helt klart er det noe. først har jeg slitt med å få iphonen til å komble seg på nettverket mitt. den rett og slett nekter å godta koden min, samme hvor mange ganger jeg taster den inn, og enda jeg er 100% sikker på den har jeg også prøvd andre versjoner.
jeg har nå gitt opp for i dag, og telefonen får være uten netttilgang en stund…

da jeg har gitt opp iphonen og lagd meg litt mat setter jeg meg for å se på film i stua, med en gang jeg velger film låser dekoderen seg. så da er det bare opp og krype bak tv`n, finne av knappen og håpe den vil restarte. det var et mareritt å finne knappen, sikkert fordi jeg var irritert. dekoderen gikk ikke på med første forsøk, men med andre. så jeg fikk sett filmen tilslutt.

den dekoderen tror jeg virker 10% av gangene jeg prøver å bruke den, problemet er at jeg bruker den så skjeldent at jeg kan ikke si om jeg ha uflaks eller om det er noe feil med den. jeg bruker den jo skjeldent fordi jeg er lei av at den ikke virker da…. ond sirkel…

film: The Hamiltons

filmen handler om fire ungdommer som må klare seg selv etter at foreldrene dør. vi følger yngsteman Francis som ikke føler at han passer inn i den verden han lever i. ikke vil han drepe som resten av familien sin, men han er avhengi av at de dreper for at han skal overleve.
filmen som var betegnet som en grøsser minnet meg mer om en vampyrdrama om en tennåring som lider igjennom utviklingen han gjennomgår. han vil ikke være ond, men instinktet forteller han å drepe.

den er nok betegnet som grøsser siden det er mye drap og syke personligheter i filmen,men du får egentlig aldri følelsen av et grøss. men den er intresang og du venter spent på hvordan det går med han.

Så på Imbd at det kommer en oppfølger,The thompsons. ja jeg skal se denne også når den kommer.