Ny firefox

jeg er ikke spessielt glad i forandringer, nettlesere er ingen unntak.

i dag da jeg satte meg ved datan fikk jeg først besked om at det var en firefox opdatering, selvfølgelig kjørte jeg denne men ble fort henvist til en side hvor det sto at firefox 4 endelig hadde kommet.
jeg liker å være oppdatert på nettlesere så jeg innstalerer den, det var større forandringer enn ventet.

jeg kan antagligvis bytte om på mye av forandringene, men jobber med å venne meg til dem. største problemer er bytte av plass i meny mellom åpne i ny fane og åpne i nytt vindu, her har jeg klikket mange ganger feil i dag. andre store forskjellen jeg sliter med er at de har flyttet hjem knappen. men regner med at jeg venner meg til det fort.

ingen av toolbarene jeg har lastet ned fungerte med ff 4, men det gjør ikke noe siden jeg ikke bruker noen av dem lengere uansett.

ellers har jeg allt vent meg til det nye utseende, egenlig liker jeg at ting blir bedre, tar bare litt tid å venne seg til nye ting…

sims og kos

i dag har det blitt en del sims 3 spilling på meg, det kosligste med dette er selvfølgelig sirius som legger seg så lang han er forran dataskjermen og gjør allt han kan av søte ting for å få meg til å kose med han i stedet.

når jeg spiller sims 3 hører jeg på musik fra iphonen samtidig, det første kvarteres brukes til å overtale sirius til å ligge nede i stedenfor å sitte forran skjermen (han vet nok hvor oppmerksomheten min egentlig er). men etterhvert kommer vi inn i rutinen vår, hvor jeg småkoser med han innimellom til han sovner.

jeg spiller fortsatt på kinder familien og har begynt på generasjon 3, uten om hakking i kina har jeg ikke møtt på noen bugs (som jeg ikke kunne fikse med cheat). jeg nekter familien å få seg buttler da, sidenjeg tror dette var det som ødela de to siste familiene mine, man lærer av erfaringer.

Kinder familien består nå av:

Sirius Kinder (hoved sim)
Mayra Kinder (kone, gravid)
stian Kinder (storebror)
simon kinder (storebror)
Mindi kinder (datter, tenåring)
Michelle kinder (datter, barn)

akkurat nå harjeg registrert 20 p

gen:3
paint:7
LH: 5
LW: 5

har noen uregistrerte poeng også, men registrerer først når en sin dør eller flytter ut.

fredagskos

dagen i dag har ikke hvert like bra som gårsdagen, men jeg har alikevel klart å gjøre en del ting. selvfølgelig gjør ikke kattene ting lettere for meg da.

jeg stupte fremover i trappoppgangen i dag, heldigvis var jeg på vei oppover og ikke nedover. sirius hadde løpt ut og jeg prøvde å fange han. endte med at jeg ble sittende på gulvet forran døren min og prøvde å holde et anfall under kontroll mens jeg håpet sirius ville komme ned på egenhånd, noe han gjorde til slutt.

kropskontrollen har ikke hvert helt på top, men jeg føler jo at jeg har litt mere energi.

i dag er det fredag og det pleier å bety pizza hos tanta mi, dette var ingen unntak. de siter barnevakt for barna så det ble fullt  hus og mye pokemon og harvest moon prating. under maten klagde tanta mi over at vi bare pratet pokemon så vi måtte bytte tema.

egentlig skulle jeg ha sett på noerske talenter i dag, men er så utrolig sliten etter å ha sloss med anfall flere ganger i dag, så tanta mi og barna fulgte meg hjem. barna ville hilse på kattene. De fikk komme en om gangen å hilse på luna som lå på senga si, mens jeg bærte sirius til dem, han løp litt i mellom bena på dem også. greit å ha en katt som ikke er så skvetten. men tilslutt ble han også lei av koseplikten og syntes det var greit når barna dro igjen.

jeg skal nok snart legge meg, må bare fikse m3 zero kortet mitt som har låst seg.

stille dag

selv om det har hvert en veldig stille dag på bloggen min har det hvert langt fra stille i livet mitt. medesinene mine har begynt å virke, kansje ikke til det nivået som jeg har fartet rundt på i dag, men er i hvertfall ikke så svimmel lengere.

det er rart å ta avgjørelsen å legge seg uten å føle at det er sekunder fra jeg besvimer, men jeg velger for første gang på lenge å legge meg.

sov godt alle sammen

rasende på nabo

ikke en av mine, men en av mamma sine.

da karlsrud skoles musikkkorps kom til blokka til mamma for å hente et bord til loppemarkedet sitt, gikk det en djevel igjennom en av naboene som ga loppemarkedet lov til å tømme boden til mamma.
tanta mi så hva som skjedde og fikk stoppet det, men tydeligvis ikke i tide. noen av tingene i boden var blitt hentet ut, av dem alle samlebladene mine som jeg så på som verdifulle nok til å ta spessielt vare på.

jeg, kusina mi, tanta mi og mamma har hvert på jakt etter de fra loppermarkedet i timesvis for å få tilbake de stjelte tingene. og ja de er stjelt, kansje ikke av loppemarkedet, men hun som ga det bort…

pokemon på verandan

nå som jeg har begynt på antibiotika skal jeg ikke oppholde meg for mye i sola, så i dag utnyttet jeg meg av skyggen på verandan. solen traff bare bena mine og var nok til å holde varmen i hele kroppen.

jeg åpnet egentlig døra for å legge et nyvaska teppe på tørk, men viste jo at så fort jeg åpnet den døra kom kattene til å løpe ut, så jeg lagde meg litt mat og tok lunchen der ute. koste meg veldig så bestemte meg for å bli der ute til klokken 17.00 (ca. 1 time). jeg hentet dsi og pokemonspillet mitt, et lite klorestativ til å støtte bena på og satte meg godt til rette.

begge kattene løp inn og ut, kom å hilste på meg innimellom, prøvde å stjele matrestene mine, prøvde å hoppe opp på veranda kanten og allt annet som er vanlig der ute.
men de var såpas rolige at jeg fikk kost meg med pokemon og spillte helt til jeg ble svimmel…
spilte nok en gang på black for å få en ekstra victini.

 

Finn Schjøll på lambertseter senter

når jeg kom ned i kjelleren på senteret i dag fikk jeg sjokk, utenfor tilbords butikken sto de å delte ut “sjampanje” og sjokolade. etter å ha fått oppmerksomheten til en av de som jobbet der fikk jeg vite at Finn Schjøll var der og signerte vaser han har designet.

jeg var selvfølgelig velkommen inn i butikken for å hilse på han og få litt inspirasjon, hvem som var han så man fort.

jeg klarte selvfølgelig ikke å la være å gå inn og si hei, men måtte påpeke at selv om vasene var nydelige så kanjeg ikke ha blomster i leiligheten min, kattene spiser dem bare opp. han tullet med at jeg kunne putte en gullfisk oppi vasen i stedet, da sa jeg at jeg allerede hadde 3 akvarium. men jeg skulle ringe til mamma og høre om hun ønsket seg en slik vase i bursdagspresang. de fleste tror at å ringe til mamma er det samme som nei, men de kjenner ikke mamman min…

endte opp med bursdagspresang til mamma og to små vaser til meg…


Sony bekrefter at Hackere har stjålet PSN-kontoinformasjon

da har sony bekreftet det mange ps3 spillere har fryktet, de som hakket seg inn i systemet dems har klart å få med seg alle opplysningene til de over 70 millioner brukerne dems.
det har de siste dagene hvert smårlig hysteri i forhold til hva man skal gjøre om man han lagt inn informasjonen, for en gangs skyld er jeg glad jeg ikke har ps3.

sony forteller at de har gjort følgene for å beskytte brukerne sine:

For å begrense skadevirkningene av dette innbruddet har vi:
1. Midlertidig skrudd av våre Playstation Network og Qriocity-tjenester
2. Engasjert et utenforstående, velrennomert sikkerhetsfirma for å gjennomføre en fullstendig etterforskning
3. Tatt steg for å forbedre sikkerheten på vår infrastruktur, slik at vi beskytte din personlige informasjon

de forteller også at de tror nettverket vil være oppe igjen om ca 1 uke

sony blogg

spill.no artikkel