søt skjermklut

 

da jeg så denne i butikken måtte jeg bare kjøpe den, undersiden er mikrofiber og er til å vaske dataskjermer med

det er luna sine poter i bildet, hun var rask på å prøve å ta den, sirius kom rett etter så nå ligger den trygt i en skoff.

shopping

 

jeg var så dårlig i går at jeg rett og slett glemte at jeg faktisk hadde handlet noe på senteret…

ett nytt ds spill og en bok, om jeg klarer å løsrive meg fra sims 3 lenge nok skal jeg starte på boka i natt.

siste boka i jordensbarn serien (ayla serien)

kingdom harts 358/2 days

sims 3 Kinder legacy 30.03.11

Stakars kimberly, allerede har hun tre unger og går gravid med tvillinger da mannen hennes dør. dagen etterpå blir tvillingene født og den ene blir kalt opp etter faren sin.

Sidney som er førstefødte er snart voksen og har tatt på seg ansvaret med å få inn penger i huset, noe som ikke går fort når man må gå på skole samtidig. hennes livsønske er become a superstar athlete.

Stian som også har klart å bli tenåring er mer opptatt av skole og familie, derfor er han mye hjemme å hjelper til med de mindre barna etter skolen. men selvfølgelig går skoleoppgaver først. livsønske: world renownd surgeon

Simon hadde det litt tøft den siste tiden som todler etter tvillingene ble født, men siden hele familien hjalp til gikk det bra og han er nå en lykkelig unge. ikke fått noe livsønske enda

Saul ble oppkalt etter faren sin – todler

Sirius er den som skal føre legacy familien videre – todleren av 2%

i aftenposten hadde se en quiz som er en fornorsket utgave av en nøtt albert Einstein laget for mange år siden. han mente at 98% av befolkningen ikke ville klare den.
heldigvis formeg elsker jeg slike nøtter og har laget et system for å løse dem, så jeg er blandt de 2 % som vil klare det.

oppgaven er ganske klassisk og kunne hvert hentet ut av hvilken som helst ungdomskole mattebok.

http://www.aftenposten.no/quiz/skole/article4000019.ece

prøv selv

nytt bad og hjemme igjen

det tok ikke lang tid før badet var ferdig og i kveld kunne jeg og kattene komme hjem. jeg måtte selvfølgelig hjem først å kattesikre leiligheten før kosebamsene mine fikk komme. det ble noen timer med ekstrem rydding, arbeiderne hadde flyttet litt på møblene og ikke helt tenkt over at den som bode i leiligheten kansje ikke kunne flytte dem tilbake selv. men ingenting gir så mye krefter som totalt raser, så jeg klarte det til slutt.

Når mamma og tanta mi kom med kattene fikk jeg streng besked om å spise og gå å legge meg, siden jeg var dårlig før jeg begynte med dette maset er de nok litt urolig. men jeg er bare lykkelig for å være hjemme og ha kattene tilbake.

ps: tanta mi sa at hun syntes de brukte for kort tid på badet, de ville gjerne ha hatt kattene lengere 😉

merkelige dager

det å ikke ha mulighet til å være i leiligheten min føles veldig merkelig… jeg var innom en liten tur i går og så de hadde revet ut allt av badet. mine tanker om å tilbringe natten hjemme sammen med datamaskinen ble fort ødelagt (jeg tåler rotet, men trenger tilgang til toalett) dette viste seg å ikke bli et så allt for stort broblem siden jeg sov fra 11 til 4 i natt.

da jeg endelig sto opp satte jeg meg til å lese walking dead til jeg ikke orket mere og gikk over til ds.

det som er så merkelig for meg er å ikke spille på datan (eller på wii), det er slik jeg er vant til å få dagene til å gå når jeg ikke er helt bra. her hos mamma har jeg tilgang på data, men den bruker 10 min bare på å komme på nett. så jeg ville ikke prøvd å spille noe på den.

selvfølgelig er jo muligheten til å hente den store bærbare maskinen min, men tenkte jeg skulle overleve med bare iphone og ds. tak gud for ds.

morgentimene har gått til pokemon white spilling, helt til maskinen trengte dtrøm.da var det å lage mat + mamma våknet så da slapp jeg å liste meg rundt i leiligheten.

jeg savner kattene utrolig mye og var faktisk glad når jeg besøkte dem i går og så at de savnet meg like mye, håper på at jeg kan komme hjem i kveld. nå må jeg bare finne ut av hvordan jeg skal få dagen til å gå. sentertur og besøk av bestevenn ligger foreløbig på planen.

kattene på ferie

i dag flyttet jeg over kattene mine til tanta og kusina mi, her skal de være i noen dager mens det kommer arbeidere å legger nytt gulv på badet mitt.
seprasjonen er nok værst for meg jeg savner dem utrolig mye allerede og synes det er ensomt i leiligheten uten dem.

For sirius sin del er dette bare en ferietur, han hatet å bli puttet inn i reiseburet, men 5 minutter senere var han ute igjen og han kjente igjen leiligheten med en gang, her har han hvert mye før.
han inspiserte leiligheten og sjekket at tingene var der de skulle før han prøvde å finne den beste liggeplassen.

Luna syntes det er mindre morsomt, hun løp å gjemte seg men det hjelper at sirius er så trygg + at hun kjenner tanta og kusina mi godt. selv om hun ligger mest gjemt kommer hun ut innimellom.

helsigvis kan jeg komme å hilse på dem når som helst, selv skal jeg evakuere meg selv til mamma (som bor i samme blokk)

hva jeg synes om sims medival

nå har jeg spillt sims medival i to dager, og allt for mye.

spillet er veldig vaneskapende og morsomt på starten, men etterhvert begynner du å føle at du gjør ring i repitisjon (noe du gjør)de som holder deg gående er løftet om nye “brett” og ambisjoner som du løser opp.

derimot når du endelig har kommet deg igjennom alle questene (flere må tas flere ganger) og har låst opp nye brett kan du glede deg over det samme kongeriket helt på nytt. allt er likt til og med questene. men denne gangen skal du bruke 60 qp for å komme videre i spillet, for å løse opp det samme brettet nok en gang.

selvfølgelig er det forskjell på ambisjonene, og enkelte klær og ting dukker opp. men det er rett og slett ikke nok til å holde interessen oppe. teorien min er at spillet ble for enkelt. det vil nok kansje passe til barn eller folk som ikke er vant til å spille.