hva jeg synes om sims medival

nå har jeg spilt sims medival i to dager, og alt for mye.

spillet er veldig vane skapende og morsomt på starten, men etterhvert begynner du å føle at du gjør ring i repetisjon (noe du gjør)de som holder deg gående er løftet om nye “brett” og ambisjoner som du løser opp.

derimot når du endelig har kommet deg igjennom alle questene (flere må tas flere ganger) og har låst opp nye brett kan du glede deg over det samme kongeriket helt på nytt. alt er likt til og med questene. men denne gangen skal du bruke 60 qp for å komme videre i spillet, for å løse opp det samme brettet nok en gang.

selvfølgelig er det forskjell på ambisjonene, og enkelte klær og ting dukker opp. men det er rett og slett ikke nok til å holde interessen oppe. teorien min er at spillet ble for enkelt. det vil nok kanskje passe til barn eller folk som ikke er vant til å spille.

min lykkelige sirius

de siste 5-6 timene har sirius hengt på meg som en klegg. dette er ikke noe problem når jeg ligger å sover, men kan dukke opp noen vanskelige situasjoner ellers.

jeg våknet ved 6 tiden, hodepinen min endelig over, sirius lå klistret til meg i senga og jeg begynte å kose med han. etter en lang strekk klatret han opp på brystet mitt å lå der. en ting er å ligge inntil mamma, en annen ting er å få aktiv kos.

jeg må selvfølgelig tilslutt stå opp og sirius vet akkurat når jeg har bestemt meg, han løper inn på stua og ligger der til jeg er ferdig med å gå frem og tilbake i mellom bad, kjøkken og data. mamma liker ikke å bli forstyrret under maten. så fort jeg er ferdig kommer han løpende inn på rommet med et langt pip.

etter å ha kost litt med meg mens jeg prøver å skrive og styre musa (begge deler vanskelig med katt som dytter borti hendene) kollapser han på skrivebordet, foran dataskjermen. tror han vet jeg skal simme.
grunnen til at jeg tror det er at han har fanget den ene hånda mi under seg og ligger med ett uttrykk i ansiktet som sier han er lykkelig, slu og fornøyd.