sims 3 store

jeg er ikke helt sikker på hva som skjer på sims 3 sine hjemmesider, men butikken dems er helt ute av kontroll. jeg var innom i dag for å bruke noen av de poengene jeg har lagt inn, men klarte ikke å navigere meg frem på siden. eller klarte ikke er å ta litt hardt i, jeg var innom alle mulige linker og sidelinker inne på butikken.

Jeg fant ut hvordan man kunne kjøpe løse klær, hår og byggemateriale.. men da jeg prøvde meg på møbleme var det bare sett. alle tegn til å kunne kjøpe ett og ett møbel er borte. min første tanke var at de tenkte de skulle stoppe slike som meg som aldri kjøpte sett, bare de tingene jeg ville ha. rettog slett fordi det er billigere, men etter å ha sett siden dems tror jeg de har et stort oppryddingsprosjekt forran seg. linkene er rett og slett helt i kaos…

hvis du har ting på ønskelista di kan du fortsatt kjøpe en og en igjenom den (om du finner den), håper siden blir ryddet opp i snart.

pokemon soulsilver 30.01.11

siden jeg nå straks skal ta gym 6 tenkte jeg det var på tide med en pokemon update….

nye pokemon og utviklinger:

bayleef utviklet seg til Meganium
Totodile utviklet seg til Croconaw
Spinarak
Magnemite
stanler
Meowth
Psyduck
Milktank
Magby
farfetch`d
shuckle
horsea
dratini

Jeg har tatt 5 gym, sett 129 pokemon og fanget 85. jeg har spillt i 138 timer og score er 13259

 

sims 3 29.11.2010 Pagan

simmene mine har endelig kommet over den harde starten og begynt å tjene litt penger, så jeg har startet på huset dems, en to etasjes villa. veldig stort hus så tar nok lang tid før jeg blir ferdig. som vanlig tar jeg ett og ett rom mens simmene lever i gangen i første etasje. rommet jeg lagde i dag var barnerom 1 – tema havet.

hvem som skal føre legacy linjen videre er også blitt bestemt, det er Janice Pagan som akkurat har blitt tenåring, hennes livsønske er å kunne vise frem et perfekt akvarium.


Janice lærer å snakke av jade              Janice gjør lekser sammen med Jousva

i tilleg måtte jeg bare ta et bilde av en av sjelene som spøker i et hus, jeg synes de er så søte. de finnes i flere forskjellige farger…

nye iphone spill 29.01.11

det er lenge siden jeg har opptatert listen over iphone spillene mine, so her goes…..

wefarmsafari: ikke spillt så mye på, lastet ned igjenom en av de andre spillene. liker farm spill men synes det holder med farmville på spil man må passe på tiden i.

catphysics :et spill hvor to katter sender en ball i mellom seg. opp til deg å finne veien. du får flere poeng etter som hvor kort ruten er. greit å ha når man bare trenger noe å bruke tiden på.

harvestmoon frantic farmer lite: en gratis iphoneversjon av ds spillet, en demo versjon. lurer på om dette er et tegn på at harvestmoon spill kommer på iphone, det hadde hvert supert… dette er et spill med mange oppgaver å løse, ikke som orginale harvestmoon spill.

bubble breaker 2 (bebbled): nok et spill hvor man løser enkle oppgaver for å få tiden til å gå, denne versjonen i bobbler.

spill jeg ikke har prøvd enda…

fra 12 days og xmas: fishingkings, hero project, mirrors edge, the mystery of the crystal portal.

som jeg har kjøpt/ lastet ned i dag:
simcity deluxe (17 kr)
farm frenzy 2 (17 kr)
tetris (6 kr)

Andre nye apps er sas: survival guide (39 kr) – denne elsker jeg.

gave til sims 3

jeg var med på en veldig morsom giveaway på facebook før jul, man rett og slett ga bort gaver til tilfeldige folk og håpet på å få gaver tilbake. jeg havnet selvfølgelig i minus i dette opplegget, men det gjorde ikke noe sidenjeg hadde det morsomt. men i dag fikk jeg mail om at jeg hadde fått en ny gave på thesims3.com ikke som en del av giveaway opplegget, men av en av vennene jeg fikk da. veldig positiv overaskelse…

jeg fikk: Open gears wall clock

Når kommer det bedre filmtilbud i Norge?

satt å leste snorre bryne sin artikkel på dagbladet om at man nå kan se film når du vil, hvor du vil – bare du drar ut av landet først.

artikkelen handlet selvfølgelig om filmindustrien sin holdning til nett og nedlasting. hvordan man nå i andre land kan lett få tak i filmer og tvserier på lovlig måte over internett, men at dette ikke er mulig i Norge. han fortelller om hvordan han klarte å få amerikansk og britisk nedlastingstjenester til å virke.
konklusjonen hans er at filmbransjen må få opp øynene og tilpasse seg fort, noe jeg er enig i.

personlig orker jeg ikke hele systemet han hatt opp for å få tilgang til “lovlige” filmer, jeg tenker rentlite over det, men laster ned alle tv serier jeg ser på. det handler ikke om å spare penger eller å lure systemene, jeg rett og slett gidder ikke å vente opp til et år på at tv serien skal bli tilgjenglig her i norge.
jeg er egentlig en ganske god forbruker som både detaler for tv kanalene mine (+ den forbaskede tv lisensen) og gjerne kjøper ting jeg liker etter det er lastet ned å prøvd. tanken på at det jeg gjør er ulovlig ligger så langt unna, for det gir ingen mening.

jeg laster ikke ned så mange filmer, rett og slett fordi jeg er rå til å ta opp dårlige filmer på tv`n og se på dem der, men det hender jo… jeg hadde nok sett mye mere filmer om de var lett tilgjengelig online… håper filmbransjen snart ser at verden ikke lengere kan deles inn i økonomiske zoner de kan kontrolere, nettet har åpnet verden og de må tilpasse seg.

link lit artikkelen på dagbladet

iPhone-brukere mest fornøyd

da jeg så overskriften hvilke mobilbrukere er mest fornøyd tenkte jeg automatisk på iphonen min, og jeg fikk rett. før jeg kjøpte telefonen i fjor høst fortalte noen meg at iphone brukere blir glad i telefonene sine. vel tenkte jeg de overdriver sikkert, men nei da. jeg rett og slett elsker telefonen min.

min vei til iphone var ikke så veldig kopmlisert, jeg har alltid synes telefoner har hatt en overdrevet mengde med funksjoner og muligheter, telefonen ringer jeg med…. så jeg har alltid lett etter enkle telefoner, ikke det at jeg ikke klarer funksjonene på telefonene, bare det at jeg har hatt bedre utstyr til de samme tingene.
tanken på iphone kom fordi jeg har virkelig hvert plaget av at jeg ikke hørte når folk ringte meg når jeg hørte på musikk på ipoden. samme hvor høy ringetonen var, eller hvor sterk vibrasjon fikk jeg det rett og slett ikke med meg.

tanken på en ipod med telefon var ganske genial… viste det fantes andre telefoner med musikkmuligheter også. men jeg var veldig glad i ipoden min. dette var første tanke….
men det å skulle kjøpe en telefon til 5000 var ikke et lett valg, så det som tippet hele sitvasjonen i dens favør var spillmulighetene + at jeg kunne koble den til mitt trådløse nettverk slik at jeg ikke behøver å bruke mobiltbrebånd.

jeg bestemte meg selvfølgelig midt i mellom 3og4, og bestemte meg for å vente på den nyeste modellen. en lang og “smertefull” ventetid. men til slutt satt jeg med min nye iphone 4 i hånda. (ikke den størelsen jeg hadde tenkt å kjøpe, men orket ikke å vente lengere).

først gikk selvfølgelig telefonlisten inn, men etter det var det rett på musikk og spill. det er ingen tvil om at min telefon brukes mest til musikk og lydbøker, jeg ringer jo ikke så mye.
litt spilling blir det jo også. men veldig glad for at jeg slipper å sjekke mobilen min hele tiden fordi kansje noen vil ha tak i meg. og godt å ha en multiboks hvor kvaliteten på funksjonene faktsik er brukbare.

jeg kan trygt si at jeg elsker iphonen min og jeg er ikke overasket over at det er iphone kunder som er mest fornøyde og som helst vil kjøpe samme merke på nytt…

legger ved link til artikkelen på vg nett:  iphone brukere mest fornøyd

overgrepssaker i media

for tiden er nyhetene fulle av overgrepssaker, først og fremst hinter jeg til alvdal saken, men vi er også innom tvangsekteskap av en på 13 og voldtekt av en eldre dame + sikkert flere jeg har klart å ikke se.
det er ikke det at jeg ikke synes disse sakene skal bli nevnt, for det er ganske viktig at man ikke glammer at slikt skjer. og kansje enda viktigere at man ser konsekvensen av at alle velger å se den andre veien (alvdal saken igjen). det jeg ikke kan tollerere er alle detaljene og hvor stor media dekning det har blitt.

for det første har det kommet ut allt for mange detaljer om alvdal saken, ting vi virkelig ikke behøver å vite. ting som kanse de som er rammet ikke vil lese om på forsiden av vg hver dag. jeg har ikke lest en eneste artikkel fra saken, bare overskrifter og føler jeg har fått med meg allt for mange detaljer.

for det andre har slike nyheter virkning på andre personer som har opplevd overgrep, sliker man med å forholde seg til det som har skjedd hjelper det ikke med nyheter som minner deg om det hver eneste dag. for ja en overgrepssak minner deg om en annen. når det har blitt så ille at man ikke kan sette på radioen, se på nyhetene eller åpne en avis uten å måtte få med deg sakene, og i ukesvis er dette faktisk tortur. spessielt når du ikke kan gå inn på en kiosk eller matbutikk grunnet forsidene på avisene.

jeg vet at å ønske at sakene ikke omtales er egoistisk og samfunnsmessig feil, men det må da finnes en måte å informere om slike saker og utviklingen i den uten å måtte slenge det i ansiktet til folk. ett slags filter kansje, eller advarsel før ting kommer slik at man ikke må unngå media helt. men kan slå av/ slå av lyd eller klikke bort siden før det er forsent.

bygging og graving

i dag tidlig gikk jeg min vanlige lille tur, men må innrømme at den var overaskende. å går når jeg gikk over grøntarealet var det fullt av barn fra skolen der, en av dem var kusina mi som kunne fortelle at de sto på ski i gymtimen. veldig koselig syn å se alle barna leke. det var desverre ikke et så koselig syn som møtte meg i dag. de drev å satte opp store gjerder og det sto gravemaskiner der ute. på skiltene sto det ingen leking og hold barna utenfor. men det rareste skiltet var det hvor det sto at universitetet i oslo satte opp nytt lys og skulle være ferdig i desember. ikke vet jeg hva uio har å gjøre her på lambertseter. den eneste konklusjonen er at de skal bygge kunstgress banen det har hvert så mye snakk om. tragisk at de ødelegger grønt arealet vårt på den måten……