sims 3 29.11.2010 Oxid

I dag startet jeg på en helt ny legacyfamilie, jeg trenger bare litt pause fra den andre.

Nigale Oxid hadde levd mesteparten av livet sitt på gata, han var vant til å kjempe for ting og ha lite penger og mat. Men plutselig en dag kom det en advokat opp til han og fortalte at faren hans hadde etterlatt en tomt til han i en liten by ett stykke unna. Med muligheten til å starte på nytt solgte han allt han eide og reiste avgårde.

Tomten han hadde arvet var stor og tom, han følte seg litt hjelpesløs et øyeblikk der han sto. han var vant til byen og maset der, men hva skulle han gjøre med en stor grønn tomt ute på bygda.
litt fortvilet tuslet han rundt i byen da han så brannstasjonen, de hadde åpen dag slik at folk kunne komme inn å se, før han viste ordet av det hadde han skrevet under på en kontrakt og var i reelt arbeid.brannsjefen hadde sagt at hans tidligere bakrund gjorde han perfekt til å begynne på kurs hos dem, så lenge han jobbet for dem kunne han også bruke branstasjonen som hjem. Noe Nigale utnyttet seg godt av den første tiden.

Allerede den første dagen møtte han på Blair, men uten om litt vennelig småprat hadde han ikke prøvd på noe særlig mye kontakt. han var ikke helt sikker på spilereglene her ute på “landet”.
Men allt forandret seg etter en gasslekasje på politistasjonen hvor Blair jobbet. Nigale hadde hvert den store helten som fikk fikkset lekasjen og etter litt småprat ble han og Blair kjærester.

Blair og Nigale giftet seg, og de flyttet inn på den store tomme tomten. Nå hadde nigale fått kjøpt opp noen av de viktigste tingene de trengte. og ved å skrape sammen alle pengene de hadde klarte de å bygge seg et lite skur å bo i. og det var på tide for det viste seg at Blair var gravid.

 

tannlege kap 2

jeg måtte tilslutt bare innrømme det, det var ikke nok med bare en akutt time til tanleggen hvor jeg hadde en mnd med mareritt. dagen jeg kom hjem fra sydenturen min falt halvparten av en av visdomstennene mine ut. men sidenjeg hadde nok med ullevåll akkurat da ble det satt på hold.

men i forige uke tok jeg meg sammen og ringte tilbake til tannlegekontoret og jeg fikk en time i dag. vi skulle se og pusse i dag, ellers hadde de ikke fått meg inn døra. ting var ikke så ille som jeg trodde.

visdomstanna mi må ut, da tannlegen begynte å prate om spessialistene dems sa jeg bare at jeg ikke trodde de ville nærme seg tennene mine igjen, så det blir narkose. det skal litt til for å skade tennene mine, det skal veldig mye til for å få dem ut.

ellers hadde jeg bare ett hull til, og det var vedsiden av visdomstanna som må ut. den har tydelig vokst slik at jeg ikke har kunnet pusse den eller tanna vedsiden av. ut fra siden *grøsse*

etter tannlegetimen tok jeg gmeg en tur på senteret og roet meg ned med ostekake og en kopp kakao med krem. det trengte jeg.

ved og adventspynt

nå har jeg akkurat hvert nede i kjelleren og hentet to gigantiske poser med ved, har virkelig tenkt å kose meg med levende ild i dag. fyrte opp før jeg gikk ned så de luktet godt og varmt da jeg kom opp igjen. kattene virker fornøyde.

etter at jeg har fått hvilt ryggen min litt tenkte jeg at jeg skulle gå opp på loftet og hente ned advents staken, julestjera og sli adventsstake til å ha i vinduet. jeg liker lys så dette skal bli kos. endelig kanjeg tilatte å slippe jula inn på meg.

forlatt og kaldt

jeg bestemte meg for å dra tidlig til butikken i dag siden jeg ikke ville stå i evig lange køer, men ikke så tidlg at det fortsatt var mørkt. så når jeg endelig pakket meg inn og gikk fikk jeg en merkelig opplevelse.

gatene jeg gikk langs var helt tomme, det så ikke ut til å være liv i noen hus. ingen utelys på og ingen lys som skinte ned mot gata. vinden blåste så det sved i annsiktet mitt. langs gatene hadde vinden skyvet restene av snø inn mot kantene og veien og fortauet var bare glatt is.

vinden var så sterk at den dyttet meg og trillebaggen avgårde, i nimellom når sidegater åpnet seg mot oss kom det vindkuler som tok med seg trillebaggen på flygeturer bak meg, så det var bare å holde hardt fast på den. jeg så ingen tegn til liv  før jeg var nesten fremme på rema 1000.

veien tilbake var ikke like “spennende” da var det våknet liv i folk som også tørte å ta seg en tur ut i kulden. heldigvis hadde jeg på meg nok klær og jeg fikk kjøpt meg mye godt som jeg kan kose meg med forran peisen i dag…

installere spill på laptop

sidenjeg hadde litt tid å slå i hjel tenkte jeg at jeg skulle installere de fleste spillene mine som jeg ikke bruker fullt så ofte på laptopen min.

 

The sims –  castaway stories

the sims – livets historier

Sim Earth

drømmefall – den lengste reisen

age of empiers 3

black and white 2

harry potter og føniksorderen

he settlers 4

sims 2 – orginal, livets skole, uteliv, foretningsliv, årstider, bon voyage, fritid, byliv,

sims 2 stæsj pakker – juletrefest, familiepakke, glitter og glam, fest, h&m mote, tenåringsmote, kjøkken og bad, ikea interiørpakke, hjem og hage.

 

 

om jeg finner installasjons koden til spore skal jeg sette det opp på pc`n

takk for ingenting

dette har hvert en veldig tung dag for meg, jeg var på ullevåll for å få svaret på søvnanalysen min. svaret var som forventet. jeg har ikke narkoleps og kan være overlykkelig over at jeg ikke har det. de kan bekrefte at jeg våkner opp i søvnperioden, men fant ingen forklaring for dette. eneste de kunne si var å prøve å være streng på når jeg la meg og når jeg sto opp, noe vi selvfølgelig har prøvd før. det går ikke så bra….

Men det som sjokerte meg mest var at de bare sendte oss ut igjen, vi kan ikke finne noe på søvnen, så da kan vi ikke hjelpe deg. selv om jeg forstår du fortsatt sliter med dine problemer.

så da var det nok en gang opp til meg og familien og surfe nettet etter sykdommer og lidelser som kan passe symptomene, for lengene kan først hjelpe når du ber om å bli sjekket for en sykdom. så vi er like langt og jeg har blitt dårligere en det jeg var før vi startet med disse undersøkelsene.

Ny vinterjakke

jeg var veldig glad i den forrige jakka mi, men den begynte vel å bli 6 -7 år gammel og fallt bokstavli talt fra hverandre, så i dag var det bare å ta turen ned å kjøpe seg en ny jakke.
vi valgte å gå på PM denne gangen (fordi butikken ligger vedsiden av jobben til mamma, og hun var på vei til jobben)

jeg rett og slett forelsket meg i denne jakka, så kjøpte den selv om prisen var 2000, for de som skulle lure er det juksepels….

kjøpte meg foresten en knall lilla joggedress også, litt finere enn den grønne jeg har gått i det siste 🙂

 

Katter og rød nese

så en slik rød nese på meny og bestemte meg for å kjøpe en, kan godt gi 25 kroner til en god sak. men ikke vil jeg stille opp på bilde med nesa selv. Så at det er mange som har lagt ut bilder av dyrene sine med rød nese, så tenkte jeg skulle prøve å sette den på Sirius, han var opptatt av å spise den enn å ha den på nesa 😉

demonstrasjon på oslocity

jeg er ikke helt sikker på om det var dette oslocity forestilte seg da de lot en stand som solgte hudkremer fra israel stå i andre etasje. men igjen, hvem skulle ha forestilt seg det?

jeg sitter rett og slett igjenn med blandede følelser, noe jeg ofte gjør med saker hvor det er mange sider. om det er riktig å få stengt et helt kjøpesenter fordi de selger hudkremer, om det var riktig av politiet å stenge kjøpe senteret og selvfølgelig om det var riktig å demonstrere i det hele tatt.

for meg er saken om israel og palestinerne så komplisert at jeg ikke kan se rett å galt. jeg kan jo se at handlinger er feil, men man må jo spørre seg om hvorfor handlingene blir utført. hva ledet til dem? og så må vi se oss selv dypt inn i hjertet og se om våre handlinger egentlig hjelper noen, eller gjør hele konflikten værre.

jeg tror jeg velger å si at jeg ikke støtter noen i denne konflikten nå, det er for komplisert for meg. og jeg føler at å støtte en side er det samme som å støtte konflikten i helhet.