sims 3 spill som kommer ut 28/10

god tid etter at sims 3 kom på pc, er det nå klart for spillet å komme på andre konsoller også. den 28 oktober kommer det nye sims spillet til pc, samtidig kommer sims 3 til nintendo ds, xbox 3go og ps3. sims 3 til wii kommer ikke ut før 04 november.

jeg var veldig skuffet over sims 2 på andre konsoller så tror ikke jeg kommer til å bli så imponert over sims 3 heller, det er en del av spillet som de rett og slett ikke klarer å ta med over til konsollene. og det er den totale friheten du har.

 

 

hageparsell 30.09.10

jeg tok meg en liten tur bort i hageparsellen i sta. først ville jeg se om bjørnebæra var moden, fant hele 5 stk. tror noen har hvert å plukket der før meg. men noen av grenene hadde tørket ut og det var jo mye kart der da.

på veien bort pratet jeg med tanta mi og hn fortalte meg at de kom til å slå av vannet der i dag, så når jeg først var der borte tokk jeg med meg haageslangen og annet utstyr jeg ikke vil ha liggende ute over vinteren. jeg ble mildt sagt dekket av jord.

jeg har ikke begynt å rydde opp i parsellenen og gjøre den klar til vinteren enda, håper jeg har krefter nok til det. gjør det nemlig så mye lettere å starte på våren igjen.

Nå har forskerne funnet en beboelig planet

ndelig har forskere funnet en planet hvor liv slik som vi kjenner det kan leve. min første tanke når jeg leste om planeten var at dit vil jeg.

det at de finnes liv på andre planeter i universet har jeg aldri hvert i tvil om, jeg er vel mere skeptisk til teorien om at de flyr over oss. mesteparten av liv i universitetet vil bestå av encellede organismer, som kan utvikle seg videre om forholdende er lagt til rette.  han som har oppdaget planeten sier han tror det er 100 % sjanse for liv der, men at han ikke er biolog.

planeten som sirkler rundt solen gliese 581 og har midlertidlig navnet gliese 581g. den er en av fire planeter som sirkulerer rund denne solen. planeten sirkulerer rundt solen sin slik månen sirkulerer rundt jorden, så halve planeten har alltid lys, mens andre halvdel ikke har det.

gjenomsnitt tempraturen på planeten skal være mellom minus 31 og minus 12 grader Celsius, men dette er inkludert siden uten sol, så antagligvis er det veldig fin tempratur på midten av planeten.

planeten ligger ca 20 lysår fra jorden,

Fem elever skambitt. Hundeeieren rømte til skogs.

folk burde ikke la hundene sine løpe løst, samme hvor snille de kan virke. man aner ikke hva de vil gjøre i enkelte sitvajsoner. og folk burde ikke ha hunder de ikke kan holde styr på. her var det en hund som gikk bananas på en skoleklasse og klarte å skade 5.

klassen delte seg opp da hunden angrep og hunden vekslet på hvor den gikk til angrep, den stoppet ikke før en av elevene klarte å fange den bakfra og sette bånd på den.

det mest rystende, dama som eide hunden stakk av inn i skogen mens klassen ventet på lege og politi. snakk om liten ansvarsfølelse. håper hun blir tatt.

the sims 3 – helaften

the sims 3 helaften er neste spill i sims 3 serien. her får du muligheten til å ta ting helt ut når du er på byen. spillet kommer i butikkene den 28.10.10

den norske siden om spillet er nede og de sier ikke så veldig mye på den amerikanske siden heller, men du skal kunne åpne fine premier. antagligvis etter hvor populær du blir og om du besøker feil side av byen er du i fare for å bli vampyr. (vampyrer er ganske klassiske i sims spillene)

dette er en tillegspakke så nye funksjoner er å vente, jeg gleder meg veldig.

the sims 3 – full fart stæsj

den fjerde utgivelsen i the sims 3 serien, en pakke basert på biler og folk som liker dem.

her får du mange nye biler og mulighet ti å bygge opp et verksted i garasjen din, ellers det samme som å kjøpe ett sett i simstore…

siden dette er en stæsj pakke er det ikke noen nye funksjoner i dette spillet.

the sims 3 – drømmejobben

utvidelsespakke to, men tredde spillet i sims 3 serien. endelig åpner de for at du kan bli med simmene dine på jobb og bestemme hva de skal gjøre der. du får også mer annerkjennelse av å jobbe hjemme.

nye yrker er: Brannsim, spøkelsesjeger,lege,detektiv,interiørdesigner, selvstendig næringsdrivende (tjene penger på oppfinnelser, hagearbeid, fisking, skulturer, malerier, bøker, nektar, bilder)

du kan nå gi simmene dine tatoveringer og de liker å ha på seg rene klær.

nye fellesarealer: bruktbutikk, skjønhetssalong, skraphandel, vaskeri, brannvesenet

det følger også med et helt nytt nabolag.

selv om jeg nesten fikk angst av tanken på å måtte holde styr på simmene mine på jobb også fant jeg fort ut at dette hadde lite innvirkning på de gamle jobbene, må innrømme at jeg puster lettet ut når de fleste simmer er på skole eller jobb. spesiellt hvis jeg har 8 i familien.

har bare prøvd ut branmann og stylist jobbene enda og det virket mye bedre en jeg fryktet. litt rart å bestemme hva alle i nabolaget skal ha på seg,men du føler deg som en helt når du løper inn i et brennende hus og redder en familie. dette spillet fikser også de fleste problemene som har oppstått etter reisefeber.

the sims 3 – Luksus og design stæsj

Stæsj pakkene til the sims 3 er litt unødvendig siden de hele tiden legger ut nye ting på simstore…

nå ligger selvfølgelig ikke det som er med i denne pakken der ute så ønsker du deg dette er det bare å kjøpe den, pakken inneholder ikke nye funksjoner men nye ting til spillet.

her er tingene som følger med i denne pakken:

stue: guga ultra 3 (oppgradering av spillsystemet), formfunk element t (hd tv), woofergoofer (lydanlegg), strømlinjeformet sofa fra elegante sitteplasser, strømlinjeformet toseter og stol fra elegante sittepasser, glo-li-la salongbord, vakre kretser (bilde) av plumbo inkasso, lumina-lampen. konsoll 7 (dataspill), vegg tv fra medeamedia.

soverom: duodrømmer fra stjerneloftet (dubbel seng), utradisonell kommode, utradisjonelt småbord, lev i nuet klokke, bestevenn veggskulptur. monodrømmer (enkeltseng).

bad: Pythagoras hjørne (hjørnebadekar), flushmaster hi-fi (toalett), lesink omni (vask) regndusj fra lashawn.

kontor: hjernemax uni-pc 7200, trenger ingen skuffer-skrivebordet, svingrullestol, diskhaug (dekor), lev i nuet! trådløs telefon, lumina technica (vegglampe), strømlinjeformet supertrener (treningsmaskin).

hobby- og musikkrommet: astro-stol fra en annen verden, g-hylla fra formfunk, innrammet tom audio-replika, q-lampe av metallitt.

utendørs: småsteinpeis, alt på plass-blomsterpotter, astro lenestol fra en annen verden, varig-dører i stål, varig-portal stål, klassisk gjerde og klassisk port fra loftslaboratoriet.

 

i tilleg til dette følger det med frisyrer og klær som skal stå i stil til luksuslivet. det er også med noen 10 års jubileumspresanger. ting fra sims 2 gjort om til sims 3. : vibromatic ln3000 (dubbelseng), das kauker r86 (el gitar), alle fiskene mine-akvarium.

skulle gjerne ha gått inn i spillet og tatt bilde av alle tingene, men blir vanskelig siden manualen står på norsk og spillet er på engelsk på maskinen min.

handle for alle penga…

i hvertfall har dagen følt slik ut, ikke har jeg bare hvert på lus jakt, men jeg har fått kjøpt meg en hel del andre ting også.

først var jeg på pachamama i kirkeristen og kjøpte meg bergkrystaller…

så var jeg innom panduro og kjøpte en blank maske og fjær… skal lage maske til føniksdrakt som jeg skal ha til neste harry potter premiere.

så gikk turen innom standar for å kjøpe en rød kappe, skulle helst ha sydd en selv, men kansje jeg syr om på denne. har ikke all verdens med tid.

etter standar var det glassmagasinet som ikke hadde lysene mine, men en fin kubbelysholder på salg.

så var jeg innom en del rare butikker for å se etter lys og røkelse, fant begge deler tilslutt…

jeg var innom lush og kjøpte meg ny shampo og helt til slutt platekompaniet på oslo city. der skaffet jeg meg sesong 3 og 4 av bones.

når jeg trodde allt var over tokk broren min meg med til et “hemmelig” opphørssalg og jeg kjøpte meg en phonco der. føler jeg har brukt mye penger i dag… handleturen tok godt over fire timer.

På jakt etter lys

etter at jeg ikke fikk tak i de lysene jeg ønsket meg i går bestemte jeg meg for å dra på jakt nede i sentrum, men ikke tro at dette skulle være en lett oppgave. jeg var innom glassmagasinet (hvor jeg kjøpte meg en kubelysholder på salg), men der hadde de ikke alle fargene. helst ville jeg ha de like så jeg tusslet videre. de hadde heller ikke lysene mine på blomsterbutikken i byporten, kremmerhuset, noen av butikkene på oslo city eller kid. så tilslutt bestemte jeg meg får å kjøpe noen hver for seg og fant to fine på nille og tilslutt alle på jernia. lysene er desverre lakket, men det må jeg tydeligvis leve med…

fargene jeg var ute etter var gul, grønn, rød og blå.. tokk med gull og sølv hvit og lilla…