premier til nå

Jeg tror dette er en rekord for meg, to julekalender gevinster før 1. desember

Den første premien var fra lekeakademiet, de kjørte julekalenderen sin i november. Her vant jeg ett knivsett for barn, men da de var utsolgt for det fikk jeg heller 650 kr å handle i butikken for. Disse ble blant annet brukt til gaveinnsamlingen til kirken.

Andre premie var forhåndsregistrering i renault sin julekalender, her vant jeg ett par solbriller.

Jeg er litt usikker på om jeg vant luke 1 eller to av cewe sin julekalender, da mailen sier begge deler. Men uansett hvilken luke, vant jeg gavekort på fotobok på 500 kr.

På norske bunader informerer de ikke om hvilken luke, men jeg vant gavekort på 100 kr

På tirsdag fikk jeg vite at jeg hadde vunnet en verve konk hos presenta, som jeg ikke viste om. Siden det ikke står noe om den vet jeg heller ikke hva jeg kan ha vunnet. Men jeg tror noe godteri.

Det mest komiske var at jeg vant strikkepakke til julesokker fra garnkurven, akkurat de samme vant jeg i fjor ( eller forfjor)

4 pakker til kirkens innsamling

Fortell gjerne om du vinner noe.

2 kommentarer
    1. Så hyggelig å høre du har vunnet litt! Her har det ikke kommet noen gøye mail enda, men krysser fingrene, pleier å være noen overraskelser ettersom jeg som deg går gjennom en laaang liste mens jeg hygger meg. Håper du vnner litt mer, og fantastisk ide og donere til andre i stedet for egen julekalender som tidligere. Tvi tvi, og gi en god klapp til de firbente

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg