Københavntur og 34 års dag

Som takk for en kjempe fin dag i Sverige på min 34 års dag, tok jeg med meg Ida til København på hennes bursdag. Vi beveger oss lengre og lengre vekk fra Norge, i sakte tempo.
Vi hadde fått delvis gratis billetter på dfds båten igjennom spinnvill konkurranse, og betalte litt for å oppgradere lugaren til å ha vindu. Det meste av mat på båten var betalt, men man ser fort at det kommer alltid litt i tillegg.

Vi gikk inn i båten ganske tidlig, da de har startet med tidlig boarding. Så vi tilbrakte litt tid ute på dekk og på å utforske båten før lugaren var klar. Vi pakket litt ut på lugaren før vi gikk opp for å ta oss en kaffe, litt mat før båten startet å gå. Jeg trodde den skulle gå 17.00 så ble veldig overasket da musikken startet 16.30, men vi kom oss opp på dekk og fikk sett utseilingen før musikken var ferdig.

BpaJllwHgDT


Så var det en tur i taxfree for å kjøpe snacks og drikke til å ha på lugaren, så var det middag, så tokk vi oss en drink på nattklubben og så prøvde vi å legge oss så vi skulle være uthvilte før vi skulle i land. Hvor all tiden egentlig gikk vet jeg ikke, den forsvant i godt selskap.

Det hjelper forresten lite å legge seg tidlig for å stå opp tidlig, kroppen vil ikke sove før rundt 3 om natten.

En god frokost, for en god dag. Jeg hadde forberedt meg med masse varme klær for en hel dag i rullestolen. Og med en liten varmepause på kaffe huset på tivoli gikk det bra. Jeg tok meg også råd til å ta en hel karusell, min favoritt. Ida ville ikke kjøre noe, men filmet meg. Også her følte jeg tiden bare løp fra oss, jeg glemte til og med å kjøpe det kandiserte eplet jeg hadde sett meg ut.

Vi handlet litt i Strøget, men ikke noe stor handel. Vi tittet innom Disney og Lego -store etter julegaver. Jeg kjøpte en snøkule i en midlertidig julebutikk (jeg samler på dem). Vi var innom søstrene grene for å få noen skåler til å ha på lugaren, og små handlet litt på en Normal butikk.

Bpel0GvH-3q

På slutten var spenningen om strømmen ville gå tom på stolen min før vi fant bussholdeplassen ganske intens, men den holdt. Vi ble dessverre ventende i 30 minutter på en buss som kunne ta rullestol, og dette ble en kald opplevelse. Ida prøvde å pakke meg inn i skjerfet sitt. Snill hun. Men bussen kom og vi kom oss tilbake på båten.

Vi prøvde å sove litt før middag, men de forstyrret oss hele tiden med informasjon på høyttalerne. Virkelig, vekket fordi det er salg på 5 flasker vin


hjemturen var veldig fylt av galgenhumor, noen ganger må man bare riste oppgitt på hodet over hvor halvveis ting er. Det var godt å komme seg i seng ved midnatt og om ikke båtturen løftet opp turen, la den heller ikke en demper på den. Så det viser vel at det viktigste er godt selskap, da kan man le av alt som ikke går helt som det skal.

1 kommentar

Siste innlegg