Noen tanker om dfds pearl seaways

BpaJllwHgDT

Jeg og Ida har akkurat kommet hjem fra en kjempefin tur i København. Vi har kost oss på båten, kost oss i tivoli og bekreftet at med godt selskap, blir det meste en god opplevelse uansett.
for å reise på tur med Pearl Seaways utenfor sesong var en skuffelse.

Originalt var vi ganske fornøyde med rommet vi fikk.  Det var et handicap rom i standard nivå, vi hadde oppgradert til vindus lugarer, men ble ganske skuffet da vi leste på nettsiden at på denne båten betydde det ingen tv. Ikke en helt klar oppgradering egentlig, bare utbytting av en ting mot noe annet. Lugaren hadde fin størrelse og det var helt greit å ha rullestolen der inne sammen med oss. Badet var stort og det var benk å sitte på i dusjen om jeg skulle finne på å prøve å ta en dusj. Sengene så litt ut som tatt ut av en internatskole på 50 tallet, men det var senger og sengetøyet var rent. Eneste vi reagerte på var at Engans koppene på badet ikke var pakket inn, så det var umulig å vite om de var nye eller ikke, vi holdt oss langt unna dem.

Første skuffelsen kom vel egentlig ikke før middag første kvelden, men den var ikke alene så veldig stor. Ja vi fikk ikke alt vi bestilte og maten var helt uten grønnsaker, men den smakte godt. Og det var vel det viktigste. Vi hadde en fin kveld og prøvde å legge oss i rimelig tid.

På morgningen slo det meg hvor vått badet egentlig ble når noen dusjet, men det var jo bare å vente litt så ville det problemet gi seg. Frokosten var en mild skuffelse, men jeg fikk rundstykke med ost og skinke og mye juice. Prøvde meg på kakene, men de var tørre og uspiselige.
når vi kom ned fra frokost og jeg skulle gjøre meg klar til København, var gulvet på badet fortsatt veldig vått og det var vanskelig å bruke vasken og speilet, men tenkte lite over det.

Vi kom oss fint inn til København og tivoli, men hjemturen ble en kald affære da bussen som kunne ta rullestol var forsinket. Det var bare å sitte der i blåsten å vente, og forresten, hvorfor har de lagt bussholdeplassen på et så komplisert sted? Vel, jeg håper jeg ikke blir syk av den halvtimen hvor jeg skalv av kulde.

På båten hjem igjen var det lite mennesker og det ble veldig klart at dette var lav sesong. Vi prøvde å sove litt før maten, men reklame på høyttalerne for tilbud i taxfree vekket oss. Venninnen min gikk på badet og da jeg sto opp litt senere lurte jeg på hvorfor hun hadde dusjet igjen. Sminket meg ved speilet inne på rommet og vi gikk opp til bufe middag. Det var vel her det gikk opp for oss virkelig hvor lite folk det var på båten, og hvor lite de brydde seg om vi hadde et godt inntrykk når vi forlot den. Det var ikke en god matopplevelse, selv om vi fant noe vi kunne spise begge to. men igjen hvor er det blitt av grønnsakene og hvorfor er det bare French fries og French fries av poteter å velge imellom. Gode pikekyss til dessert da.

Vi gikk og handlet i taxfree butikken og her var det ingen hjelp å få i smykke avdelingen. Når vi skulle betale i parfymeri avdelingen måtte vi lete opp ansatte og de viste klart hva de mente om slike forstyrrende kunder som skulle handle noe. Heldigvis var de snille og hjelpsomme i godteri/ røyk/ vin avdelingen. Men vi ga hverandre litt oppgitt blikk og tenkte dette er litt absurd.
Vi gikk ned på lugaren for å komme oss litt etter de siste to timene med skuffelser, hoppet rundt vanndammen på badet og hvilte litt. jeg tok en titt under vasken og pustet oppgitt før vi gikk opp på nattklubben. Her nøt vi noen alkoholfrie drinker og så på folket danset, det var også en morsom lek å prøve å gjette hva bandet faktisk prøvde å synge.

Når vi kom ned på lugaren for å stelle oss sa jeg til Ida, du vet vi har vannlekkasje på badet?

Så sovnet vi.

Vi sa i fra om vannlekkasjen før frokost og ble enige om at de virkelig ikke prøvde å gi et godt inntrykk når det er lavsesong. Men allikevel var vi fornøyde med turen. Vannlekkasjen på badet vårt var forresten ikke den eneste vi så på turen. Kanskje på tide med litt oppussing av en sliten båt?

Det var ikke så ille at det ødela turen vår, men inntrykket vi sitter igjen med er ikke bra.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg