en sommerdag på solvik

I dag skulle det komme noen å se på feilene som har oppstått i vognen min i løpet av året jeg har hatt den. Siden de skulle komme så tidlig fant jeg ut at det var best å overnatte der, så jeg og Lykke reiste ned kvelden i forveien. Venninnen min Ida kom ned for å være moralsk støtte da jeg synes slike ting er veldig skummelt, men mannen som kom var veldig hyggelig og tok bilder av feilene og hjalp meg med de tingene jeg lurte på om vognen samtidig. Han tok bilder av listene som hadde løsnet og lampa som hadde sprukket og sa at dette gikk på garantien, så vi får fikset problemene.

Etter at han var ferdig fikk jeg spist frokost før vi gikk oss en tur i skinnerbukta. Så måtte jeg legge meg litt igjen, mens Ida og Lykke var ute og solte/skygget seg. Tror Lykke satte veldig pris på at det var noen som var våken med henne, da det blir kjedelig at jeg sover så mye.

Når jeg våknet igjen, tok vi oss en tur ned på stranden der vi byttet på å passe hund og bade. Lykke ville ikke bade i dag, bølgene var litt store. Men jeg hoppet ut i flere ganger og satte pris på å kunne svømme litt.

Planen var å spise middag der nede, men Apple svarte på et ipad prosjekt vi hadde gående og vi ble enige om å dra hjem ved 5 tiden og fullføre det i stedet. Ida gikk en liten tur med Lykke mens jeg stengte vognen.

Det var for meg en helt perfekt strand/sol dag.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg