min Pride

Min første tur ned til Pride park var rett etter det åpnet på onsdag. Ida passet lille monster og jeg kjørte stolen ned. Først tok jeg en titt på kunst utstillingen, før jeg kjørte videre til parken. Dette året var jeg også alene og jeg følte jeg ikke helt passet inn der nede, men i år hadde jeg det i hvert fall morsomt. Jeg hadde lovet Ida at jeg skulle prøve å ta med dobbelt av alt godteri jeg fikk tak i og gi til henne, og jeg gikk virkelig på jakt. De fleste synes det var helt greit når jeg spurte om å få ta med til barnevakten også.

Jeg brukte to til tre timer der nede og tok det meste av tester, deltok i konkurranser og selvfølgelig pratet mye. Jeg var egentlig ganske sliten da jeg hadde kommet halvveis, men der møtte jeg på wella standen og bestemte meg for å få stylet håret. Siden dette ikke var planlagt og det var en varm dag var håret ganske fett så vi ble enige om å gjøre noe enkelt som krøller. Jeg synes det var ganske morsomt og sa at jeg kom tilbake på fredag for å få fikset meg opp til fest. Det kostet enten 100 kr eller 150kr etter hvilken goodiebag du ønsket med. Siden alle pengene gikk til pride bestemte jeg meg for å ta den dyreste.

Jeg skulle bare ta en rask titt innom de siste bodene før jeg gikk hjem da først fremskrittspartiet fik tak i meg og ga meg regnbue negler som jeg har fått mye skryt av i helga, og så falt jeg inn på ungdomsteltet og her lagde de enhjørninger. Jeg måtte jo bli, og selv om jeg ikke er helt fornøyd med resultatet, hadde jeg den på resten av dagen.

Fikk med meg ett eple på vei ut av parken, slik at jeg ikke fikk for lavt blodsukker.

Det ble oransje parykk i gaveposen fra wella på onsdagen, rød på fredagen.

En stor godte/kondom haug å fordele på to.

På fredagen skulle jeg prøve å møte noen fra LAW, men jeg fant dem aldri. Men jeg fikk hentet meg litt godteri, satt opp håret til festen på lørdag og hørt på avslutningen på event inne på klubben. Jeg var der nede i to timer og så bestemte jeg meg for å dra hjem å spise middag, før jeg tok en ekstra fest på kvelden. Selv om jeg bare var noen timer på fredagsfesten, hadde jeg det veldig fint, ble kjent med noen nye mennesker og rett og slett kom hjem.

Siden jeg skulle på en fest uten om pride på lørdagen fikk jeg ikke gått paraden. Jeg har ønsket å gå paraden siden jeg var 18 år, en gang skal jeg få gjort det.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg