loppemarked Karlsrud april 2018 søndag

I dag hadde jeg bestemt meg for å sove ut og bare dra innom loppemarkedet om jeg våknet og var i form til det.  Tanta mi kom og hentet Lykke for en skogstur tidlig så jeg kunne virkelig sove ut.
jeg våknet ved ett tiden og tok en brødskive og gikk bort på skolen. Det var et bevist valg å gå og ikke kjøre stolen opp, noe jeg angret litt på etter bokavdelingen, men var godt å få gått litt også.

Jeg hadde egentlig ikke store forhåpninger for handlingen, men klarte faktisk å bruke en del penger i dag også. Det gjorde egentlig godt å se de tingene de var så stive i pris på, ligge igjen, litt smålig av meg ja, men alle har sine feil. Jeg forstår at de vil ha inn penger, men dette er også folk sitt søppel de får selge, og hele poenget med loppemarked blir borte når de er livredde for å gå glipp av en krone eller to.  

Jeg gikk igjennom dataspillene hvor det sto en gutt som «jobbet» der og var litt småhysterisk om hvorfor noen ville kjøpe en wii. Hen veivet på en rockstar gitar og jeg fikk følelsen av at han hadde fått beskjed om at han fikk den eller fikk den billig om ingen andre tok den. Ville si heller wii enn wii u i det jeg passerte, men var i godt humør og lot det passere.

Inne på finlopper var det klaustrofobisk, men jeg tok ett raskt blikk for mamma.  Gikk fort igjennom kjøkken og vurderte noen småting før jeg tenkte nei og gikk videre. Fikk med meg at det var posesalg på Pocket bøker, men gikk ikke inn. Jeg gikk rett til vanlig bøker og kastet meg over hobby og fritid delen. Jeg fant ingen ting dagen før, men jeg var ganske demotivert akkurat når jeg var der inne. Det tok ikke lang tid før jeg fant flere strikkebøker og siden oppskrifter er dyrt, tok jeg med alle sammen. Har flere jeg kan dele dem med. Da jeg tittet opp mot prisene så jeg det sto posesalg og det var klart at det lønte seg å ta en pose allerede. Så da var det bare å gå videre inn i bokavdelingen og finne ting å putte i posen. Jeg så etter noter/sangbøker og bøker til mormor. Det ble veldig tungt å bære hjem, jeg gikk hjem med bøkene før jeg gikk opp og så videre.

Inne i lekeavdelingen fant jeg flere småposer med perler og åpnede hobby prosjekter. Vel den ene vet jeg ikke om var åpnet, jeg åpnet den og tokk en rask sjekk for å se om det virket som alle delene var der. Den var ikke forseglet og jeg lukket den igjen. (ja jeg spurte før jeg åpnet den) jeg fikk alt for 20 kr. Veldig spent på om den armbånd veven faktisk er hel, i så fall ett kupp.

Jeg deltok en gang på lykkehjulet og på plassen ute, oppe sammen med garnet fant jeg enda ett håndarbeid prosjekt. De skulle ha 10 kr for det og det passet bra siden det var den siste mynten min.

Er veldig fornøyd med begge dagene og nå har jeg mye å jobbe med om jeg blir dårlig igjen eller til vinteren.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg