loppemarked Karlsrud april 2018 lørdag

Etter en hard og dramatisk uke, hadde jeg mest lyst å bare sove ut, men jeg viste at jeg ville angre helt til høsten om jeg ikke kom meg på akkurat dette loppemarkedet, «mitt» loppemarked.

Og en stund der virket det som om jeg hadde gjort en stor feil. Jeg trosset smerter i foten og lot stokken ligge hjemme (hjelpemiddel på loppemarked er dødsfeller. Hadde kjørt rullestolen opp på plassen da, for å spare benet mitt litt. Og det som møtte meg var det som virket som filosofien kjøp billig på nille og selg til dobbel pris på loppemarked. Jeg følte meg nesten litt kvalm etter å ha hvert inne på de to første avdelingene og hørt prisene de skulle ha. Jeg var nok ikke den eneste fordi det var en mann i elektronisk avdelingen som klaget veldig (selv om han stakk av med alle spillene det gikk an å spille) var forresten de som lå igjen han klaget over, man kan ikke ta slik pris for spill noen har sittet med kniv og ripet opp under. Søndag ettermiddag var alle spillene og de tingene jeg hadde reagert på også igjen. Bare fordi noe er pakket inn fancy, betyr det ikke at det er verdt noe.

Jeg var ganske umotivert når jeg gikk igjennom bøkene og tok bare en rask titt over ting og tang bordene ute. Der sto det to skrin av tre, akkurat slik som jeg liker å male på. Jeg turte nesten ikke å spørre om pris, men da hun sa 15 kr stk sa jeg ja uten å tvile, jeg kjente det var noe i det ene skrivet. Noen ganger må man bare gamble, og dette ble mottoet mitt resten av dagen på markedet.

Jeg så en boks med håndarbeid ting på ting og tang bordet og satset. Hvor mye vil du ha for hele denne med innhold. 50 kr, ja hun sa hun viste jeg kanskje gjorde et kjempe kupp med den handelen fordi det var mye der. 50 kr var akkurat det jeg tenkte også, siden jeg ikke hadde sjekket ordentlig hva som var i den først. Når jeg gikk igjennom med Mormor senere ble jeg veldig positivt overasket.

Jeg plukket også med meg en førstehjelpsveske til bil, de skulle ha 30 kr for den, noe som egentlig var sinsyk pris for noe som besto av produkter som gikk ut på dato i 98. men jeg gikk igjennom den hjemme og det meste var godt pakket inn og fortsatt brukbart. Alt som var med veske måtte selvfølgelig kastes. Men bandasjer, plaster, varslingsutstyr, nød håndbok og pustemaske var alt i orden. For de som ikke vet det har jeg en liten mani på å samle førstehjelpsutstyr.

Jeg hadde også klart å finne et stativ på kjøkken avdelingen. Jeg bruker slike til å henge smykker på når jeg selger dem og de er veldig greie å få kjøpt til 5 kr. Men vi hadde en runde når vi drakk kaffe og spiste kake, hvor vi gjettet på hva de egentlig er til. Det var stort oppmøte i sola med tanter, søskenbarn, mamma og mormor. Koselig. Jeg var veldig fornøyd når jeg kjørte de 50m hjem.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg